Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie zdołowało to, że mąż w następny i kolejny weekend będzie w pracy. Pewnie w ogóle nie bedziemy się widywali wtedy. 21 marca ma przyjechać, żeby iść ze mną do lekarza, ale zaraz po tym ma wracać. Nie wiem czy jest sens, żeby jechał te 250 km w każdą stronę tylko po to, żeby poczekać pod gabinetem. Poza tym jeśli dowiem się najgorszego, to kolejne dni będą dla mnie straszne... A ja zakładam oczywiście najgorsze...
I znów będe to przeżywała sama, tak jak poprzednim razem, bo wtedy też mąż był w delegacji z dala ode mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 11:10
-
Monique wrote:Hej dziewczyny, tak czytam jakie wyniki macie jeśli chodzi o betę i ja zaczynam się zastanawiać czy moja z kolei nie jest za duża. Wyniki z wczoraj 14231,0 4-go marca było 1000.
Monique pięknie Beta przyrasta . Tez pomyślałam ze bliźniaków moga byc -
KocieOczy trzymam kciuki!!!
Karmelek gratulacje
Witam Wszystkie nowe listopadówki
Mysz, myślałam że to ja widzę wszystko w czarnych barwach. Nie możesz się tak zamartwiać. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze a takie zamartwianie się napewno nie sprzyja fasolce. Głowa do góry.
Kilkanaście godzin nie zaglądałam a tyle zaległości Wyjechałam na parę dni z Warszawy. Pare dni na mazurach dobrze mi zrobi:) Wczoraj zrobiłam bete i ładnie poszło w góre. Z moich obiczeń miałobyć ok 1500 a na wyszło 2376
Na usg zapisana jestem na 25.03 i mam nadzieje że juz będzie serducho biło u mojego maleństwa
Kochane pozdrawiam Was goraco !!! -
Mysz głowa do góry!! Trzeba myśleć pozytywnie, a przynajmniej się starać, a będzie dobrze!!! Jeżeli Twój mąż chce być z Tobą w dniu wizyty to dobrze, w końcu to też jego dziecko i pewnie też się martwi. Pozwól mu na to, a Ty też może będziesz spokojniejsza, jak się zobaczycie. POWODZENIA
-
kurcze ja tego progesteronu nie robilam, hmm teraz sie bede zastanawiac.. ile to badanie kosztuje??
mysz ja przewaznie widze wszystko w czarnych barwach, ale Ty to juz totalnie!! pozwol sobie czasem na odrobine optymizmu a jesli maz chce przyjechac to bardzo dobrze!! przeciez jego tez sie to tyczy!! ja ostatnia ciaze tez starcilam, niedlugo mina dwa lata a ja dopiero od niedawna staram sie myslec o tym ze to juz sie wiecej nie powtorzy!! -
Karmelek wiesz to zależy od miejscowości.
Przykładowo:
w Warszawie 37 zł
a na mazurach: 22 zł
Ja też jeszcze nie robiłam a z tego co widze to wiekszosc dziewczyn robi. Nie jest to jakiś mega wydatek więc dla "świętego spokoju" też zrobie -
Ja najtansze w miescie mialabym badania w labolatorium u mojej ciotki ale nie poszlam tym razem zeby znowu cala rodzina znowu wiedziala... Narazie robie badania w szpitalnym labolatorium
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:kurcze ja tego progesteronu nie robilam, hmm teraz sie bede zastanawiac.. ile to badanie kosztuje??
mysz ja przewaznie widze wszystko w czarnych barwach, ale Ty to juz totalnie!! pozwol sobie czasem na odrobine optymizmu a jesli maz chce przyjechac to bardzo dobrze!! przeciez jego tez sie to tyczy!! ja ostatnia ciaze tez starcilam, niedlugo mina dwa lata a ja dopiero od niedawna staram sie myslec o tym ze to juz sie wiecej nie powtorzy!!
Ja straciłam ciążę niedawno, bo 20 listopada miałam zabieg. -
W Toruniu za bete płaciłam 27,20.
Byłam wczoraj u gin, potwierdził wczesną ciążę ok. 4 tygodniową.
Na następną wizytę mam się umówić za 3tyg.
Badań mi nie zlecał bo mam sie umówić następnym razem do niego na NFZ i badania będą darmoweCześka lubi tę wiadomość