Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysz też zwariowałam jak wyszłam dziś z labolatorium bo lczyłam na betę 18 tyś a ja patrze 13733 ale weszłam na neta i na każdeej stronie o warośćiach beta hcg jest napisana ta regułka co wkleiłam jakby ta beta nam tak się ciągle podwajala to bijące serduszka widziałybyśmy już w 4 lub 5 tygdniach ciąży
-
Hej dziewczyny, a mnie dzis trapia bole podbrzusza a w zasadzie nieprzyjemne ciagniecie i klucie w pachwinach przede wszystkim w prawej. Wzielam juz no-spe forte 2h i nic dalej ciagnie...czasem mam wrazenie, ze boli cale podbrzusze...ehhh miala ktoras z Was podobnie?
-
Czarna w B-stoku mieszkam a skąd Ty jesteś, gdzieś blisko.? hehe
mysz normalnie każda by Ci tu tyłek strzepała hehe więcej opanowania i spokoju BĘDZIE DOBRZE.!!! hehe
mada_lena ja w pierwszej ciąży te pobolewania jak na okres miaam gdzieś do 24-25tc a potem pachwiny weszły do tego ale nie było tak źle nospe może ze 3-4 razy w ciąży całej wzięłam to norma więzadła się rozciągają
A i nażarłam się (to dobre określenie) fastfoodów dzisiaj ojj pójdzie w boczki hahaha 2 tortille zapiekanka cheeseburger i duuuuuuuuuuże loooody, ale później jak czułam ten mix w buzi to myślałam, że po drodze zwrócę hehe i znowu czuje się 2 kg cięższa hahha ale się nie przejmuje i tak przybędzie mi wagi więc wsio rybkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:30
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej. Jeśli mogę to się dołączam:)Wg miesiączki termin wypada na 17 listopad. Za tydzień w piątek idę do lekarza więc będę miała prawdziwą datę porodu.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rewolucja hahah te maci kfc itd to mnie kiedyś wykończą tym bardziej, że z 200m od domu mam bar z dobrą tortillą hahah na serio bardzo rzadko jem ale teraz mam wyjątkową ochotę na cholernie niezdrowe jedzenie, kiszone ogórki i kapuchę hehe I MIMO ŻE DZISIAJ ZJADŁAM 2 DALEJ ZA MNĄ CHODZI... o matko do końca ciąży to ja się tak spasę, że szok hahaha
rybka witajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:36
RewolucjaSięDzieje, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jezeli chodzi o zachcianki to ja dziś zadziwiłam samą siebie...
W Lidlu w puszce jest fasola czerwona i kukurydza w sosie pomidorowym zagryzalam lodami bakaliowymi.
Teraz zjadłabym sushi, ale niestety na kilka ładnych miesiący musze o nich zapomniec
Trochę się boje ze jak teraz mam takie zachcianki i apetyt to zamiast 16 kg przytyje ze 20 i w 9 miesiącu bede musiała się turlaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:52
Czarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość