Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ldia wszystko będzie dobrze
Jak ja bym już chciała poczuć ruchy, strasznie ciekawa jestem jak to jestmama mi mówiła, że z początku to tak dziwnie jakby się coś w brzuchu przelewało ;p
Monique będziemy 3mać, ja mam za dwa dni i dokładnie wiem co czujesz -
Hej,tez mam jutro wizyte i chyba prenatalne,ale w piatek zapisałam sie do gina na nfz bo niby dobry jest i moze sie tam przeniose ,myslicie,ze usg w czwartek potem w piatek,czy moze zaszkodzic?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witam
Dzisiaj wyspani, jest wesoło, a o 13 lecę do rodzinnego po zwolnienie do szkoły i zaświadczenie, bo składam papiery na komunalne, a co hehe jak się należy to niech dają
U mnie te ruchy to wyraźnie wyczuwalne kopniaki wczoraj były jużA jeszcze przedwczoraj takie smyranie lekkie od środka i akurat w tym miejscu gdzie dzidziol, w połowie między pępkiem a wzgórkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:35
Livia
Nela
Marcel
-
Monique wrote:Alka89 ale to nie wiesz czy masz badania prenatalne ?
Usg dzień po dniu Ci nie zaszkodzi.
Gin mowil,ze tak,ale u niego to roznie bywa,a wizyty nie moge sie doczekac bo zadnych objawow nie mam nadal. Wczesniej cycki mialam pelne w srodku,a teraz jakos mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 10:37
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Monique wrote:dzień dobry,
trzymajcie proszę za mnie kciuki jutro. Mam badania prenatalne i już powoli czuję nadchodzący stresik, powodzenia dla Was dziewczęta, niech nasze maluchy trzymają się zdrowo
trzymamyBezstresowej wizyty !!
Monique lubi tę wiadomość
-
ja Wam powiem, że w Święta jak leżałam sobie na kanapie u rodziców to właśnie tak pod pępkiem poczułam coś na kształt ruchu maluszka, no tak to sobie tłumaczę oczywiście bo nie mam pojęcia jak to jest
to było takie trochę inne jak jelita, więc kto wie
miłego dnia, u mnie dzisiaj okropna pogoda a ja mam tyle rzeczy do załatwienia na mieście buuuu
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś zamierzam powiedzieć w pracy. I wierzcie mi, to jest dopiero stres. Co do badań, to oczywiście też się zawsze trochę denerwuję. Jednak ciągle sobie powtarzam, że nie ma powodu i że denerwowanie jest szkodliwe dla malucha. Jestem jego mamą i muszę wierzyć w to, że jest wszystko ok i ufać mu.
Oczywiście mogą się zdarzyć jakieś problemy, ale po co je wywoływać? Choć jasne, prosto się mówi a wyobraźnia sobie i tak idzie swoją drogą.Dotty84 lubi tę wiadomość
-
patii ja też czuje takie smyranie przy pępku ale ja nie znam tego uczucia jeszcze wieć nie potrafie tego sprecyzować poprostu coś mnie drapie od środka
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ja pierwsze ruchy tamtym razem poczułam w 16tc i nie dało się tego pomylić bo było to dosłownie kopnięcie.. zwłaszcza jak się leży na płasko i obserwuje brzuch to tak faluje - podobno w drugiej ciąży można szybciej poczuć ale ja póki co owszem obserwuje falowanie brzucha ale to są jelita tak się wypychają czasem
-
Powodzenia na wizytach!!!
Ja od wczoraj wieczorem odczuwamy dyskomfort w ok k. krzyżowej. W nocy nie mogłam znaleźć sobie pozycji. Więzadła kluja, ciągną... Ale sobie dzidzia gniazdko wije no, no:) a biedna mama się martwi czy na pewno wszystko ok?
Wizyta juz w pt, nie mogę się doczekać -
A moja mama odebrała dzisiaj wyniki moje arczycowe te z przesiewowych i jest bardzo źle... czy w końcu coś si ode mnie odczepi.? hehee tsh 0,0036 ft3 ft4 znowu jeszcze wyżej ponad normę jest...i wsio nie bardzo jest potem powiem co i jak bo mi mama powiedziała tylko tyle przez telefon... Czyli wchodzi na to, że nie mogą mojej tarczycy jednak pobudzić do pracy... Ajj jak nie urok to sraczka, ale szczerze, jakoś zbytnio się tym nie przejmuje, musi być dobrze
hehe skoro z takimi wynikami udało mi się zajść w ciążę to znaczy, że nie jest ze mną jeszcze tak źle
Ja tam tylko się modle codziennie ,aby maluszkowi jakoś ta moja tarczyca nie zaszkodziła, bo ja to już po porodzie jakoś się doleczę
Oj nie da się pomylić tego uczucia z jelitami hehe to zupełnie inne jesthehe jak energicznego kopniaka się czuje w jednym miejscu a jelita u mnie to zawsze czuje jakby się coś przesuwał z jednej strony na drugą stronę heheh a tu takie puk puk mamusiu jesteś tam.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 11:25
Livia
Nela
Marcel