Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KocieOczy wrote:U Nas dzisiaj znów deszczowo..
Trzeba powoli zacząć się pakować i po niedzieli jak tylko gaz podłączą zaczynamy przeprowadzkęJeszcze tylko drobne poprawki ponoć na mieszkaniu ale nie mam siły iść sprawdzić bo za dużo nerwów mnie to kosztuje z tymi ćwokami żeby się z nimi użerać. Mam nadzieję, że mąż się postara w dopilnowaniu i wszystko będzie ok
Cieszę się bardzo z pozytywnych wieści powizytowychi kciukamy za następne!
Podziwiam, jak mam wynieść zimowe rzeczy parę metrów dalej to mi się słabo z lenia robi, z przeprowadzką dostałabym jobla
A co z drzwiami i futrynami? poprawione?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Witajcie, trochę mnie nie było i tyle do czytania.... ale przeczytałam wszystko wszystko
. Super, że tyle optymistycznych wieści !! Przez ostatnie dni "walczyłam" ze służbą zdrowia porankami na czczo, z długa listą badań do zrobienia. Wszystko się udało, dziś reszta wyników, jestem lżejsza o kilka dobrych stówek i kilka sporych probówek z krwią. Przyozdobiona siniakami z pękniętych żyłek, ale czego się nie robi dla Potomnych....
Teraz wszystkie wyniki w jedną teczkę i w poniedziałek podglądamy Malucha
. Podziwiam Wasze brzuszki, po moim prawie nic nie widać, tzn jak ktoś wie, to w obcisłej koszulce słyszę, "eee, widać trochę....", nawet brat po prawie 3 tygodniach niewidzenia przywitał mnie tekstem: "No siostra pokaż się ile urosłaś... eee, po świętach miałaś większy brzuch" ;P. Miłego dnia kobietki !!
-
e ja tam się gruba nie czuje - gorzej będzie po 35tc
- lubię eksponować brzuszek - choć bez przesady - rozbrajają mnie kobiety w zaawansowanych ciążach w za krótkich bluzkach i spodniach dziwnie zapiętych pod brzuchem gdzie połowa brzucha gdzieś wychodzi ... worki odpadają ale xs i s mysle że też - ja zostałam przy M i L - ma być wygodnie, ładnie, podkreślająco a nie eksponującą każdy cm i każdy szczegół bo się ledwo wcisnęło
Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość
-
Nie chodzę w obcisłych żeby brzuszka nie uciskać ale takich akurat
wszystkie S-ki schowane do worka
i zostawilam M-ki, lecz i tak czekają mnie zakupy
bardzo lubie chodzic w bluzkach i na to bluzapo prostu kocham
lecz niestety nie raz trzeba sie ubrac elegancko i trza zainwestowac w siebiepewnie kupie kiecke jakąs zeby podkreślała brzucholek
ale mimo ze chodzę w luznych bluzach, widać ze coś jest na rzeczy -
RewolucjaSięDzieje wrote:Podziwiam, jak mam wynieść zimowe rzeczy parę metrów dalej to mi się słabo z lenia robi, z przeprowadzką dostałabym jobla
A co z drzwiami i futrynami? poprawione? -
KocieOczy wrote:Na nową futrynę trzeba czekać 4-6tyg bo to na zamówienie, nie mają w standardzie na sklepie
KocieOczy wiem co to znaczy nowy dom, tyle co się nerwów najadłam przez robotników że szok
a zamówienia mi się przesuwały i przesuwały!
a robotnicy chcieli non stop GOLDBAND!RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Najbardziej trzeba pilnowac przy kładzeniu płytek ;/ kurde!
pod jedną w ogóle prawie kleju nie było!tylko na środku, a wiadomo że jak się na "pusta" płytke nadepnie to pęknie i szlak, bo to na samym środku, wiec uwierz mi, na 2 dzien chodziłam na "Czworaka" i w każdą płytkę pukałam czy jest klej czy nie. i do poprawki.
a oni mi zganiali na złe płytki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 10:39
-
Hej:)Mam pytanie czy lekarz bada Was przy każdej wizycie? Wczoraj byłam u lekarza to stwierdził że nie będzie mnie badał bo trzy tygodnie temu było wszystko dobrze czyli wychodzi na to ze bada mnie co drugą wizytę,przepisał tylko luteinę dał skierowanie na grupę krwi i to wszystko
-
olunia wrote:Hej:)Mam pytanie czy lekarz bada Was przy każdej wizycie? Wczoraj byłam u lekarza to stwierdził że nie będzie mnie badał bo trzy tygodnie temu było wszystko dobrze czyli wychodzi na to ze bada mnie co drugą wizytę,przepisał tylko luteinę dał skierowanie na grupę krwi i to wszystko
Zmęczenie materiału, ja bym zmieniła lekarza
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
olunia wrote:Hej:)Mam pytanie czy lekarz bada Was przy każdej wizycie? Wczoraj byłam u lekarza to stwierdził że nie będzie mnie badał bo trzy tygodnie temu było wszystko dobrze czyli wychodzi na to ze bada mnie co drugą wizytę,przepisał tylko luteinę dał skierowanie na grupę krwi i to wszystko
Jestem co wizyte badanai na fotelu i robione usg :)wizyty co 4 tyg
-
nick nieaktualny