Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A oto nasz Synek:
Na pierwszym zdjęciu widać siusiaka i jakby się przypatrzeć to widać jąderka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:15
blue00, e_v_e, Jula222, Viviana, anusiaa90, izia, Lavendula, Eve, Agata92, sylvi, Nata, Fidelissa, Reverie, KocieOczy, lkc, Maga31, Dotty84, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue no to żeby wszystko było ok i nie trzymali Cię tam za długo
a ja właśnie zrobiłam lekki przegląd szafy, część do kosza część do piwnicy i od razu się lepiej w szafe zagląda jak ładnie poukładane i tak jakoś mało się zrobiło
ale te letnie bluzki to cienkie więc dużo miejsca nie zajmują. Staniki też spakowałam do wora i poczekają na lepsze czasy, bo szkoda wywalić a miejsce jednak zajmują i w rezultacie mam 6 :-)stwierdzam że jakoś się we 3 pomieścimy później, taką mam nadzieję hehe
santocha, gratuluję synka
-
blue no to będę trzymać kciukaski, aby było wszystko w porządku, z resztą na pewno będzie
ejj a cytologia poziom 2 i pisze jakies zmiany odczynowe zapalne to co ze niby jakies zapalenie mam.? ginek powiedział, że w porządku ale mi tu coś nie gra...
santoocha i u mnie takis am widok na usg był tylko jeszcze wyraźniej zarysowana moszna i siusiak
byłam na mamo to ja i co jestem troche zawiedziona ogólnie jeżeli chodzi o temat karmieia piersią i foteliki świetne prezentacje i wykładowcy to na prawdę było bardzo ciekaweale te prezenciki co dali to na początku dali każdemu a ja nic nie dostałam i wiecie co wysłałam radka a ten dostał ale tylko torebke pełną ulotek i 6 kapsułek dha i 10 vit d w kapsułkach twist off, a reszta od ch... próbek w tych torbach dostała śliniaczki jakieś łyżeczki, butelki, a ja co.. ;/ trochę poczułam się no wiecie smutna i zazdrosna, bo każdy dostał heheh a i na koniec fajna paczuszka to juz kazdemu dawali po oddaniu ankiety
saszetka jelpu, skarpetunie z nadrukiem od spodu maxi-cosi, dada 1szt rozm.1 i wsio
jedna babka wygrała fotelik samochodowy maxi cosi i jedna jeszcze jakas duza nagrode co maja jej do domu wysłać, szczerze, troszkę nie fair było ,bo mieli uznać coś co miało być stworzone na warsztatach a nie w domu jakies prace plastyczne i długie serenady do tego na tych pracach
hehe a tak to zmuła troche strata czasu na inne wykłady była ale to z położną o karmieniu piersią świetne było ta się każdy uśmiał, że pół sali konferencyjnej ze śmiechu płakało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:51
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue trzymam kciuki za Was
Pati dzięki za infoA może nie dostałaś reklamówki bo czytałam, że trzeba być wcześniej tak jakby się "zarejestrować" ?
Ja tak czy siak się wybiorę niestety bez małża, ale może koleżanka ze mną pójdzie
Noc nieprzespana bo mój luby na potęgę zgrzytał zębami, a jak już wsadziłam mu kolano w plecy żeby podtrzymać coby mi się nie obalił na plecy tylko żeby leżał na boku żebym miała chwilę wytchnienia to kot zaczął świrowaćTakże oczy dziś na zapałkach..
-
Blue ja również trzymam kciuki i czekam na Was:):*
Sylvi ja bóle pleców mam juz od kilku tygodni, zazwyczaj na wieczór się nasilają.
Też dzis słabo spałam, bo oglądaliśmy wczoraj nasze nowe mieszkanko i byłam tak podjarana że nie mogłam spac, do tego burza w nocy i co zmrużyłam oko to siku mnie budziło!Przec niecałą godzine byłam 5 razy w łazience!