Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
patii ja zaczynam czuć takie motylki w brzuchu wiem też ze to za wczesnie na ruchy ale zaczynam mieć takie łaskotanie brzucha od środka nie jest to ciągnięcie a ni ból tylko tak jakby ktoś mnie drapał od zewnątrz...
Znowu jakieś dołki łapię a to że mój dzidziuś wg waszych był za mały
a dziś to czuje się strasznie cały dzień przeleżalam i praktycznie przespałam nie miałam dzisiaj siły z łożka wyjść nie wiem czy to poprostu taki gorszy dzień, do tego niskie ciśnienie miałam... -
Nie gadaj takich bzdur dostaniesz wirtualnego kopa na szczęście przed wizytą
Na pewno wszystko jest w porządku kochana.! :**
okti to czyli nie tylko ja taka wariatka heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 22:04
sylvi lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
z tym że u mnie ciąża wg usg jest właśnie starsza o tydzień ale patrząc na dzień ciąży to niektóre z was miały już w 10+4 10+5 dzidzie które miały już po ponad 4 cm a ja w 10+6 miałam 3,91
ach zwariować można -
Ok ok a mój hehe 5 cm ma dopiero, ale jestem pewna na 100 procent ,że jest źle zmierzony, bo był mocno przykurczony wtedy kiedy crl mierzyła ginka, wręcz w kuleczke się zwinął, na pewno jest większy hehe niestety to zależy nie tylko od sprzętu ale i od ułożęnia dziecka ,mój miał brodę do klatki przytknieta aż i jak nic o pół głowy mniej zmierzyła hehe ja tam sie nie przejmuje okaże się jak duży jak urodzę hehe
Maluch musiałby być jak struna wyprostowany by można było go zmierzyć prawidłowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 22:12
Livia
Nela
Marcel
-
Pati to bardzo wcześnie
Ja od kilku dni tak się sobie dobrze przyglądam bo jak się pogłaszczę po brzuchu to mam takie uczucie jakby coś (a raczej ktoś) się tam w środku ruszało. Wcześniej tego nie czułam więc to chyba to ale tylko jak się porządnie skupię żeby to wyłapać
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idia trzymam kciuki:), na pewno będzie dobrze:).
Ja jeszcze żadnych ruchów nie czuję, ale nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi:)
Idia lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Idia wrote:Ja panikuję przed lekarzem. Nie czuję ciąży. Bywa mi niedobrze tylko czasami. Biust bolał i boli tak że już myślę że to norma i zawsze tak było. Boję się co mi lekarz powie.
Cudaka nie czuję. A jak już nie żyje?wiem wiem to AŻ trzy dni haha ale nawet nie wiesz jak mi z tym lepiej
Oj my kobietki chyba wiecznie będziemy się martwićIdia lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach.
Ja mam wizytę jutro, jestem podenerwowana, bo jakoś energii więcej. Dobrze, że wizyta na rano to się uspokoję. Czasem jak tak złapie to myślenie to jest ciężko, mnie czasem łapało i puszczało, ale teraz to już naprawdę mi cięzko wytrzymać, biorę oddech i trzeba czekać do jutra. -
maaartinka wrote:Idia myśle, że każda z nas ma czasem taki dzień w którym włączają się jakieś głupie myśli.. Ja miałam tak ostatnio i przełożyłam sobie wizytę z 8 maja na 5
wiem wiem to AŻ trzy dni haha ale nawet nie wiesz jak mi z tym lepiej
Oj my kobietki chyba wiecznie będziemy się martwić
3 dni robią kolosalną różnicę!!! -
okti89 wrote:z tym że u mnie ciąża wg usg jest właśnie starsza o tydzień ale patrząc na dzień ciąży to niektóre z was miały już w 10+4 10+5 dzidzie które miały już po ponad 4 cm a ja w 10+6 miałam 3,91
ach zwariować można