Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie lody by tylko mogły istnieć.. idealne śniadanie, obiad i kolacja
Jeszcze bardzo lubię suche bułki i ogórki kiszone.. aaaa no i lody TYLKO wodne i sorbety
Pati współczuję..
Możesz to zgłosić... ale wątpię żeby coś zrobili.. moja kumpela miała taką sytuację, że były facet jej groził... ale nie bezpośrednio ale przez innych ludzi.. np. do mnie pisał, że jak czegoś tam nie zrobi to on może jej coś zrobić.. i poszła na policję i jej powiedzieli, że jeśli nie pisał do niej tego bezpośrednio to nie mogą nic zrobić.. znaczy mogli by zrobić sprawę ale by nic z niej nie wyszło i on poczułby się bezkarny.. ale dostała nr. do swojego dzielnicowego i jakby się pojawił w okolicy i właśnie ją np. prześladował, stał przed jej domem czy chodził za nią! To ona dzwoni, przyjeżdżają i biorą na przesłuchanie co tu robił, czego chciał itp.
Bo tak od razu raczej zakazu zbliżania nie dostaniesz..
Chociaż może się mylę.
desou lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Strasznie długo nie zaglądałam ale po prostu moje samopoczucie było do bani, w pracy ogrom roboty. Chciałam nadrobić zaległości i poczytać Wasze wpisy ale trochę tego jest. Pati nie przejmuj się, może właśnie niektórym ludziom chodzi o to żeby nastraszyć kogoś, komu zazdroszczą tego że życie mu się układa
-
No zobaczymy co z tego wyjdzie, tylko, że mój brat debil napisał do Niego i już po sprawie teraz... bo mu nagroził chyba... teraz to ja już nic nie zrobie raczej trudno będę zgłaszać, ale skoro oni juz wiedza ,że my wiemy o tym, że Nas obserwują to już raczej nie przyjdą...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati, będzie dobrze. Zbieraj dowody, pilnuj się.
Ja po badaniach. Wszystko ok. Dziecko zdrowe, zagrożenie chorobami genetycznymi prawie żadne. Fikał, skakał, tylko noska nie chciał pokazać - uparciuch jeden. Ale dał się przekonać. Urósł znacznie, bo ma już 7 cm i przesunęli mi datę porodu - tak więc ciąża jest starsza o 4 dni. No i jestem w 2. trymestrze nagle a jeszcze rano byłam w pierwszymizia, karmelek, blue00, mada_lena, Agata92, Maga31, e_v_e, Dotty84, Goplana, maaartinka, anusiaa90, Fidelissa, Viviana lubią tę wiadomość
-
marynka gratuluję
postanowiłam że nie będę już narzekać. To ostatni raz (przynajmniej narazie). Pod językiem porobiły mi się rany. Coś na podobieństwo aft. Jest ich mnóstwo. Bolą mnie gdy mówię i jem. Podejrzewam że to od ciągłych wymiotów i straszliwej zgagi przez którą ciągle czuje dosłownie kwas w ustach -
Madziulka ja zakupiłam sobie w Rossmannie płyn do płukania ust elmex dla dzieci, pomarańczowa etykieta, bezalkoholowy, bo bałam się o zęby i właśnie kwasy po rzyganku, co sobie haftnę, to płuczę i lepiej się czuję po tym i wiem, że nic mi nie będzie... też czułam cały czas kwas w ustach, dlatego tez żuję gumy orbit i pomaga.
Wkońcu mam wyniki PAPP-A
trisomia 21 ryzyko 1:2354
trisomia 18 1:11410
trisomia 13 <1:20000
AFP... dla 14 tygodnia 16,7 gdzie norma jest 27,8
czyli wsio okRYZYKO NISKIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:29
Maga31, mada_lena, maaartinka, anusiaa90, sisiiii, Viviana lubią tę wiadomość
-
eh Pati współczuje, trzymam kciuki, żeby ten drań jak najszybciej odczepił się od Was.
dziewczynki super wieści po wizytach:) Cieszę się bardzo:)Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
hej dziewczęta:) w tydzień mi tak brzuch urósł, że już jestem po poważnych zakupach spodni ciążowych:)
chciałam się pochwalić (również brudnym lustrem:))
lkc, mada_lena, madziulka112, Idia, Goplana, Rybka Nemo, talia22, Cześka, maaartinka, anusiaa90, Fidelissa, Strupka, Nata, Eve, RewolucjaSięDzieje, Viviana, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:ehhh a ja mam ciągle te kłucia,co chwilę dosłownie ale to chyba jednak te więzadła bo nic poza tym się nie dzieje, w czwartek wizyta u lekarza to wypytam i mam nadzieję że mnie zbada!
Mnie tez kłuje, ciagnie po bokach w pachwinach w ok kosci łonowej tez czasem zakluje. A dzis po dłuższym spacerze normalnie szukałam ławki tak ciągnęło... -
))))))) milego dnia! za moment jade do pracy.pogoda piekna,az sie zyc chce. jedyne co mnie martwi to moja waga dalej spada..a ostatnio jem wszystko co sie nawinie. po dzisiejszym wazeniu jestem 6,5 kg na minusie..;(
wyniki mam bardzo dobre, Maluch rosnie. nie wiem czemu tak schudlam.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:
))))))) milego dnia! za moment jade do pracy.pogoda piekna,az sie zyc chce. jedyne co mnie martwi to moja waga dalej spada..a ostatnio jem wszystko co sie nawinie. po dzisiejszym wazeniu jestem 6,5 kg na minusie..;(
wyniki mam bardzo dobre, Maluch rosnie. nie wiem czemu tak schudlam.
zwiększa się zapotrzebowanie kaloryczne, po prostu... może u ciebie "wszystko co sie nawinie" to mniej niz twoj organizm zuzywa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny