Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. U mnie okropne ulewy, w domu zimno, opatuliłam się.
I wróciły mdłości, wczoraj wymiotowałam. Dziś też mdli. Ale dam radę, w końcu już zaprawiona w bojach.
Mnie na słodkie dalej nie ciągnie, czasem zjem, ale potem może mdlić.
Ja się do Lidla wybieram zobaczę może coś upoluję fajnego.
Dotty wszystkiego dobrego i oczywiście trzymam kciuki za wyniki i zdrówko Twojej Dzidzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 08:44
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Dotty życzę Wam zdróweczka! Tobie i maluszkowi! Musi być dobrze
Blue słoneczka to ja już nie pamiętam.. tylko deszcz i deszcz..
Oglądałam gazetkę z lidla wygląda na to, że będą fajne rzeczy ale pewnie dostępne tylko rano.. I popołudniu nic już nie dostanęDotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotty, spełnienia marzeń, zdrówka i wszystkiego dobre dla Ciebie i Maleństwa!
U mnie dziś po raz pierwszy piękna pogoda, aż chętnie wyszłam z domu. Niech już tak zostanie!
Ja też mam zamiar zapolować na lidla. Zawsze mam tam problem z rozmiarówką, bo jakoś mój rozmiar albo znika albo jest na mnie za duży... Ale teraz nie powinnam mieć chyba problemu z za dużymi rzeczami!Mam 3 lidle, w bliskiej okolicy, także liczę, że na coś się załapie.
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Dotty wszystkiego naj:) zdrowka dla Was:)
U mnie wieje, pada i ogólnie pogoda do du.. Dlatego rano poprawiłam sobie humor wielkim kawałkiem ciastapopijam kawkę i od razu świat piękniejszy:)
Na obiad chodzi za mna młoda kapustka i schabowe. Ale jutro zrobie kalafiorowa, narobilyscie smakaDotty84 lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:Hej. U mnie okropne ulewy, w domu zimno, opatuliłam się.
I wróciły mdłości, wczoraj wymiotowałam. Dziś też mdli. Ale dam radę, w końcu już zaprawiona w bojach.
Mnie na słodkie dalej nie ciągnie, czasem zjem, ale potem może mdlić.
Ja się do Lidla wybieram zobaczę może coś upoluję fajnego.
Dotty wszystkiego dobrego i oczywiście trzymam kciuki za wyniki i zdrówko Twojej Dzidzi.
Z mdłościami- nie jesteś sama. U mnie słonko i lekki wiaterek . Samopoczucie fatalne bo mdli. -
mada_lena wrote:Dotty wszystkiego naj:) zdrowka dla Was:)
U mnie wieje, pada i ogólnie pogoda do du.. Dlatego rano poprawiłam sobie humor wielkim kawałkiem ciastapopijam kawkę i od razu świat piękniejszy:)
Na obiad chodzi za mna młoda kapustka i schabowe. Ale jutro zrobie kalafiorowa, narobilyscie smakaale niestety odpycha mnie od słodyczy..
-
Dotty najlepszego!!
obys dostala ten prezent o ktorym marzysz!
tym ktore mialy usg gratuluje dobrych wiadomosci:-)
u mnie tez wieje, zimno i leje:/ gorzej niz wczoraj.
getry musze tez sobie kuoic nastepne bo w normalne spodnie nie ma szans sie zmiescic.
a zeby tego bylo malo maz pojechal odebrac te moje wczorajsze wyniki a one zginely!! wrrr.. jestem wsciekla!!Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Dotty ja również dołączam się do naj najlepszych żyćzen!
:*
U mnie nie pada, tu zawsze jakoś omija jak sa te ulewy, powodzie w kraju. Ja tez mam poranne lekkie mdłości, zero ochoty by cokolwiek zjeśc i nie jem choc to pewnie nasili;/Dotty84 lubi tę wiadomość