Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No ładnie, przez Goplanę musiałam zaopatrzyć się w kalafior i zżarłam sama niecały jeden popijając szklanicą jogurtu naturalnego. Tego mi było trzeba
:D:D
xpatiiix3, Fidelissa, KasiaKa, Goplana lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
hehehe aż taki duuuuży ten mój brzuchol.? hehe no ja nie mogę jak on w takim tempie rośnie to ja tym razem w połowie spękam w konkretną zeberkę... ostro skóra mnie ciągnie od paru dni już aż swędzi brzuchol... no ale zaczęłam się częściej smarować to jest lepiej czasem nawet 4 razy dziennie, uff jaka ulga jest
ale na kremach i balsamach do ciałka zbankrutuje tyle tego idzie całe szczęście mam jeszcze pare tubek w zapasie, ogólnie to ja jestem chomik co do kosmetyków
A ja nie kalafior a brokuły
A teraz szajba strzeliła poszłam z Marcelem (bez wózka, kurde jak biegał ładnie przy nodze, sory za okreslenie ,ale chodzi o to ,że nie uciekał) po brata bo o 17.30 skończył zajęcia dodatkowe, a tylko doszliśmy do domu i od razu do sklepu poszłam bo się słodiego zachciało a wróciłam z pierogami ruskimi, mlekiem truskawkowym warkoczami serowymi wędzonymi i kinder kanapka
no pierogi zostały , a warkocze popijałam mleczkiem truskawkowym, no tyle, że marcelino połowe oszamał mi heheh żarłoczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:46
Evik, Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, Goplana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja to przed ciążą taaaka słodyczowa byłam , dziadki męża na mnie mówili "słodka dziurka"
wszystko bym pochłonęła a teraz mąz mi delicje moje przyniosł zjadłam 2 i czuje sie okropnie. Szok:D Mnie ostatnio wziął obłęd przytycia, ja już jestem przy kości i tak o tym rozmyslam i kompleksy łapie!
-
Evik wrote:Ja to przed ciążą taaaka słodyczowa byłam , dziadki męża na mnie mówili "słodka dziurka"
wszystko bym pochłonęła a teraz mąz mi delicje moje przyniosł zjadłam 2 i czuje sie okropnie. Szok:D Mnie ostatnio wziął obłęd przytycia, ja już jestem przy kości i tak o tym rozmyslam i kompleksy łapie!
Ja też właśnie, jadłam słodycze tonami, dzień bez batonika i ciasteczek był stracony, hektolitry kawy zagryzane czekoladkami,a teraz robię się zielona na samą myśl
Od początku mam ochotę na owoce, ostatnia faza - melony w każdej ilości, parę razy dziennie
Najlepsze jest to, że będąc z Jasiem w ciąży zżerałam codziennie Prince Polo, pączka i coś jeszcze w ramach zachcianki, a teraz jest to nie do pomyślenia i przełknięcia.
Ps. Na mnie mówili "słodka dupka" i nie wiem czemu;)Evik lubi tę wiadomość
Fidelissa wrote:Evik znam to:)
Ukrywasz brzuch, ukrywasz...
I nagle masz sie nim chwalić?
Stare przyzwyczajenie trzeba zmienić, ale jest trudno...
Ja się obawiam o moje biodra, w pierwszej ciąży poszły na boki ot tak, deczko zeszły, żeby teraz znowu rozpiąć się w całej okazałości. I pewnie tak zostanie, moja figura zdecydowanie jest na 130 lat wsteczFidelissa, Goplana, Evik lubią tę wiadomość
sisiiii wrote:Idia są grupy antybiotyków( Tetracyklina i Doxycyclina), przy których wręcz nie można pić mleka czy spożywać nabiałów . W większości przypadków spożywanie nabiału ma korzystny wpływ przy antybiotykoterapii. Jak wiadomo , nie należy przyjmować zarówno probiotyków w kapsułkach jak i w postaci nabiału razem z antybiotykiem , ale godzinę po nim .
To widocznie mi je zawsze dawali. Probiotyki z kolei ma mnie zupełnie nie działają. -
Zmusiłam się, zjadłam więcej. Ledwie dobiegłam do WC. Wymiotowałam jak nigdy w życiu dotąd. Mąż musiał mnie podnieść i do łóżka zanieść. Teraz mam dreszcze. 10 minut wcześniej wmuszałam w siebie obiad a wraz z nim moje leki. Teraz nie wiem- relanium brać, nie brać...
Co to w ogóle było. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Ja się obawiam o moje biodra, w pierwszej ciąży poszły na boki ot tak, deczko zeszły, żeby teraz znowu rozpiąć się w całej okazałości. I pewnie tak zostanie, moja figura zdecydowanie jest na 130 lat wstecz
-
Mnie wraca ochota na słodkie, na początku mnie przecież odrzucało na samą myśl. Zajadałam się musztardą prosto ze słoika. A dziś odrzuciło mnie od musztardy:( Ale chętnie zjadłam keczup. No i buraki to bym jadła na okrągło, a dziś ugotowałam pyszną zupkę ze świeżutkiej botwinki:)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Staram się dojść do siebie. Jeszcze mam zawroty głowy w skutek chyba utraty elektrolitów. Albo ch... Wie czego. Znów gna.
zjadlam pelnegoJedyne co pomaga to grzanka -2 godz przerwy,banan 2 godz przerwy,odrobina kaszki kuskus przerwa i tak przez caly dzien
Elektrolity musisz uzupelniac troche dosalajac to co jjesz plus banany.Sa tez gotowe saszetki w aptece -ale w naszym stanie nie do wypicia OHYDNE!
Trzymaj sie dzielnie, i walcz jak mozesz
bo ja po 5 tyg wymiotow mam problemy z watroba terazpodobno jest podrazniona kwasami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:09
Idia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy to prawda ze w ciazy rosna stopy czy to jakas bujda??
Wlasnie rozmawialam z kolezanka ktora twierdzi ze w skutek dzialania hormonow rozluzniaja sie jakies wiezadla i u stopa rosnie!
Ze niby wszystkie moje sliczne buciki pojda w kosz. ..?!