Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja też się dołączam do leniwców
jako, że jestem na L4 to czasami wstaję około godz. 10.00! Lezę i patrzę w sufit, nawet czytać za bardzo nie mam ochoty...
Właściwie to codziennie jak mąż przychodzi z pracy, po obiadku ucinamy sobie ok godzinną drzemkęna podładowanie bateryjek
A pomyśleć, że przed ciąża, jak zasnęłam po południu choć na 15 min, to w nocy nie potrafiłam zasnąć!
-
Cześć mamuśki
Pati, Izia fajne macie brzuszki
Tyle dobrych wieści, że jak to czytam to aż mordka mi się cieszy. Po dzisiejszych wizytach mam nadzieje, że też będziemy się wspólnie radować. Powodzenia
U mnie leń straszny.. Chociaż już myślałam, że dzisiaj coś zrobię, a tu wstaje rano i nie ma wodydobrze, że mąż wstał wcześniej i miał w planach zmienić wodę w akwarium i odlał do baniek
Ooo proszę do tych Gliwic to ja się chętnie wybioręzaraz podrzucę temat koleżance, która też jest w ciąży
-
U mnie też się wypogadza. Głowa przestała boleć, jednak to od pogody.
Ja pojadłam, odpoczęłam, czekam na cieplejsze dni to będę wysiadywać na balkonie i czytać książki
Dobrze, że mąz ogarnął chałupkę i obiad zrobił ufff.
No i pora na zakupy ciążowe, spodnie mnie już cisną, lepiej jak brzuszek ma luźno, poszukam w necie, a na tygodniu skoczę też po sklepach. -
Hej dziewuszki! Ja po wczorajszej wizycie! Dzidziuś na szczęście piękny i zdrowy ale kilka słabych wiadomości;/ Na początek antybiotyk bo choroba u mnie rozwinęła się za bardzo( o dziwo wczoraj na noc wzielam jeden i dzis juz duzo lepiej) Wyniki z moczu takie sobie - podwyższone leukocyty na co dostałam Clotrimazorum tabletki dopochwowe i kazał mi wczoraj włożyć 5 naraz ! Tak zrobiłam potem całą noc jakaś piana ze mnie wypływała i dziś mam wrażenie że brzuch lekko pobolewa. No i na koniec ograniczyc słodycze (ja kocham i potrafie dużo ale od początku ciąży odrzuca mnie i nie jem wcale) ale glukoza wyszła 95 więc na pograniczu;/ Także tak o! Za 2 tygodnie przeziernośc karkowa i to chyba dla mnie najtrudniejsze 2 tygodnie bo na etapie 12 tyg poronilam:( Ale trzeba się jakoś trzymac!
-
Dotty84 wrote:Na jeszcze cieplejsze????
W Wawie dziś jest po prostu przecudnie!
Strasznie się cieszę, że nie poszłam do pracy
U mnie dziś nie jest za ciepło, a od kilku dni bardzo wietrznie, ja właśnie się w taką pogodę przeziębiłam, więc czekam na cieplejsze dni -
Viviana wrote:U mnie dziś nie jest za ciepło, a od kilku dni bardzo wietrznie, ja właśnie się w taką pogodę przeziębiłam, więc czekam na cieplejsze dni
No to zapraszam do stolicy
Mam jeszcze trochę miejsca na balkonie!Viviana lubi tę wiadomość
-
W Katowicach tez upał
)
Wróciłam. Maluch zdał na 6
Na 75% synek bo było widać kość jakastam....
Wszystkie narządy ok, tętno ok, przezierność karkowa i kość nosowa ok:)
Za 2 tyg. Wyniki testu Pappa.
Czuje sie cudownie:)
Maluch rośnie, imprezował nieżle, cały czas się ruszał.
anusiaa90, Viviana, KUNIAK, KocieOczy, Maga31, mada_lena, Dotty84, Goplana, Lavendula, xpatiiix3, Czarnaa94, Strupka, sylvi lubią tę wiadomość
-
No ładnie Katowice Kraków upał a w Bielsku słońca brak
to niesprawiedliwe!!!
KasiaKa i Fidelissa cieszę się, że wszystko w porządku
Moje badania za jakieś 2 tygodnie a już się nimi denerwuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:35
Fidelissa lubi tę wiadomość