Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś bez mocy wyjątkowo od 3 dni taka kumulacja
Jak obudziłam się chwilę przed pierwszą na siku tak sobie nie mogłam znaleźć już miejsca i tylko się kulałam z boku na bok
Dobrze, że będzie można odespać w dzień
Pogoda też dziś nie rozpieszcza ani nie zachęca żeby wyjść z wyra.. Wszystko na "nie"
Jeszcze muszę iść opieprzyć robotników bo jak mi małż zdjęcia wczoraj z postępu prac przyniósł to ręce mi opadły. Będą się brali za salon jak kuchnia i sypialnia nie skończona. Wszystko było ładnie pięknie dopóki nie mieli nagranej już następnej roboty. Yhhhh..
Wtorku przybywaj! -
hej, hej
ja tez zamiast spać to przewracalam sie z boku na bok
ehh ten stres:/
u mnie tez dziś wskoczylo na 13 tydzieńoby szczęsliwie i tylko dobre wiadomości były!!
prosze trzymajcie kciuki!!!! bo inaczej sie wykończe
kocie oczy u nas tak bylo z kuchnią, wszystko ładnie szło dopoki im sie śpieszyć nie zaczęlo, rezultat taki że płytki są krzywo połozone
co do butow to nie mam akutat takich, ale wlasnie sprawiaja wrazenie ze noga bedzie uciekac, a moze ti tylko kwestia wprawy?! ja specjalistka od chodzenia na szpilkach nie jestemxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hej. Mam pytanie ,czy badania prenatalne szkodza? Nie wiem jakie dokladnie mam miec...,wizyta na 10. duzo osob mowi,ze przez dopochwowe usg szkodzi bo przez kregosłup robia czy cos...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej, hej
3mam kciuki! Daj znać po wizycie i ładne foto poprosimy:)
Ja obudzilam się juz o 6 i tak sobie lezalam, czekając aż moja druga polowa się obudzi. Wyprawilam go do pracy i dalej sobie leniuchuje:) pogoda zapowiada się cudna zaplanowalismy na popołudnie grilla.
Trochę mnie nudzi od rana, ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie i będę mogła ze smakiem zjeść pierś z rusztu:)
Rewolucja buty świetnie, ale nie doradcze niestety.
-
Hej hej
Dzisiaj pobudka przed 6 jeszcze troszkę udało mi się poleżeć ale Marczello nie bardzo mi pozwolił
Humorek boski, pogoda boska, za oknem wiśnie pięknie kwitną i ten zapach ogrodu, okno otworzone na ościerzahh... będę tęsknić za własnym ogródkiem jak się wyprowadzimy... To już niedługo..
Livia
Nela
Marcel
-
alka89 wrote:Hej. Mam pytanie ,czy badania prenatalne szkodza? Nie wiem jakie dokladnie mam miec...,wizyta na 10. duzo osob mowi,ze przez dopochwowe usg szkodzi bo przez kregosłup robia czy cos...
Rety, alka kto ci takich glupot nagadal.jaki kręgosłup??
Jak sama nazwa wskazuje USG dopochwowe wykonuje się przez pochwę. Jest to takie samo USG jakie robi ci twój gin przy każdej wizycie, rożni się tylko tym, ze lek dokona kilku ważnych pomiarów i może ono potrwać dłużej. A być może zrobią ci przez brzuch. Rożnie z tym bywa.Monique lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Rety, alka kto ci takich glupot nagadal.jaki kręgosłup??
Jak sama nazwa wskazuje USG dopochwowe wykonuje się przez pochwę. Jest to takie samo USG jakie robi ci twój gin przy każdej wizycie, rożni się tylko tym, ze lek dokona kilku ważnych pomiarów i może ono potrwać dłużej. A być może zrobią ci przez brzuch. Rożnie z tym bywa.
Przez dziecka kregosłupTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Juz wyczytałam...przyziernosc karkowa,ale kto pyta nie bładzi
Przeziernosc karkowa. W odpowiedniej projekcji podczas USG gin zmierzy grubość fałdu karkowego twojego maluszka. Im mniejsza tym lepiej. Na pewno nie będzie gmeral w kręgosłupie małego, nie ma takiej opcji:D
-
No i nadszedł ten dzień- badania...od rana czuję się jak przed najcięższym egzaminem w sesji..
Kurcze nie wiem czy to to, bo nie mam doświadczenia, ale wczoraj jak się już położyłam wieczorem czułam jakby bulgotanie- przelewanie, zastanawiam się czy to mogło oznaczać pierwsze wyczuwalne ruchy maleństwakarmelek lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:a powiedzcie mi czy ktoras z was ma takie kłucie jakby w szyjce macicy??
wczesniej zdazalo mi sie to sporadycznie i tłumadzylam to sobie rozciąganiem, ale od wczoraj boli coraz bardziej i znów się martwie... teraz nawet jak leżę to kłuje
karmelek 3mam kciuki za dzisiejszą wizytę