X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    U Nas dzisiaj znów deszczowo..
    Trzeba powoli zacząć się pakować i po niedzieli jak tylko gaz podłączą zaczynamy przeprowadzkę :) Jeszcze tylko drobne poprawki ponoć na mieszkaniu ale nie mam siły iść sprawdzić bo za dużo nerwów mnie to kosztuje z tymi ćwokami żeby się z nimi użerać. Mam nadzieję, że mąż się postara w dopilnowaniu i wszystko będzie ok ;)

Cieszę się bardzo z pozytywnych wieści powizytowych :) i kciukamy za następne!

Podziwiam, jak mam wynieść zimowe rzeczy parę metrów dalej to mi się słabo z lenia robi, z przeprowadzką dostałabym jobla :D
    A co z drzwiami i futrynami? poprawione?

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 9 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    http://zapodaj.net/22ab22f20a6bc.jpg.html a to moj brzuch :)

Ale fajny! :)

blue00, Cześka lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, trochę mnie nie było i tyle do czytania.... ale przeczytałam wszystko wszystko :). Super, że tyle optymistycznych wieści !! Przez ostatnie dni "walczyłam" ze służbą zdrowia porankami na czczo, z długa listą badań do zrobienia. Wszystko się udało, dziś reszta wyników, jestem lżejsza o kilka dobrych stówek i kilka sporych probówek z krwią. Przyozdobiona siniakami z pękniętych żyłek, ale czego się nie robi dla Potomnych.... :) Teraz wszystkie wyniki w jedną teczkę i w poniedziałek podglądamy Malucha <3. Podziwiam Wasze brzuszki, po moim prawie nic nie widać, tzn jak ktoś wie, to w obcisłej koszulce słyszę, "eee, widać trochę....", nawet brat po prawie 3 tygodniach niewidzenia przywitał mnie tekstem: "No siostra pokaż się ile urosłaś... eee, po świętach miałaś większy brzuch" ;P. Miłego dnia kobietki !!

• izia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e ja tam się gruba nie czuje - gorzej będzie po 35tc :) - lubię eksponować brzuszek - choć bez przesady - rozbrajają mnie kobiety w zaawansowanych ciążach w za krótkich bluzkach i spodniach dziwnie zapiętych pod brzuchem gdzie połowa brzucha gdzieś wychodzi ... worki odpadają ale xs i s mysle że też - ja zostałam przy M i L - ma być wygodnie, ładnie, podkreślająco a nie eksponującą każdy cm i każdy szczegół bo się ledwo wcisnęło

Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    ja się wybieram w Krk... może się spotkamy :D

też myślałam o nich, jak pojawi się ktoś z pęczkiem koperku w dłoni ...to będę ja :D

Lavendula, RewolucjaSięDzieje, Fidelissa lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chodzę w obcisłych żeby brzuszka nie uciskać ale takich akurat :) wszystkie S-ki schowane do worka ;) i zostawilam M-ki, lecz i tak czekają mnie zakupy ;)
    bardzo lubie chodzic w bluzkach i na to bluza <3 po prostu kocham :)
    lecz niestety nie raz trzeba sie ubrac elegancko i trza zainwestowac w siebie :) pewnie kupie kiecke jakąs zeby podkreślała brzucholek :)
    ale mimo ze chodzę w luznych bluzach, widać ze coś jest na rzeczy :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Podziwiam, jak mam wynieść zimowe rzeczy parę metrów dalej to mi się słabo z lenia robi, z przeprowadzką dostałabym jobla :D
    A co z drzwiami i futrynami? poprawione?
    Na nową futrynę trzeba czekać 4-6tyg bo to na zamówienie, nie mają w standardzie na sklepie :(

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    też myślałam o nich, jak pojawi się ktoś z pęczkiem koperku w dłoni ...to będę ja :D

uwielbiam zapach koperku - znajdę Cię na pewno :)

KUNIAK lubi tę wiadomość

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    Na nową futrynę trzeba czekać 4-6tyg bo to na zamówienie, nie mają w standardzie na sklepie :(

KocieOczy wiem co to znaczy nowy dom, tyle co się nerwów najadłam przez robotników że szok :)
    a zamówienia mi się przesuwały i przesuwały!
    a robotnicy chcieli non stop GOLDBAND!

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi chcieli od msc żeby panele kupić.. chociaż nic nie było jeszcze przygotowane żeby mogli je kłaść, ale to był ich jedyny argument i jak było darcie kotów to się właśnie darli, że na następny dzień chcą panele :D masakra

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej trzeba pilnowac przy kładzeniu płytek ;/ kurde!
    pod jedną w ogóle prawie kleju nie było!tylko na środku, a wiadomo że jak się na "pusta" płytke nadepnie to pęknie i szlak, bo to na samym środku, wiec uwierz mi, na 2 dzien chodziłam na "Czworaka" i w każdą płytkę pukałam czy jest klej czy nie. i do poprawki.
    a oni mi zganiali na złe płytki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 10:39

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj brzuszek,
    słaby na razie:) ale fotka robiona w zeszłym tyg
    lnozdwzpcvjt_t.jpg

RewolucjaSięDzieje, Lavendula, blue00, Fidelissa, anusiaa90, sylvi, Maga31, Cześka, Goplana, Nata, Amnezja, xpatiiix3, Strupka lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • olunia Znajoma

Wysłany: 9 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)Mam pytanie czy lekarz bada Was przy każdej wizycie? Wczoraj byłam u lekarza to stwierdził że nie będzie mnie badał bo trzy tygodnie temu było wszystko dobrze czyli wychodzi na to ze bada mnie co drugą wizytę,przepisał tylko luteinę dał skierowanie na grupę krwi i to wszystko

iv09e6yd61eoqwwp.png

Wysłany: 9 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olunia wrote:
    Hej:)Mam pytanie czy lekarz bada Was przy każdej wizycie? Wczoraj byłam u lekarza to stwierdził że nie będzie mnie badał bo trzy tygodnie temu było wszystko dobrze czyli wychodzi na to ze bada mnie co drugą wizytę,przepisał tylko luteinę dał skierowanie na grupę krwi i to wszystko

Zmęczenie materiału, ja bym zmieniła lekarza :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK taki sam mam jak Ty :)

nxbhnwz.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olunia wrote:

Jestem co wizyte badana :) i na fotelu i robione usg :)wizyty co 4 tyg :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak jak ja poprawnie stane to też mam taki brzuch :P

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he..he za to potem jak nam wystrzelą do przodu to nie nadążymy smarować kremami na rozstępy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:15

sylvi, Lavendula, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie na wszytskie kremy działają :P ja juz sie zabezpieczam kremem, lecz boje się ze w takim tempie to i tak wyjdą :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze 4 ciaze za mna a tylko przy ostatniej minimalny rozstep zrobil sie przy pepku :) smarowalam sie zwykla oliwka dla dzieci wieczorem po kapieli

Lavendula lubi tę wiadomość

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ