Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No moja koleżanka z osiedla z 40 na 41 zmieniła rozmiar
ale to chyba rzadko się zdarza z tym powiększaniem się stopy, chociaż wiadomo na lato mogą większości z Nas popuchnąć nogi, nie dość ,że duże brzuchy to jak gorąco będzie no to będzie ciężko, ale ja mam plan tylko rano i wieczorem na dwór będę wychodzić hehe w dzień się nie ruszam nigdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:43
Evik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
właśnie opitoliłam miseczkę pomidorówki
no nie mogłam się powstrzymać, ogólnie to się napchałam to pewnie te kluski...nagotowałam tyle że zawekowałam sobie dwa słoiki, mąż już ma dość pomidorówki a ja co kilka dni mam ochotę więc...zrobiłam zapasy a co
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nata hehe pomidorowa a ja bym jadła na zmianę ogórkową albo szczawiową na obiad
legginsy od radosnej mamy kupowałam na allegro jestem bardzo zadowolona świetna jakość, a te tanioszki po parenaście czy tam 20zł to do dupy ponosiłam i po niecałym miesiący poprzecierały się albo poszły w szwachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:53
Livia
Nela
Marcel
-
Byłam dziś na usg i mojej Darii coś się pokazało między nóżkami, nie wiemy czy to wargi sromowe czy penis, także nie wiemy kto mieszka w brzuszku:) Daria czy Olek, okaże się 4 lipca. Ciąża jest 10 dni młodsza na usg niż wg OM, co pokrywa się z ovu.
karmelek, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nata wrote:dzięki Pati
no ja szczawiową jadłam w tamtym tygodniu, w pon kończyłam
ogórkowa też była niedawno, teraz myślę o kapuśniaku:-) ogólnie zupy wchodzą mi najlepiej.
U mnie w menu kalafiorowa z koperkiem, a na drugie kalafior... z jajkiem sadzonym
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny za tydzien w czwartek w ludlu beda getry ciazowe; bluzki, tuniki i sukienki. Mam zamiar zerknac bo niektore rzeczy maja fajne. Do tego beda malutkie bawelniane spodenusie dwie pary za 19.99 tylko kurcze ja jeszcze musze zielone bo na 100 proc to plci nie znamy:) lepiej mi doradzcie co nosic na bluzki juz sie w mouch bluzach i wiatrowkach nie dopinam............
-
nick nieaktualny
-
Witam po wczorajszej wizycie. Bąbelek już nie jest bąbelkiem - ma 9 cm
Razem z nózkami moje dziecię ma ok 15 cm
Urósł od genetycznych przez 2 tygodnie 3 cm. Potwierdzone przez drugiego lekarza, że raczej synek:) Po za tym wszystko w jak najlepszym porządku:)
maaartinka, blue00, Viviana, e_v_e, Goplana, Strupka, Idia, KasiaKa, karmelek, Fidelissa, Nata, Evik, Reverie, anusiaa90, xpatiiix3, Eve, Maga31, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Pati ale masz już duży brzuszek
a tu jeszcze tyle tygodni przed tobą
Talia gratuluje synkau mnie też synuś
Dziewczyny u was też taka straszna pogoda? Ledwo do pracy dotarłam! Jeszcze trochę i tak pozalewa że do domu nie wrócę..xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny