Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tylko 2 białe nad wzgórkiem łonowym, praktycznie niewidoczne, chyba, że maksymalnie naciągnę skórę. Więcej mam na piersiach przez te nagłe wzrosty w przeciągu paru ostatnich lat, generalnie przejść z B do F/G....
Blue z profilu:) nie mów, że Cię nie dogoniłam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:32
KUNIAK, Nata, KasiaKa lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Bo to zależy głównie od genów.
A jeszcze Wam powiem, że mój gin bierze za wizytę z usg 130zł, nie dolicz nic z racji że to genetyczne, a ode mnie wziął tylko 80zł jak za samo usg
Zaraz poskanuję siusiaka mojego synaLavendula, Jula222, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvi wrote:ogolnie chcialabym zalozyc taki album od poczecia do narodzin, ze wszystkimi zdjeciami usg itd
musze cos takiego znalezc
ja mam taki zwykły album z motywem kubusia puchatka - w środku taki z całą stroną z folią taką przylepną - na każdej kartce był synek - a teraz niżej wklejam drugiego dzidziusia -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:38
Jula222, blue00, izia, Viviana, Cześka, KUNIAK, anusiaa90, KocieOczy, Nata, Amnezja, KasiaKa, sylvi, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś kupiłam sobie legginsy ciążowe, uff mega wygodne. Trochę ubrań już pochowałam, bo mnie zbyt opinają. Mnie najwygodniej chodzić w trampkach, legginsy, bokserka i koszula
Brzuszek u mnie ewidentnie widać, ale mi wypycha już, bo mam w części miednicy bardzo skrzywiony kręgosłup i chyba dlatego mam już kulkę. Ale jeszcze nie jest to brzuszek rozpoznawany przez innych.
Co do rozstępów, jestem szczupła, a mam dużo z wieku dojrzewania i wiem, że nic mi nie pomoże na brzuch, zrobią się, bo mam skłonność, ale smaruje już oliwką. -
ja dostałam rozstępów na cyckach, w 1 co prawda krótkiej ciąży ale cycki urosły i juz takie zostały a teraz powiekszyły sie znowu znacznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:46
-
izia wrote:viviana ja też mam mnóstwo rozstępów zwłaszcza na pośladkach po dojrzewaniu - ale wtedy gwałtowanie przytyłam - w ciąży tyłam powoli i systematycznie i nie miałam ani 1 rozstępu - mam nadzieje że i tak będzie teraz
No ja mam na pośladkach właśnie i trochę na udach od strony wewnętrznej. Ja bardzo szybko rosłam. Pocieszasz mnie, że w ciązy już Ci tak się nie zrobiły. Może jak brzuszek będzie rósł powolutku to nie porobi się ich dużo. Czytałam też, żeby pić dużo wody w ciązy to się nie będą tak rozstępy robiły. -
madziulka112 wrote:Tak bo dzięki woda skóra jest nawilżona od środka. Ja smaruje od początku oliwką. Zobaczymy czy to coś pomoże. Przez to że smarowałam i masowałam brzuch ostatnio chyba już poczułam "motylki w brzuchu"
Maluszek się rozpycha ?też takie dziwne ale słodkie uczucie czuje
-
mój lekarz jak na razie robi mi badania co wizytę, ale wiem że niektórzy lekarze tzw starej szkoły nie robią na każdej wizycie, koleżanka z października tak miała ostatnio, ale poprosiła lekarza żeby chociaż płeć zerknął
ja muszę się zabrać za szafę bo chyba 70% ciuchów to już do piwnicy pójdzie...ale mnie się nie chce!!! gotuję szczawiową mmmmniiiiaaaammmm:-) a później ciasto kruche z rabarbarem
Lavendula lubi tę wiadomość