Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja leniuchowałam cały kwiecień, teraz już nie da rady, pracuję w firmie rodzinnej więc nawet po porodzie będę musiała księgować w domu, niestety terminy to terminy i nie ma że można sobie coś zrobić później. Jakoś mam nadzieję dam radę, szwagierka dała więc może źle nie będzie
ogólnie to za jakiś czas będę chciała pracować już zdalnie z domu.
-
Co myślicie o takich bluzeczkach?
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4183629289.html
Na pewno zwracają uwagę. Zamówiłam sobie 4, wczoraj poszłam w jednej z nich na uczelnię - było wesoło. W ogóle nawet ludzie w galerii przyglądali się z zainteresowaniem, zwłaszcza, że brzucholka mam już nawet wydatnego
Od kilku dni jestem uzależniona od kalafiora, zaraz po niego znów lecę, pycha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:37
sisiiii, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Evik, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny,doczytam was pozniej bo teraz ni mam czasu
,wlasnie wrocilam ze szpitala,w moczu wyszla bardzo duza utrata bialka i wciaz ono sie ulatnia,nie wiadomo skad,dlatego musze sie pojawic w poradni nefrologicznej,bo to cos z nerkami tylko nie wiadomo co,dzidzia w sobote miala 4.9 cm i bardzo byla ruchliwa
,jest przypuszczenie,ze to chlopiec
RewolucjaSięDzieje, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Co myślicie o takich bluzeczkach?
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-z-nadrukiem-fun-i4183629289.html
Na pewno zwracają uwagę. Zamówiłam sobie 4, wczoraj poszłam w jednej z nich na uczelnię - było wesoło. W ogóle nawet ludzie w galerii przyglądali się z zainteresowaniem, zwłaszcza, że brzucholka mam już nawet wydatnego
Od kilku dni jestem uzależniona od kalafiora, zaraz po niego znów lecę, pycha...
71 bardzo mi się podoba i chyba sobie kupię
a jak z materiałem? wytrzyma parę prań?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualnyBlue super, że się odezwałaś. Daj znać, gdy Cię zdiagnozują. Grunt, że dzidzia jest ruchliwa
Goplana, jakie słodkie te bluzeczki. Szczególnie te z pszczółkami i zdjęciem z USG.zaletą takich bluzeczek jest na pewno to, że nikt nie pomyli brzuszka ciążowego z objedzeniem
Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
izia wrote:a mam pytanie - czy macie coś takiego jak pas ciążowy? właśnie mnie kusi kupić bo w sumie wchodzę we wszystkie spodnie tylko się nie zapinam.. czy to wogóle zdaje egzamin jak to opisują?
Ja kupiłam, ale się nie polubiliśmy i przekazałam dalej
rzeczy z "golfem" są lepsze, ale to moja opinia, a nuż taki pas Ci spasujeFidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:71 bardzo mi się podoba i chyba sobie kupię
a jak z materiałem? wytrzyma parę prań?
Własnie pioręa przeszła poważny test, bo na białą spadł mi wczoraj kleks musu z malin - plama jak ta lala
Materiał jest całkiem gruby (ale na innych aukcjach lepiej patrzeć na gęstość bawełny - zazwyczaj podają), koszulka firmy Fruit of the Loom, więc myślę, że powinna się nosić Ok. Zobaczymy jak z nadrukiem po kilku praniach.
Aha materiał jest jak typowy t-shirt, czyli dużo bawełny, a mało materiału syntetycznego, więc nie jest lejący, ani opinający, a szkoda
Wybrałam jeszcze z tych:
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-fun-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-i4183580489.html
W ogóle, jak się wpisze w wyszukiwarkę Allegro "koszulka ciążowa" to wychodzi tego tysiąc pięćset sto dziewięćsetWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:36
-
karmelek wrote:biore Duomox. no wlasnie niby jest bezpieczny w ciazy ale i tak sie martwie
zawsze cos sie musi przyplatac
poza tym powiedzcie mi kiedy zaczyna sie drugi trymest?? bo tu na kalendarzu pokazywalo mi od 14 tyg. a np. na mamazone jest ze od 16 tygodnia?!
Może dlatego, że na MamaZone liczą tygodnie tygodnie od zapłodnienia, więc 16t. od OM to u nich 14t. ciąży.
-
Reverie wrote:Blue super, że się odezwałaś. Daj znać, gdy Cię zdiagnozują. Grunt, że dzidzia jest ruchliwa
Goplana, jakie słodkie te bluzeczki. Szczególnie te z pszczółkami i zdjęciem z USG.zaletą takich bluzeczek jest na pewno to, że nikt nie pomyli brzuszka ciążowego z objedzeniem
Mam tą pszczółkę spiącą na lisciu:)Goplana, Reverie lubią tę wiadomość