Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny musimy byc dobrej mysli:) co ma byc i tak bedzie, a zamartwianie sie nie pomoze....
Razem z tatusiami zrobilismy co moglismy reszta nalezy do naszych dzidziek:)
Ja dzis bylam na wizycie widzialam pecherzyk 12mm z cialkiem:) ide za tydzien w pt, mam nadzieje, ze wtedy uslysze juz serduszko:) dzis mam 23dpo i troszke po cichu liczylam na malutki zarodek, ale nic nie bylo widac. Jejku byle do nastepnego piatku..
-
alka89 wrote:Testy pozytywne,beta 248,8,a gin nic nie widzi na usg
Wszystko w swoim czasie:) nie martw sie na zapas.
Tez biore luteine dopochwowo rano i wieczorem 100mg.
Witaj Eve;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:39
-
Alka, Eve witajcie
Jak tak patrzę jak panikujecie to ja już dawno powinnam na zawał zejść bo jestem w 6t i 3d a nie byłam jeszcze u gina ani bety nie robiłam Ale do wizyty już tylko 9 dni -
karmelek świetne wieści
alka89, Eve witamy ja biorę tylko thyrosan na nadczynność tarczycy, prenatal complex, asparginian i kwas foliowy
Mysz hopsa w tyłek będziesz miała, ja to dopiero spanikowałam ciut na początku, a teraz pełen luzik o niczym nie myslę, tylko się cieszę ciążą ,no i moim synem który ostatnio to wyrawia takie komedie i tyle gada, że jestem w szku, każdego dnia mnie co raz bardziej zadziwia zero stresów i już zapamiętaj sobie
mada_lena ważne, że już jest pęcherzyk z ciałkiem widoczny, u mnie był kropek, ale dała ujęcie bez kropka na sweet foci z usgLivia
Nela
Marcel
-
Czarnaa94 wrote:Alka, Eve witajcie
Jak tak patrzę jak panikujecie to ja już dawno powinnam na zawał zejść bo jestem w 6t i 3d a nie byłam jeszcze u gina ani bety nie robiłam Ale do wizyty już tylko 9 dni
hej,gratuluje
Boje sie bo mam problemy z tsh,prl...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:hej,gratuluje
Boje sie bo mam problemy z tsh,prl...
Wiem, rozumiem to Większość dziewczyn jest po poronieniach i to też rozumiem ale grunt to pozytywne nastawienie Z resztą co ja się będę powtarzać, Okti bardzo ładnie to ujęła -
to normalne, że się bardziej stresujemy, ja przypuszczam że będę się martwiła całą ciąże, ale jak zobaczę fasola i serduszko to na pewno się troszkę uspokoję, na fora inne niż to nie wchodzę, nie będę sobie wkręcała że coś jest nie tak, bo będzie super!! innej opcji nie ma
xpatiiix3, mada_lena, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
O właśnie takie nastawienie mi się podoba Nata
Ja się boję że jak pójdę do gina to usłyszę złe wieści i w ogóle się martwię jak on mnie przyjmie, nie znam go. Ostatnio czytałam o nim że jest ordynatorem gdzieś tam w większym mieście no i kolejka miesięczna to chyba jest dobry Nie nastawiam się jednak że będzie cudownie bo do tej pory spotykałam się w tej przychodni z lekarzami, a raczej z lekarkami które nie były zbyt miłe ;/ -
Czarna powodzenia na wizycie oby doktorem okazal sie nie tylko dobrym fachowcem, ale i fajnym czlowiekiem.
Ja mialam raz przygode z taka pipa, ze glowa mala. Niektorzy nie powinni byc lekarzami, bo to nie tylko wiedza i fach. Wazne jest tez podejscie.
-
mada_lena wrote:Czarna powodzenia na wizycie oby doktorem okazal sie nie tylko dobrym fachowcem, ale i fajnym czlowiekiem.
Ja mialam raz przygode z taka pipa, ze glowa mala. Niektorzy nie powinni byc lekarzami, bo to nie tylko wiedza i fach. Wazne jest tez podejscie.
Dokładnie, zgadzam się ja niestety miałam nie raz, a praktycznie za każdym razem jakieś przykre sytuacje dlatego jestem na prawdę uprzedzona -
Wczoraj po południu plamienie zniknęło i póki co czysto, zobaczymy jak będzie dalej... Życzę Wam wszystkim miłego dnia ja dziś idę po raz pierwszy w odwiedziny do pewnego małego mężczyzny mojemu bratu w pon urodził sie synek
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Alisss wrote:Dzien dobry:) pytanko dużo macie sluzu? Chyba powinno byc sporo, a ja mam sucho jak przed @... Jeszcze kółka dni temu( przed plamieniami było go troszkę wiecej...
Ja mam bardzo niewiele, tyle, co zazwyczaj w zwukłym cyklu. -
Cześć Wam, ja wczoraj byłam na USG, serduszka jeszcze nie widać lekarz mówi, że ma być widoczne w poniedziałek 17.03. (u mnie będzie 6 tydz+2 dzień). Przepisał mi luteinę 50 (2 razy po 2 tabletki) i kwas foliowy 5 mg (do tej pory brałam standardowy 0,4 mg)
Bierzecie tak duże dawki kwasu foliowego? Podobno nadmiar i tak wydalany jest z moczem...
Kalendarz ciąży BellyBestFriend