Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Szybciutko zobaczymy co porabia;) moze jutro uda mi sie pogadać z kolega ginem to podpytam go o te nasze bole brzucha... Jest dobrym lek, ale jakos nie wyobrażam sobie zeby chodzić do niego do gab;) samolot i te sprawy;) a potem na piwko;)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ale jaja. Jak wymiotowałam to srogo. Nagle koniec. Cisza. Po 21 naszła mnie ochota na biała kiełbasę z chrzanem. Mąż jak usłyszał że ja cos konkretnego ziem natychmiast w auto i godzinę szukał gdzie w sob o 2130 dostanie biała kiełbasę. Aha koniecznie z bagietką.
Zjadłam o 2220 cała kiełbaskę kupę chrzanu kawał bagietki i jestem jak nowo narodzona.
Męczy mnie przeziębienie, może dlatego te mdłości się nasiliły? Robię syrop z cebuli. Wypiłam 2l herbaty z miodem, sok z wyciśniętej cytryny. I liczę, że skończy się na przeziębienia a nie chorobie. Jutro jak się nie poprawi podjedziemy do szpitala. -
nick nieaktualny
-
Ja dzis kupilam ksiazke. Polozna 3550 cudow narodzin.
Jestem juz prawie na polowie.. a mialo byc kilka rozdzialow bo jutro uczelnia na 8..
Ciekawe jak wstane
A co do boli to mnie mega boli kosc ogonowa, niekiedy promieniuje do polowy pupy.
Nieraz az sie przrkrecic na bok nie moge, nie mowiac juz o wstawaniu...
Reverie lubi tę wiadomość
-
e_v_e wrote:Dziewczyny wiecie ile sie leży w szpitalu po cc, a ile po sn?
Zalezy od szpitala
PO SN moga cie wypisac juz po 12 godzinach, jesli sobie zazyczysz, a wszsytko jest dobrze, jednak sredni czas 2-3dni, po cc, od 3-5 jak jest ok.
Zazwyczaj 2-3 dni i jestes w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 03:39
-
u mnie było tak że jedna noc na pooperacyjnej, jedna z zwykłej sali i ostatnia na zwykłej już z dzieckiem - potem rano badają krew, robią usg no i jak wyniki ok dają wypis mamie, a pediatra bada dziecko i jak nie ma żółtaczki, dobrze przybiera a raczej nie za dużo spada z wagi itd to dziecko tez dostaje wypis
-
nick nieaktualnyPaju wrote:Ja dzis kupilam ksiazke. Polozna 3550 cudow narodzin.
Jestem juz prawie na polowie.. a mialo byc kilka rozdzialow bo jutro uczelnia na 8..
Ciekawe jak wstane
A co do boli to mnie mega boli kosc ogonowa, niekiedy promieniuje do polowy pupy.
Nieraz az sie przrkrecic na bok nie moge, nie mowiac juz o wstawaniu...
Też myślałam, żeby kupić tę książkę. Skoro w jeden dzień przeczytałaś połowę, to zapewne jest ciekawa?
-
Witam
Fajna nocka mega kopniaki bąbeluś mi serwujehihi ciesze się jak szczerbaty do sera jak tylko Miłoszka czuje
Ja po sn leżałam 57 godzinna 3 dobe się zazwyczaj wychodzi
chyba ,że trafisz na weekend
np urodzisz w piątek to nie puszczą w niedziele tylko w poniedziałek dopiero
tak jest u mnie
Ja urodziłam we wtorek o 3 a wyszłam w czwartek o 12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 09:52
Livia
Nela
Marcel
-
Idia wrote:Ale jaja. Jak wymiotowałam to srogo. Nagle koniec. Cisza. Po 21 naszła mnie ochota na biała kiełbasę z chrzanem. Mąż jak usłyszał że ja cos konkretnego ziem natychmiast w auto i godzinę szukał gdzie w sob o 2130 dostanie biała kiełbasę. Aha koniecznie z bagietką.
Zjadłam o 2220 cała kiełbaskę kupę chrzanu kawał bagietki i jestem jak nowo narodzona.
Męczy mnie przeziębienie, może dlatego te mdłości się nasiliły? Robię syrop z cebuli. Wypiłam 2l herbaty z miodem, sok z wyciśniętej cytryny. I liczę, że skończy się na przeziębienia a nie chorobie. Jutro jak się nie poprawi podjedziemy do szpitala.
Oby Ci szybko przeszło.
Ja dzis rano wstałam i tez mialam mega ochote na biala kiełbasę z chrzanem:D haha
Ale na sniadanie była jajecznica i obowiązkowo pomidory:P -
Witam się i ja!
U mnie sniadanko sie szykuje i dziś jedziemy do teściów do Warszawy(jutro mam badania genetyczne w Multimedzie i krew na konflikt płytkowy) a wczesniej jakies ciążowe zakupy nie moge sie doczekac bo w swoich juz mnie wszystko cisnie:) Miłego dzionka dziewczyny
-
Dziewczyny czy to mozliwe zebym w tak wczesnym tyg poczula kopniaka synka? To moja pierwsza ciaza.. Zjadlam sniadanko polozylam sie na lewym boku i masowalam brzuch bo troche boli a tu nagle taki podskok! I nie wiem co teraz myslec..
xpatiiix3, sisiiii, mada_lena lubią tę wiadomość