Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No mwyniki badań moczu w porządku
A co do moich żółtych upławów to laekarz powiedział, że po luteinie to normalne więc bez obaw:)
teraz powinnam spokojnie czekać do wizyty w przyszły czawrtek
Ale już oczywoiście mam shizę Bo u mnie w przedszkolu dzieciaki chorują na świnkę
A ja w dzieciństwie nie mialam ani ospy, ani różyczki, ani świnki
-
KocieOczy wrote:dupa, krew krwiowa leci jak w 1 dzień okresu, dzwoniłam do lekarza, czekam aż między pacjentkami Pani Jola mi zapyta i oddzwoni co robimy :'(
Boże jakie to niesprawiedliwe!
Ojjjjj..... (((((((
Kochana trzymaj sie. Wiem ze nic co teraz napiszemy nie poprawi Ci humoru i jesteś mega zawiedziona.
Ja nadal czekam i nadal plamie, niewiem jak to sie skończy.
A mierzylas tempke moze?
Strasznie mi przykro!!!! Daj znac co Ci doradza. -
Evik wrote:Hej kochane mam do Was pytanko! Czy zanim dowiedziałyście się o ciąży, przed spodziewaną @ miałyście bóle okresowe? Ja zrobiłam test w 10 i 11 dpo wyszedł pozytywny a dziś boli mnie brzuch tak okresowo jak zawsze 3 dni wcześniej. Boje się;/
ja robiłam test dzień przed terminem @ - 4 dni wcześniej czułam się jakbym miała okres [brzucho, krzyże], w dniu testu przeszło. Teraz brzucho pobolewa, ale inaczej. -
kocieOczy trzymam kciuki!! niestety dobrze wiem co przezywasz... mam nadzieje ze lekarz Ci pomoze!!
Evik ja mam takie bole do tej pory:/ ale moja lekarka powiedziala ze to calkiem normalne.
aliasss bierzesz jeszcze leki?? kurcze prywatnie tez nic nie zdzialasz??
okti beta super!!
Czeska Twoja rownież!!
Aga dobrze ze trafilas na porzadnego lekarza
a ja dzis slabo sie czulam bolal brzuch i na wkladce zobczylam mala plamke krwi, ocywiscie spanikowalam i polecialam do lekarza od razu, przebadala mnie i jest wszystko ok mowi ze to nie mozliwe zeby bylo to plamienie z drog rodnych, predzej zewnetrzna ranka, lub hemoroid ale wole to
i uwaga bylo juz widac echo plodu mowi ze na takie zupelne bicie serduszka to zdecydowanie za wczesnie, ale echo serca juz widac nie wiem do konca czym to sie rózni, ale najwazniejsze ze jest!!
moje szczęście ma 1,06 cm
nastepna wizyta przełozona na 27 marca -
karmelek wrote:uwaga bylo juz widac echo plodu mowi ze na takie zupelne bicie serduszka to zdecydowanie za wczesnie, ale echo serca juz widac nie wiem do konca czym to sie rózni, ale najwazniejsze ze jest!!
moje szczęście ma 1,06 cm
Super wieści - gratulacjekarmelek lubi tę wiadomość
-
Kocie oczy to oczywiście moze, ale nie musi byc coś groźnego,ja w pierwszej ciazy te krwawilam i nie było to nic niepokojącego, poprostu sie przeforsowalam trochę i szybko przeszło. Zobaczymy co Ci lekarz poradzi. Powodzenia!!!!! Trzymam kciuki!!!!
-
KocieOczy jesteśmy z tobą
karmelek super wieści ja mam nadzieję że w przyszły czwartek też usłysze serduszko
a ja jutro jescze powtórzę betkę chociaż słyszałam że przy takich ilościach już wolniejrośnie i podwaja się co 3 dni nawet -
Ale wiecie co? W poprzedniej ciąży w ogóle nie zakładałam, że może się stać coś złego. A teraz jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów, wszystko widzę w czarnych barwach. Jutro odbieram wyniki bety, a za tydzień lekarz i tak się zastanawiam, jeśli coś będzie nie tak, to jak ja wrócę do domu? Przecież muszę iść sama, bo mój mąż jest w wiecznej delegacji, wraca czasami na weekendy...