X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozjaśnicie mi wyniki, proooszę....

anty-HCV - niereaktywny

toxoplazmoza IgG <0,13 IU/ml
    niereaktywna

toxoplazmoza IgM 0,180 S/CO
    niereaktywna

wirus różyczki IgG 254 IU/ml
    reaktywny

z góry dziękuję :)

.L

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tak przedstawiaja sie wyniki

Wr ujemny
    HCV ujemny
    Rozyczka IgG 159.0
    IgM 0.32
    Toksoplazmoza IgM 0.192
    IgG 0.13
    '

• santoocha Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto nasz Synek:
    9fv66b.jpg
    160wso1.jpg
    2vv7xi1.jpg

Na pierwszym zdjęciu widać siusiaka i jakby się przypatrzeć to widać jąderka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:15

blue00, e_v_e, Jula222, Viviana, anusiaa90, izia, Lavendula, Eve, Agata92, sylvi, Nata, Fidelissa, Reverie, KocieOczy, lkc, Maga31, Dotty84, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt, ladnie widac :) :)

Eve lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek jak nic ;D

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha no widać świetnie, gratuluję synka :))

rwi37s6.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja dziś się czuję mega zmęczona mimo ładnej pogody. Brzuch mam taki jakby miał mi za chwilę pęknąć.To chyba z tego że najadłam się i tylko leżę. Ale na spacery nie mam siły.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue no to żeby wszystko było ok i nie trzymali Cię tam za długo :-) a ja właśnie zrobiłam lekki przegląd szafy, część do kosza część do piwnicy i od razu się lepiej w szafe zagląda jak ładnie poukładane i tak jakoś mało się zrobiło :-) ale te letnie bluzki to cienkie więc dużo miejsca nie zajmują. Staniki też spakowałam do wora i poczekają na lepsze czasy, bo szkoda wywalić a miejsce jednak zajmują i w rezultacie mam 6 :-)stwierdzam że jakoś się we 3 pomieścimy później, taką mam nadzieję hehe :-) santocha, gratuluję synka :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy też macie ból pleców? bo mnie od dwóch dni w odcinku lędźwiowym boli że czasami wystać nie moge

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue no to będę trzymać kciukaski, aby było wszystko w porządku, z resztą na pewno będzie :)

ejj a cytologia poziom 2 i pisze jakies zmiany odczynowe zapalne to co ze niby jakies zapalenie mam.? ginek powiedział, że w porządku ale mi tu coś nie gra...

santoocha i u mnie takis am widok na usg był tylko jeszcze wyraźniej zarysowana moszna i siusiak :D

byłam na mamo to ja i co jestem troche zawiedziona ogólnie jeżeli chodzi o temat karmieia piersią i foteliki świetne prezentacje i wykładowcy to na prawdę było bardzo ciekawe :D ale te prezenciki co dali to na początku dali każdemu a ja nic nie dostałam i wiecie co wysłałam radka a ten dostał ale tylko torebke pełną ulotek i 6 kapsułek dha i 10 vit d w kapsułkach twist off, a reszta od ch... próbek w tych torbach dostała śliniaczki jakieś łyżeczki, butelki, a ja co.. ;/ trochę poczułam się no wiecie smutna i zazdrosna, bo każdy dostał heheh a i na koniec fajna paczuszka to juz kazdemu dawali po oddaniu ankiety :D saszetka jelpu, skarpetunie z nadrukiem od spodu maxi-cosi, dada 1szt rozm.1 i wsio :P jedna babka wygrała fotelik samochodowy maxi cosi i jedna jeszcze jakas duza nagrode co maja jej do domu wysłać, szczerze, troszkę nie fair było ,bo mieli uznać coś co miało być stworzone na warsztatach a nie w domu jakies prace plastyczne i długie serenady do tego na tych pracach :P hehe a tak to zmuła troche strata czasu na inne wykłady była ale to z położną o karmieniu piersią świetne było ta się każdy uśmiał, że pół sali konferencyjnej ze śmiechu płakało :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, nie bede sie przez ten czas odzywac bo nie bede miala takiej mozliwosci, wiec nie martwcie sie gdyby dluzej mnie potrzymali niz powinni a ja nie dam znac co i jak, odezwe sie jak wroce

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy kochana czekać na dobrą wiadomość :** trzymajcie sie tam cieplutko :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Niestety, nie bede sie przez ten czas odzywac bo nie bede miala takiej mozliwosci, wiec nie martwcie sie gdyby dluzej mnie potrzymali niz powinni a ja nie dam znac co i jak, odezwe sie jak wroce

wracaj szybciutko do nas :)

• sylvi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj się Kochana. czekamy na Ciebie :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymam kciuki. Wróciłam do domku. Padam. Paznokcie zrobione i henna. Jutro czas dla nas.... Odpoczywamy:)

qq87j44jhto0od0f.png

• sylvi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja Wam pokaże aktualne foty mojego dzidziolka :)
    ay51s5.jpg

2e0r6ld.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 22:20

xpatiiix3, Strupka, Viviana, Maga31, Agata92, anusiaa90 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Blue. Daj znać, gdy już Cię wypuszczą.

• sylvi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati z tego co wiem to 2jke maja kobiety ktore juz wspolzyly i to jest całkowicie normalny odczyn

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymam kciuki za Was :)
    Pati dzięki za info :) A może nie dostałaś reklamówki bo czytałam, że trzeba być wcześniej tak jakby się "zarejestrować" ? :) Ja tak czy siak się wybiorę niestety bez małża, ale może koleżanka ze mną pójdzie :)

Noc nieprzespana bo mój luby na potęgę zgrzytał zębami, a jak już wsadziłam mu kolano w plecy żeby podtrzymać coby mi się nie obalił na plecy tylko żeby leżał na boku żebym miała chwilę wytchnienia to kot zaczął świrować :| Także oczy dziś na zapałkach..

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue ja również trzymam kciuki i czekam na Was:):*
    Sylvi ja bóle pleców mam juz od kilku tygodni, zazwyczaj na wieczór się nasilają.
    Też dzis słabo spałam, bo oglądaliśmy wczoraj nasze nowe mieszkanko i byłam tak podjarana że nie mogłam spac, do tego burza w nocy i co zmrużyłam oko to siku mnie budziło!Przec niecałą godzine byłam 5 razy w łazience!

w5wqqps6dh6rkfbp.png
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ