Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam dziś tylko na chwilę - wczorajsza impreza urodzinowa była odjechana! Ale spałam łącznie 4 godziny, więc muszę zaraz iść spać.
Chciałam jednak tylko powiedzieć, że wczoraj otrzymałam wieści od mojego gina
Z testu PAPPA ryzyko spadło z 1:870 (1:900 wg.statystyk dla wieku) do 1:1400, więc chyba nie będę już więcej dociekać tylko uwierzę że maluszek jest cały i zdrowy
Od jutra zaczynam nadrabiać zaległości na forum!!!
Buziakimaaartinka, izia, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Mamadomina, Goplana, Viviana, anusiaa90, Eve, Maga31 lubią tę wiadomość
-
aa ja mam dziś prenatalne i mam nadzieje na poznanie płci.. stresik dopada choć synek dba o to żeby nie miała zbyt dużo czasu na myślenie - no i wizyta o 11 naszczęście - trzymajcie kciuki proszę
mada_lena, Cześka, sisiiii, Lavendula, KUNIAK, Strupka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzia, ja tak samo, z tym, że ja mam wizytę już o 10.15. Stresik mały też dopada, ale na szczęście zmęczenie jest większe niż ów stres. Nie wiem, co się dzieje, ale padam ze zmęczenia już od kilku dni. Wczoraj poszliśmy na zakupy, jak wróciłam po południu, to musiałam się położyć i w sumie przeleżałam do rana. Rano myślałam, że coś zrobię i nic... sił nie mam. Przecież nie pójdę na zwolnienie z powodu zmęczenia!!!
mada_lena lubi tę wiadomość
-
U mnie dzień zaczął się słonecznie.
I mam nauczkę, nie jem narazie lodów, wczoraj zjadłam, dziś pobolewa gardło, buu.
Trzymam kciuki Izia, Marynka za Wasze wizyty
Ja jutro idę na chwilę do gienka po skierowanie, może podejrzymy Dzidzię.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
witajcie:)))
wróciłam....
obżarta do nieprzytomności:)) ale dobre jedzonko bylo:))
opera też super wystawiona a potem wizyta w pizzerii. wczoraj wieczorem powrót.
powiem Wam,że najchętniej zostałabym w łóżku. jednak bardzo szybko się męczę...
siedzę właśnie w pracy
po południu dentysta tzw przegląd.
mam nadzieję,że nie będzie dużo do roboty....
miłego dniaEve lubi tę wiadomość
-
my też daliśmy radę z gośćmi, wszystkim tort smakował a 8 letnia chrześnica męża powiedziała "ciociu to najpyszniejszy tort jaki jadłam" także trudy zostały wynagrodzone:-)) słuchajcie jaki magnez można w ciąży, bo coś mnie zaczyna drgawka brać, tzn przy ustach mam takie nerwowe drganie ehhhhh...w Centrum słonecznie, okropnie mnie się nic nie chce...
Fidelissa, maaartinka lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:U mnie dzień zaczął się słonecznie.
I mam nauczkę, nie jem narazie lodów, wczoraj zjadłam, dziś pobolewa gardło, buu.
Trzymam kciuki Izia, Marynka za Wasze wizyty
Ja jutro idę na chwilę do gienka po skierowanie, może podejrzymy Dzidzię.
Ja bez lodów aktualnie nie dałabym rady.. Mam na nie smaka cały czas! -
Strupka wrote:Mam to samo, zaczynam odnosić wrażenie, że się od nich uzależniłam;)
Powodzenia na wizytach!haha
Aż mi głupio byłow szczególności, że od innych słodyczy mnie odpycha