X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leniuchowałam cały kwiecień, teraz już nie da rady, pracuję w firmie rodzinnej więc nawet po porodzie będę musiała księgować w domu, niestety terminy to terminy i nie ma że można sobie coś zrobić później. Jakoś mam nadzieję dam radę, szwagierka dała więc może źle nie będzie :-) ogólnie to za jakiś czas będę chciała pracować już zdalnie z domu.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko wymyśle jak wstawia się zdjęcia to wrzucę mojego maluszka :)

sisiiii lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawiaj , wstawiaj :D:D popodziwiamy małego :D

r5bup6u.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompot z rabarbaru. Pałki kurczaka w cebuli, kolędrze i jabłku,
    makaron z warzywami i szpinak z grządki, mniam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:54

sisiiii, Lavendula, KUNIAK lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Kompot z rabarbaru. Pałki kurczaka w cebuli, koledze i jabłku,
    makaron z warzywami i szpinak z grządki, mniam:)

Mnie dzisiaj na leczo naszło :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Jak tylko wymyśle jak wstawia się zdjęcia to wrzucę mojego maluszka :)

dawaj, dawaj :)
    np.przez http://www.tinypic.pl/ :)

• Goplana Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie o takich bluzeczkach?

http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4183629289.html

Na pewno zwracają uwagę. Zamówiłam sobie 4, wczoraj poszłam w jednej z nich na uczelnię - było wesoło. W ogóle nawet ludzie w galerii przyglądali się z zainteresowaniem, zwłaszcza, że brzucholka mam już nawet wydatnego :)

Od kilku dni jestem uzależniona od kalafiora, zaraz po niego znów lecę, pycha...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:37

sisiiii, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Evik, Fidelissa lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,doczytam was pozniej bo teraz ni mam czasu :),wlasnie wrocilam ze szpitala,w moczu wyszla bardzo duza utrata bialka i wciaz ono sie ulatnia,nie wiadomo skad,dlatego musze sie pojawic w poradni nefrologicznej,bo to cos z nerkami tylko nie wiadomo co,dzidzia w sobote miala 4.9 cm i bardzo byla ruchliwa :) ,jest przypuszczenie,ze to chlopiec :)

RewolucjaSięDzieje, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7yx9zgu5atzd_t.jpg

mój brzuszek dziś

sisiiii, Goplana, RewolucjaSięDzieje, Lavendula, maaartinka, KUNIAK, anusiaa90, xpatiiix3, Maga31, Nata, Mamadomina, Fidelissa, Idia, Marzena27, marti34, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Co myślicie o takich bluzeczkach?
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4183629289.html
    Na pewno zwracają uwagę. Zamówiłam sobie 4, wczoraj poszłam w jednej z nich na uczelnię - było wesoło. W ogóle nawet ludzie w galerii przyglądali się z zainteresowaniem, zwłaszcza, że brzucholka mam już nawet wydatnego :)

Od kilku dni jestem uzależniona od kalafiora, zaraz po niego znów lecę, pycha...

71 bardzo mi się podoba i chyba sobie kupię:)
    a jak z materiałem? wytrzyma parę prań?

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue super, że się odezwałaś. Daj znać, gdy Cię zdiagnozują. Grunt, że dzidzia jest ruchliwa :-)

Goplana, jakie słodkie te bluzeczki. Szczególnie te z pszczółkami i zdjęciem z USG. :-) zaletą takich bluzeczek jest na pewno to, że nikt nie pomyli brzuszka ciążowego z objedzeniem ;-)

Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    a mam pytanie - czy macie coś takiego jak pas ciążowy? właśnie mnie kusi kupić bo w sumie wchodzę we wszystkie spodnie tylko się nie zapinam.. czy to wogóle zdaje egzamin jak to opisują?

Ja kupiłam, ale się nie polubiliśmy i przekazałam dalej :)
    rzeczy z "golfem" są lepsze, ale to moja opinia, a nuż taki pas Ci spasuje :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    71 bardzo mi się podoba i chyba sobie kupię:)
    a jak z materiałem? wytrzyma parę prań?

Własnie piorę :) a przeszła poważny test, bo na białą spadł mi wczoraj kleks musu z malin - plama jak ta lala :D
    Materiał jest całkiem gruby (ale na innych aukcjach lepiej patrzeć na gęstość bawełny - zazwyczaj podają), koszulka firmy Fruit of the Loom, więc myślę, że powinna się nosić Ok. Zobaczymy jak z nadrukiem po kilku praniach.

Aha materiał jest jak typowy t-shirt, czyli dużo bawełny, a mało materiału syntetycznego, więc nie jest lejący, ani opinający, a szkoda :)

Wybrałam jeszcze z tych:

http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-fun-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-i4183580489.html

W ogóle, jak się wpisze w wyszukiwarkę Allegro "koszulka ciążowa" to wychodzi tego tysiąc pięćset sto dziewięćset :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:36

jftycms.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to teraz juz tylko takie typowe ciazowe getry nosze, wszysko inne mnie cisnie i uwiera.. po domu czasem wskocze jeszcze w takie zwykle getry ale tez z wysokim stanem, a tych pasow nie probowalam..

blue zdrowka!!

Evik dzieki!! :-)

• Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    biore Duomox. no wlasnie niby jest bezpieczny w ciazy ale i tak sie martwie :/
    zawsze cos sie musi przyplatac :/
    poza tym powiedzcie mi kiedy zaczyna sie drugi trymest?? bo tu na kalendarzu pokazywalo mi od 14 tyg. a np. na mamazone jest ze od 16 tygodnia?!

Może dlatego, że na MamaZone liczą tygodnie tygodnie od zapłodnienia, więc 16t. od OM to u nich 14t. ciąży.

relg9vvjdzp246mx.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto moje maleństwo :)

gql379ki8gg0_t.jpg

Strupka, Lavendula, sisiiii, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, Viviana, anusiaa90, Reverie, blue00, izia, Maga31, Nata, karmelek, Fidelissa, Goplana, sylvi, scindapsus lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj wyraźnie pokazuje nam że jest chłopczykiem :)

4xvr3zlws49a_t.jpg

Lavendula, sisiiii, anusiaa90, Reverie, izia, karmelek, sylvi, scindapsus lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • Strupka Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka śliczny syneczek!:)

maaartinka lubi tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękny :)

maaartinka lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reverie wrote:
    Blue super, że się odezwałaś. Daj znać, gdy Cię zdiagnozują. Grunt, że dzidzia jest ruchliwa :-)

Goplana, jakie słodkie te bluzeczki. Szczególnie te z pszczółkami i zdjęciem z USG. :-) zaletą takich bluzeczek jest na pewno to, że nikt nie pomyli brzuszka ciążowego z objedzeniem ;-)
    ja też ją mam i własnie dlatego kupiłam :)bo mój brzuszek to na razie takie niewiadomo co:)
    Mam tą pszczółkę spiącą na lisciu:)

Goplana, Reverie lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ