Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po wizycie. Lekarz stwierdził, że to bardziej okolice jelitowe aniżeli coś z macicą, jajniki też ok. Dzidziak ma 88mm serducho 147 uderzeń ale to tak na szybko mierzone, wody sprawdzone - papierek barwi się prawidłowo i mam się tym nie martwić. Za dwa tygodnie postaramy się poszukać co ma między nogami o ile będzie współpracować bo dziś pod innym kątem mnie prześwietlał tym USG. Dostałam jeszcze aspargin na te nocne drętwienie rąk i czekamy... kolejne 2 tyg
Czas dalej się pakować, jutro wielki dzień!mada_lena, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Lavendula, anusiaa90, Viviana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Mi dziś z USG pokazało, że 14+5 czyli młodsza od OM o 2 dni a ostatnio była starsza o 1 dzień
ale mówi, że to zależy jak się dziecko ułoży etc bo jak się bardziej skuli to te wyniki też nie są super dokładne
u mnie dziś zresztą pomiar "na odwal" na sam koniec bo z ciekawości zapytałam czy może zmierzyć chociaż szkraba
-
Kochane jesteście:)
Dziękuje za wsparcie.
O 13.30 byłam na badaniu i usg w szpitalu. Miałam podejrzenie zakrzepicy w lewej nodze.
Dostałam skierowanie do innego szpitala na oddział chirurgii naczyniowej. Wylądowaliśmy na SORZE. Potem na 6 piętro, usg, dopler i oczekiwanie na wynik.
Nie mam przepukliny. Nie mam zakrzepicy.
Jutro czeka mnie chirurg i stwierdzenie czy to cos z kręgosłupa czy naciagnelam mięsień.
Mam potem zadzwonić do ginki. Jak chirurg nie będzie wiedział co to, to chce mnie położyć na oddział.....
Jutro zadecydujemy czy jechać do Mielca na operę. Sobota wyjazd , niedziela powrót, nie wiem czy nie za bardzo męczące. -
ikc no a u mnie w ciągu 4 dni wyszło 3 czy 4 dni różnicy nie pamiętam musiałabym na zdjęciu sprawdzić jak pisze
właśnie w 14+2tc wyszło dzień starszy, bo było 85 mm termin 31.10, a potem w 14+6tc 94mm nagle i wyprostowanego złapała jak kopał akurat, więc się pokazał ładnie cały z profilu i wtedy 15+2/3 wyszło tam termin chyba był na 27.10, z resztą wsio ryba z OM mam 1.11 i się tego trzymam, chociaż wiem, że pewnie jak z Marcelem rozpakujemy się wcześniej
Fidelissa mam nadzieję, że jednak z ta Twoją nogą wszystko w porządku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 21:36
Fidelissa, Goplana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Fidelissa wrote:Kochane jesteście:)
Dziękuje za wsparcie.
O 13.30 byłam na badaniu i usg w szpitalu. Miałam podejrzenie zakrzepicy w lewej nodze.
Dostałam skierowanie do innego szpitala na oddział chirurgii naczyniowej. Wylądowaliśmy na SORZE. Potem na 6 piętro, usg, dopler i oczekiwanie na wynik.
Nie mam przepukliny. Nie mam zakrzepicy.
Jutro czeka mnie chirurg i stwierdzenie czy to cos z kręgosłupa czy naciagnelam mięsień.
Mam potem zadzwonić do ginki. Jak chirurg nie będzie wiedział co to, to chce mnie położyć na oddział.....
Jutro zadecydujemy czy jechać do Mielca na operę. Sobota wyjazd , niedziela powrót, nie wiem czy nie za bardzo męczące.
Będzie coś mięśniowego czuję
dobrze, że wszystko ok i nic z naczyniówki,
a co to za opera?Fidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Goplana wrote:Okti - zapewne obraziła się przeze mnie...
Okti - nie gniewaj się! Stresa mam dużego to i nader czepliwa jestem, następnym razem czepię się płota
Każdy kij ma dwa końce się mówi, a poza tym nic takiego się nie stało, żeby opuszczać forum, pewnie odpoczywa od komputera i tyle
Evik lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Wróciłam z prenatalnych
Kość nosowa jest, przezierność 1,2mm poza tym wszystko jest w porządkupooglądaliśmy dzidziusia z każdej strony
pokazał nam pięknie siusiaka, liczyłam jeszcze że to może zniknie ale jak gin powiedziała że to na pewno ogromny siusiak co utrwaliła dodatkowo zdjęciem to już wiedziałam że będzie chłopak
do tego dostaliśmy dużo zdjęć, filmik i dodatkowo zdjęcie 3d na płytce
Jak dobrze mieć to już za sobą...
xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Goplana, Eve, sylvi, anusiaa90, Viviana, mada_lena, Lavendula, sisiiii, Fidelissa, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei jak na brata koncercie w filharmonii ostatnio byłam i śpiewały dzieciaczki to płakałam hahah nie mogę tyle emocji ,że mi łzy ze szczęścia i dumy płynęły
a jak pomyślę teraz na ślub i weselicho za 2 tyg idziemy to ja też będę płakała, bo mój brat będzie ave maria śpiewał
a ma cudny głos i ja się wzruszam teraz szybko jak śpiewa
Więc do opery bym się sama osobiście nie odważyła ,bo bym wyszła rozmazana jak panda
RewolucjaSięDzieje, Eve, Mamadomina, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Najlepiej obskoczyć neta i znaleźć jakieś porównania składów i dobierzesz sobie akurat takie które najbardzej Ci odpowiadają
bo zależy też czy w jakimś konkretnym kierunku poszukujesz witamin, czegoś Ci brakuje poczytaj i znajdziesz wtedy te które najbardziej składem są odpowiednie dla Ciebie
Każdy co innego Ci poleci, mi np odpowiada ladeevit femibion vitamin mama albo vitaminer te akurat przyswajał mój organizm po innych jakoś dziwnie się czułam albo mdliło mnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 22:37
alka89 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel