Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dzisiaj juz jest, ok dyrektorka powiedziała, że nie ma mowy ,że mnie nie przepuszczą, że cała klasa przejdzie ,no bo nie chcą Nam już żadnych utrudnień robić ze względu na to ,że to koniec roku powiedziała że skoro oceny mam ok bo zaglądała do dziennika ,to tam na lekcje jakieś jak nie pójdę to nic tylko przez te 3 tygodnie mam pilnowac i chodzić na praktyki i wszystko, a nauczycielka dostanie upomnienie od dyrektora, że nawet jeżeli do niej byłam niegrzeczna w jakiś sposób to ona jest pedagogiem i nie może tak reagować ,no i tyle, jutro chyba mam też rozmowę z dyrektorką, ale powinno być juz ok
karmelek ja brałam duomox i wszystko w porządku z Marcelem jest ,zdrowy się urodził
Co do rokojarzenia to i ja tak mam czasem coś mówie i nie wiem co miałam dalej mówić po prostu się zacinam i wyłączamNo i często też mylę wyrazy albo zaczynam pisać coś o czym akurat myslę hehe
Moje rozkojarzenie akurat to zaćmienie umysłu ciążowe hahah
martinka ale wyraźny siusiakhehe u Nas też był wyraźny w 15tc
Kuniak świetne wieści
Ale Wam te brzuchole rosną już i to ta szybko heheh no zazdroszcze hehe ja w pierwszej ciąży dług byłam płaska decha na brzuchu
Viviana fajna piłeczka
Świetne sa te koszulkiTeż chce sobie podobną zamówić
tylko wolę bokserke
blue dalej mocno trzymamy kciuki, świetne drugi mały mężczyzna w rodzinie będzie
Ja noszę tylko legginsy ciążowe abo dresy ,jeansy już odpadły.. ;/
martinka ale śliczny niuniek :*
Miłego dnia.! :**Eve, karmelek, sylvi, Reverie, Idia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hmm na razie oglądam i znalazłam cuś takiego :
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-najwiekszy-wybor-wzorow-mama-i4164171940.html heheh kupię nr 13 dla Radzia
ale jakoś bokserek nie mogę znaeźć kurde szkoda mi kupować koszulkę do rozciągnięcia za 7 dyszek heheLivia
Nela
Marcel
-
Ale fajne macie brzuszki!
Ja to brzuszek patrząc z boku jeszcze mam płaski (to moja pierwsza ciąża), jedynie talia i biodra się poszerzyły... więc na razie nie mam się czym chwalić
A koszulki fajne, jak mi brzusio wybije do przodu to się w jakąś zaopatrzę
Co do obiadku o zrobiłam dziś szpinak z fetą i czosnkiem oraz kurczakiem,do tego makaron penne
A kompot z rabarbaru (mniam) już mi się skończył
co do rozkojarzenia to w domu wytłukłam już prawie wszystkie szklanki, jakoś lecą mi z rąk, a do tego kufel do piwa; hehe maż nie był zadowolony ale zrozumiał, ze to siła wyższa
-
koszulki świetne, kupie sobie taką jak poznamy płec maluszka, założę na swoje urodziny w czerwcu jak przyjdzie rodzinka to pozna płeć wnusia, chrześniaka, itd
) mam nadzieję że 2 czerwca pokarze co ma miedzy nózkami, no chyba że moja ginka dojrzy coś teraz 22 maja jak będę, chociaż chce jej powiedzieć o drugim lekarzu więc może nie bedziemy świecić bąblowi po oczach, zobaczymy co ona powie:] ogólnie i tak będę do niej chodziła ale pewnie teraz już typowo do poradni endokrynologicznej.
-
nick nieaktualny
-
Goplana wrote:Co myślicie o takich bluzeczkach?
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4183629289.html
Na pewno zwracają uwagę. Zamówiłam sobie 4, wczoraj poszłam w jednej z nich na uczelnię - było wesoło. W ogóle nawet ludzie w galerii przyglądali się z zainteresowaniem, zwłaszcza, że brzucholka mam już nawet wydatnego
Od kilku dni jestem uzależniona od kalafiora, zaraz po niego znów lecę, pycha...
jak juz przyjda do Ciebie to napisz mi czy sa cieniutkie czy takie grubsze ok?"
-
blue trzymam kciuki za Twoje zdrowie:))
Pati dobrze ,ze w szkole ok. i sie nie denerwuj.
Neurolog i chirurg stwierdzili,ze to byl postrzal lub rwa kulszowa. mam skierowanie na masaze i krio.
takze w przyszlym tygodniu pojde sie zapytac co i jak.
i pewnie trzeba zaplacic zeby nie czekac pol roku.
siedze w pracy...
zaraz sie wezme za jakis jogurcik:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:15
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
czy wiecie,że ..........................
Rok 2014 jest chińskim rokiem Konia. Urodzeni w chińskim roku Konia to osoby niezwykle energetyczne, kochające podróże i nieźle dające sobie w życiu radę z pieniędzmi. Odczuwają nieustanną tęsknotę za niezależnością i wolnością. Lubią zmieniać miejsca i zajęcia. Paradoksalnie Konie mają silną potrzebą pasowania do ludzi i otoczenia i często niesprawiedliwie czują się w towarzystwie trochę gorsi, a lęk przed zdemaskowaniem skłania ich do migrowania z grupy do grupy. Wbrew pozorom Konie to osoby bardzo samodzielne i silne. Potrafią motywować innych do działania i same osiągają w życiu wiele.Evik, sisiiii, Reverie lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:czy wiecie,że ..........................
Rok 2014 jest chińskim rokiem Konia. Urodzeni w chińskim roku Konia to osoby niezwykle energetyczne, kochające podróże i nieźle dające sobie w życiu radę z pieniędzmi. Odczuwają nieustanną tęsknotę za niezależnością i wolnością. Lubią zmieniać miejsca i zajęcia. Paradoksalnie Konie mają silną potrzebą pasowania do ludzi i otoczenia i często niesprawiedliwie czują się w towarzystwie trochę gorsi, a lęk przed zdemaskowaniem skłania ich do migrowania z grupy do grupy. Wbrew pozorom Konie to osoby bardzo samodzielne i silne. Potrafią motywować innych do działania i same osiągają w życiu wiele.
Nooo, nie wróży to na grzeczne, ułożone dzieciFidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Już się nie denerwuje i mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy taka sytuacja
Na dodatek dyrektorka powiedziała, że mogę wychodzić do lekarza skoro muszę i mam iść i tyle i że mi bardzo współczuje, zobaczy się co jutro dla mnie powie
A i mój dzisiejszy brzuchol
Evik, blue00, Goplana, sylvi, Amnezja, RewolucjaSięDzieje, Viviana, Fidelissa, Reverie, Jula222, KUNIAK, Strupka, Nata, anusiaa90, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny