X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh... ja mam nadzieję, że niedługo wrócę do formy - bo brakuje mi trochę tej bliskości... no i nie chcę zmienić się tylko w "mamuśkę"... :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciaza wiecej bylo :) przed pierwszym usg sie balam ze jakos zaszkodzimy dziecku. Ale teraz juz wszystko do normy wraca.

Dotty84 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde szkoda ,że ja nie mogę, a mam taką chcice czasem, ale śmiechem żartem nie moge nawet mieć orgazmu, bo skurcze mogłyby spowodować poronienie, więc musimy się obejść bez przytulanek chyba ,że krwiak magicznie zniknie to wtedy można będzie może jakoś delikatnie chociaż na spokojnie..

Idia, Eve lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:58

karmelek lubi tę wiadomość

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio mam meeeega chcice i sobie delikatnie folguję z małżem <3 :D

mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Przed ciaza wiecej bylo :) przed pierwszym usg sie balam ze jakos zaszkodzimy dziecku. Ale teraz juz wszystko do normy wraca.

Kochana, myślałam że napiszesz 1-2 razy w tygodniu :P
    1-2 razy dziennie zszokowałoby mnie nawet bez ciąży :P

Zazdroszczę, hehe :P

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou mam nadzieje, ze wszystko ułoży się po Twojej myśli. Pewnie dzidzia ma malutki zgrabny nosek i póki co nie zamierza się nim chwalić:) resztę wyników masz super, wiec zapewne wszystko będzie ok. Może zrób USG u innego lek dla porównania. Wiesz różnie to czasem bywa.
    Karmelek mnie tez kluje, a skoro tyle nas z tym samym objawem to chyba musi tak być;)
    Dotty dla mnie ostatnio ten temat nie istnieje w ogóle. Ale często przytulam Meza, glaszcze, podszczypuje tu i tam. Wiem, ze mnie rozumie i czeka cierpliwie. Pozytkuje energie gdzie indziej, właśnie pobiegł na squasha;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 20:13

karmelek lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kurde szkoda ,że ja nie mogę, a mam taką chcice czasem, ale śmiechem żartem nie moge nawet mieć orgazmu, bo skurcze mogłyby spowodować poronienie, więc musimy się obejść bez przytulanek chyba ,że krwiak magicznie zniknie to wtedy można będzie może jakoś delikatnie chociaż na spokojnie..

Ja bez krwiaczka, a zakaz sexu mamy... A chcicę mam taaaaaaką dużą. Eh może jeszcze kiedyś będę mogła....

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to moja najdłuższa przerwa odkąd zaczęłam w 2 klasie lo współżycie.....

uwo9skjovnetfmk9.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:

Na hamak!:D może przejdzie;)

mada_lena, Idia lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Dotty dla mnie ostatnio ten temat nie istnieje w ogóle. Ale często przytulam Meza, glaszcze, podszczypuje tu i tam. Wiem, ze mnie rozumie i czeka cierpliwie. Pozytkuje energie gdzie indziej, właśnie pobiegł na squasha;)

Widać to im pomaga się rozładować...mój też ciągle albo na squashu, albo na basenie, albo biega... :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Idia dasz rade wierze w Ciebie ;)
    Tez zaczelam w 2kl L.O ;) na dodatek z moim mężem ;) jesteśmy juz razem tyle lat, ze przestalam liczyć....;)

Fidelissa, Idia lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcicę mam ale wieczorami mam takie mdłości, że już mi się zdecydowanie nie chce z mężem szaleć, a rano nie ma na to czasu. Ale za to sny mam w nocy takie, że prawie codziennie budzę się rozpłynięta. Mam nadzieję, że tw mdłości niebawem miną i sobie poszalejemy zanim brzuszek mocno urośnie.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Widać to im pomaga się rozładować...mój też ciągle albo na squashu, albo na basenie, albo biega... :)

Cos chyba w tym jest. Mój dziś z rakieta biega, jutro biega z kolegą:) a na sobotę zaplanowalam mu mycie okna w salonie:) się chłopak rozladuje :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez celibat juz od dwoch miesięcy chyba :/ od pozytywnego testu bylo jeszcze <3 potem wizyta u lekarza, a on powiedział, ze ze względu na ostatnią strate lepiej nie ryzykować i przeczekać do drugiego trymestru..

no to mnie uspokoiłyście z tym bólem i kłuciem szyjki, myślałam że ja jedna tak mam.. dzięki!!

desou trzymam kciuki za dzidziusia, moze faktycznie odczekaj z tydzień i idz jeszcze raz?!

• asia099 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique wrote:
    Tak patrzę na tabelę i ja chyba idę na pierwszy ogień jeśli chodzi o badania prenatalne/genetyczne ;))) nieźle...

Też idę jutro na prenatalne, po prostu tego nie wpisałam w tabeli.

Poza tym, jeśli chodzi o wizytę, to już się nie mogę doczekać, ale pozytywnie :) jutro zobaczę mojego brzdąca, nawet nie pomyślałabym że może być coś nie tak, także oczekuję tylko dobrych wieści. A jadę z mężem, bardzo się cieszę, że razem będziemy oglądać jak się porusza nasze maleństwo.

RewolucjaSięDzieje, Monique, Dotty84 lubią tę wiadomość

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Rewelacyjne wiadomości mamadomina:)
    Ja trochę z innej beczki.. Przejmujecie się swoja waga? Ja generalnie wychodze z założenia, ze w ciąży się tyje i koniec i powiem Wam, ze to jest chyba ostatnia rzecz o której myślę. Jak słyszę tekst jejku ale ci się juz przytylo albo gruba jesteś to mam ochotę przyfasolic z polobrotu:\ ludzie sa beznadziejni naprawdę....
    A i oczywiście koleżanki jak byly w ciąży to przytyly tylko to co dzieciak, wody i łożysko.

Ja się troszkę przejmuję, bo codziennie wchodzę na wagę i jak jest za dużo to lamentuję. Ale mój mąż tylko mówi "w ciąży przecież jesteś, to masz być chudsza" :)
    Choć często ta waga to moje problemy z zaparciami, wczoraj się unormowało, ale nie chcę zapeszać.
    Poza tym, moja koleżanka urodziła w grudniu, w ciąży przytyła ponad 22 kg, a teraz już wraca do formy.
    Chociaż wiem, że u mnie najgorzej będzie z brzuchem, żeby go zgubić, bo już mam dość duży. Babcia zauważyła dzisiaj, że już rośnie... ehh ale dzidziuś rośnie, nie...
    Ale w ciąży absolutnie nie jest się grubą... Co to to nie :)

Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Ja chcicę mam ale wieczorami mam takie mdłości, że już mi się zdecydowanie nie chce z mężem szaleć, a rano nie ma na to czasu. Ale za to sny mam w nocy takie, że prawie codziennie budzę się rozpłynięta. Mam nadzieję, że tw mdłości niebawem miną i sobie poszalejemy zanim brzuszek mocno urośnie.
    Eve ja jeśli chodzi o sny erotic to miewam tak co 2 dzien:)

qq87j44jhto0od0f.png

• asia099 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Kochana, myślałam że napiszesz 1-2 razy w tygodniu :P
    1-2 razy dziennie zszokowałoby mnie nawet bez ciąży :)

Mnie też, bo my zupełnie nie mamy na to czasu. Od owu tylko raz, ale orgazm był fajniejszy, hehe, więc mam nadzieję, że teraz będzie już częściej :)
    Ale norma przed ciążą to tak 3 razy w tyg, częściej nawet nie mam ochoty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 22:28

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie z całkiem innej beczki :D
    czy któraś z Was posiada i sobie chwali taki typ buta? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/sanda%C5%82y-na-obcasie/sanda%C5%82y-na-prostym-obcasie-z-zapi%C4%99ciem-wok%C3%B3%C5%82-kostki-c358014p1669217.html

Chodzi mi o to, że jest spora różnica między piętą, a palcami i na moje oko wygląda, że podczas chodu paluchy będą rwały do przodu :D
    Przymierzałam takowe obuwie, ale co to za praktyka, jak się drobi 2 metry po sklepie ;)

Ma któraś takie? :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ