Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marynka fajnie że wszystko w porządku
Chyba już wszystkie te badania mamy za sobą?
Pati współczuje Ci.. myśle że on poprostu jest zazdrosny, że ty sobie układasz życie i jesteś szczęśliwa, do tego jeszcze spodziewasz się dzidziusia i on tego nie może przeżyć.. Starajcie się zachować spokój i rób zdjęcia jak tylko go gdzieś zobaczyć w pobliżu swojego domu a już napewno na swojej posesji..
W razie gdyby później coś próbował czego oczywiście ci nie życzę będziesz miała dowody.. Lepiej je mieć i nic z nimi nie zrobić niż nie mieć w momencie kiedy mogą być potrzebne..
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Paju wrote:Dla mnie lody by tylko mogły istnieć.. idealne śniadanie, obiad i kolacja
Jeszcze bardzo lubię suche bułki i ogórki kiszone.. aaaa no i lody TYLKO wodne i sorbety
Pati współczuję..
Możesz to zgłosić... ale wątpię żeby coś zrobili.. moja kumpela miała taką sytuację, że były facet jej groził... ale nie bezpośrednio ale przez innych ludzi.. np. do mnie pisał, że jak czegoś tam nie zrobi to on może jej coś zrobić.. i poszła na policję i jej powiedzieli, że jeśli nie pisał do niej tego bezpośrednio to nie mogą nic zrobić.. znaczy mogli by zrobić sprawę ale by nic z niej nie wyszło i on poczułby się bezkarny.. ale dostała nr. do swojego dzielnicowego i jakby się pojawił w okolicy i właśnie ją np. prześladował, stał przed jej domem czy chodził za nią! To ona dzwoni, przyjeżdżają i biorą na przesłuchanie co tu robił, czego chciał itp.
Bo tak od razu raczej zakazu zbliżania nie dostaniesz..
Chociaż może się mylę.
Ale mi zrobiłaś teraz smaka na loda wodnego.. Kaktusa albo frugo.. Oj oddałabym za niego wszystko.. a tu jeszcze ponad 7 godzin w pracy.. -
Upał za oknem. Zażyłam eutyrox i jeszcze 10 min do śniadania:)
Na 12 do klientki a potem do 18 w pracy. Masakra.
Wyobraźcie sobie ze moja kuzynka rodzi w grudniu a moja siostra w lutym. Ale czad:))
Wczoraj sie dowiedziałam. No wysyp poprostu.mada_lena, Idia, Reverie, KUNIAK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dołączam do lodowego fanklubu- codziennie musze pochłonąć magnuma z migdałami. Chyba zbankrutuje
ale co zrobic;) a i od kilku dni popijam nestea brzoskwiniowa. A Wczoraj wypiłam 1,5 L mozna rzec na raz!!!
Dzisiaj zrobie kompot, bedzie zdrowiej;)Fidelissa, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Równiez dołączam się do fanclubu lodowego
Nogger lub rózki codziennie!
A dziś apetyt na nutelle i bananyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 09:31
-
ja właśnie wcinam chlebek orkiszowy z dżemorem z owoców leśnych i popijam kakao, jakoś mnie naszło dzisiaj
mnie przyjaciółka wysłała spodnie ciążowe 3 pary, mam nadzieję że będą dobre, dodatkowo zamówiłam sobie na allegro dwie pary letnich jedne długie drugie krótkie, w sklepach ceny są zabójcze
czeka mnie zakup koszulek na lato bo te moje są opięte a ja się nie czuję w takich dobrze, bo mi boczki widać a zawsze miałam kompleks na tym punkcie. Pogoda piękna u nas w Centrum, aż szkoda iść do pracy, posiedziałabym sobie na balkonie i poczytała coś o ciąży, mam 4 książki i stertę gazet...
-
Ja od początku jestem 5,5, albo i 6 kg na plusie (w wadze padła bateria
), ale zauważyłam, że teraz rośnięcie wszerz się zmniejszyło, rośnie na wadze, piersi i brzusio, nogi i tyłek jakby mniej, więc myślę, że to też woda się zatrzymała na jakiś czas i byłam opuchnięta.
Ja wczoraj wszamałam magnum miętowy, ale wodne lubię bardziej
-
czesc dziewczyny ,a ja leze strasznie przeziebiona juz 3 ci dzien, to az nieprzyzwoite w taka pogode.
Tydzien temu postanowilam sie ogarnac i wrocic do pracy, a tam wszyscy zakatarzeni i sie dorobilam!
Nie chcialam juz siedziec w domu bo sasiedzi zrobili sobie bez zadnegi skrepowania darmowy punkt porad u mnie ,a ze sezon w pelni co chwile ktos dzwoni do drzwi! bo widza moje auto przed domem.
Poki co pije Prenalen, jem czosnek ale na razie nic nie drgnelo -
Mam dzis mega lenia.
Uwaga zarażam.
Nie chce mi sie nic. Nawet wstać i iść.....
Jestem wkurzona, ze nie mogę nic planować.
Bo moj urlop zależy od innych osób i czynników....na które nie mam wpływu....
Cholera cholera cholera
Ja chce juz miec jakieś plany i sie na nie cieszyć.
Powiem Wam, ze chyba jestem egoistką.
Rodzinka dowiedziała sie o ciazy w swieta, jak minęły 3 miesiące i po miesiącu jakiegokolwiek zainteresowania moja osoba dwie następne sa w ciazy i cały czas o nich muszę słuchać.
A komentarz jest taki- no wiesz na poczatku pewnie sie tez złe czułas itp....
Ale one maja mdłości, sa słabe biedne itp...
Jaki z tego wniosek? Mowić wcześniej? Wyprowadzić sie? Nie odbierać telefonów!? Wrrrr
Sama juz nie wiem co myślec.
-
Fidelissa wrote:Mam dzis mega lenia.
Uwaga zarażam.
Nie chce mi sie nic. Nawet wstać i iść.....
Jestem wkurzona, ze nie mogę nic planować.p
Bo moj urlop zależy od innych osób i czynników....na które nie mam wpływu....
Cholera cholera cholera
Ja chce juz miec jakieś plany i sie na nie cieszyć.
Powiem Wam, ze chyba jestem egoistką.
Rodzinka dowiedziała sie o ciazy w swieta, jak minęły 3 miesiące i po miesiącu jakiegokolwiek zainteresowania moja osoba dwie następne sa w ciazy i cały czas o nich muszę słuchać.
A komentarz jest taki- no wiesz na poczatku pewnie sie tez złe czułas itp....
Ale one maja mdłości, sa słabe biedne itp...
Jaki z tego wniosek? Mowić wcześniej? Wyprowadzić sie? Nie odbierać telefonów!? Wrrrr
Sama juz nie wiem co myślec.
moze nie odbierac telefonow! ? Ja prawie nie odbieram nawet od mamy,kaze mezowi oddzwaniac wieczorem i mowic ze spie
Ja mialamz kolei za duzo zainteresowania ale takiego nic nie wnoszacego,wrecz irytujacego.Kiedys mama przekonywala meza zeby podal mi sluchawke, mimo ze mowil, zreszta zgodnie z prawda ze nie moge rozmawiac bo wisze nad kiblem..ale ona nie ustepowala bo niby wazna rade chce mi dac..wzielam sluchawke..a ona mi mowi ze mam codziennie malowac oczy a najlepiej robic pelny makijaz...to dziecko bedzie mialo ladne oczy!!
No rece opadaja
Takze wolalabym mniejsze zainteresowanie niz takie...cholernie irytujaceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 11:03
Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość