Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
okti89 wrote:Kochane wykonujecie dodatkowo test z krwi do badań prenatalnych czy samo USG prenatalne wam wystarczy? Ja właśnie nie wiem czy nie zrobić tego testu z krwi chociaż lekarz mówił że samo USG wystarczy.. hmmm nie wiem co mam robic..
Ja się szarpnęłam, tylko że na Harmony. Już jestem po, wyniki za 14 dni... roboczych -
okti89 wrote:Kochane wykonujecie dodatkowo test z krwi do badań prenatalnych czy samo USG prenatalne wam wystarczy? Ja właśnie nie wiem czy nie zrobić tego testu z krwi chociaż lekarz mówił że samo USG wystarczy.. hmmm nie wiem co mam robic..
Ja właśnie tez nie wiem, mam zalecenie od swojej lekarki żeby zrobić USG plus test Pappa, no ale pierwsze będzie USG i jeśli ok to nie wiem czy robić dodatkowo tą krew, zwłaszcza że USG będzie kosztowało 300 i test 300. Jutro się okaże...i dam znać. -
Goplana a co do wagi nie przejmuj się ja ważyłam grubo ponad 90 i szybko wszystko zrzuciłam
i wcale źle nie wyglądałam, miałam tylko wielki kufer i brzuch hahha no i ogromny biust
U mnie w mieście usg i test pappa razem 300 zł więc jak czytam jakie są u Was ceny to jestem w szoku ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 16:42
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tez całe życie walczę z waga
I wydaje mi sie ze teraz jem więcej bo co 2-3 godziny bo pusty żołądek -gwarantowane wymioty
i jak ru nie jeść? na razie o dziwo nie przytyłam , ale jest to kwestia czasu bo wchodzą mi tylko drożdżówki ,buły z masłem i serem, tosty.Wczoraj wstałam o 3 w nocy bo tak burczalo mi w brzuchu ze nie mogłam spać .. I robiłam tosta
W życiu mi sie coś takiego nie zdarzyło
xpatiiix3, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Goplana a co do wagi nie przejmuj się ja ważyłam grubo ponad 90 i szybko wszystko zrzuciłam
i wcale źle nie wyglądałam, miałam tylko wielki kufer i brzuch hahha no i ogromny biust
A ja przede wszystkim mam łeb jakbym do ula wsadziła haha, a potem nogi a na końcu powiększył się brzuch... ech teraz to się robię taka nieforemna
Zawsze miałam przynajmniej niezłą talię, a teraz i ta zanika.
Oby było tak jak mówisz, że przy dziecku zleci... Póki co, za tydzień mam zajęcia na uczelni, ciąży nie widać więc znajomi się trochę zdziwią, że się zaniedbałam i sobie tak pofolgowałam -
Dziewczyny ja zawsze chodziłam w szpilkach, do pracy elegancko, a teraz kupiłam sobie 2 pary trampek, chodzę w lekkim makijażu a na włosach mam 3 cm odrosty hehe i jakoś to nie robi na mnie wrażenia, a kiedyś było nie do pomyślenia.
Do tego mam extra owłosiony brzuszek hehe no i niestety chyba mam skłonności do żylaków.
Odpuściłam sobie, ale jak będę się lepiej czuć to trochę się podciągnę, ale fajnie mi się chodzi tak na luzacko i zamierzam chodzić wygodnie, a waga nie ruszyła, a i tak nie mieszczę się w prawie żadne spodnie, bo brzusio już wyskakuje.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Rewelacyjne wiadomości mamadomina:)
Ja trochę z innej beczki.. Przejmujecie się swoja waga? Ja generalnie wychodze z założenia, ze w ciąży się tyje i koniec i powiem Wam, ze to jest chyba ostatnia rzecz o której myślę. Jak słyszę tekst jejku ale ci się juz przytylo albo gruba jesteś to mam ochotę przyfasolic z polobrotu:\ ludzie sa beznadziejni naprawdę....
A i oczywiście koleżanki jak byly w ciąży to przytyly tylko to co dzieciak, wody i łożysko.nawet sie nie moge doczekac rosnacego brzucha
-
-
niedobrze mi, mam mega wzdecie
siedze w pracy ale za 20 min wychodze...
tez mi sie pojawiaja wloski na brzuszku.
oraz owlosienie innych miejsc:)) tez jest bardziej konkretne...hehe
tez mam problem z zylkami na udach i boje sie zylakow. Vivianna moja gin powiedziala zeby uzywac lioton 1000.
mam mega lenia- przyjde i walne sie na lozko
na nic sil nie mam
dostalam propozycje pracy ale odmowilam ze wzgledu na ciaze... jaki sens cos zaczynac i po 2 miesiacach isc na L4?
poza tym to moze byc żle odebrane...
Viviana lubi tę wiadomość
-
Desou trzymam kciuki, na pewno jest wszystko dobrze, a Dzidzia jeszcze mała i nosek ma mały.
Pati fajnie Cię zobaczyćbrzusio rośnie.
Fidelissa dzięki zapytam mojego gina o ten lioton, bo już żyłki mi bardzo prześwitują na nogach, trzeba coś już na nie działać.Fidelissa lubi tę wiadomość