Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maaartinka wrote:Dziewczyny a czy któraś z was była jeszcze na tych warsztatach Mamo to ja?
U nas są jutro i zastanawiam się czy korzystać z pięknej pogody czy jednak warto iść..
byłam wczoraj, przesadą by było, gdybym powiedziała, że żałuję, ale było bez szału. Dużo ludzi, pomiędzy radami "co i jak" totalny marketing, "tylko taka oliwka, tylko taki fotelik, takie witaminy, taka chusta..." - trochę za długo. Podsumowując - gdybym miała zdecydować jeszcze raz w ładną pogodę wybrałabym spacer, przy wielkiej nudzie poszłabym na warsztaty.Fidelissa, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam się pochwalić, że referat, który zaniosłam tej babce co wtedy komedia z Nią była ostatnio... Wyparował... Postanowiła zrobić wszystko by mnie udupić... Ciekawe czy następne 2, które pisze na jutro nie wyparują... bo tamten sporo czasu mi zajął, 4 strony podaniowe napisałam, a dodam, że ja pisze kratka w kratke... ;/Livia
Nela
Marcel
-
Kuniak,
no nie mogę od pomalowanych oczu ładne oczy, hehehe:)))
chyba faktycznie ogranicze kontakty
bo ciagle pretensje
wymagania
wyobrazenia co powinnam a co nie mnie mecza...
a za chwile beda porownywania ktora sie gorzej czuje, ktore lepiej, ktora ma wieksze doswiadczenie itp...
Pati xeruj referat i niech kolezanka zrobi fotke tel,ze oddajesz, a co bronic sie trzeba...
ja bylam na warsztatach mama i ja ale dla mam z dziecmi. jedyny ciekawy wyklad byl z p. ginekolog. reszta czytana z kartki. potwornie goraco i halas..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:13
xpatiiix3, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:No tamto było dane prz całej klasie bo jeszcze ktoś kawałek odpisał co zabrakło, także jutro mi to potwierdzą, a wiezorem skończę pisać na jutro ,bo Marceliński wstał ok odkseruje dobra rada
hehe
Proponuję potwierdzenie odbioru na kopi kseroco za Babsztyl...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Ja tez dołączam do lodowego fanklubu- codziennie musze pochłonąć magnuma z migdałami. Chyba zbankrutuje
ale co zrobic;) a i od kilku dni popijam nestea brzoskwiniowa. A Wczoraj wypiłam 1,5 L mozna rzec na raz!!!
Dzisiaj zrobie kompot, bedzie zdrowiej;)
oh ja dolaczam do fanklubu magnum almond i nestea!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Kuniak,
no nie mogę od pomalowanych oczu ładne oczy, hehehe:)))
chyba faktycznie ogranicze kontakty
bo ciagle pretensje
wymagania
wyobrazenia co powinnam a co nie mnie mecza...
a za chwile beda porownywania ktora sie gorzej czuje, ktore lepiej, ktora ma wieksze doswiadczenie itp...
moja mama tez byla "za bardzo". milion porad i miliard pytan, dzwonila, pisala smsy, mejle, w stylu "co moja corusia i wnusia robia?" (NIENAWIDZE ZDRABNIANIA!!!). szalu dostalam nie raz. w koncu wybuchlam, zrobilam jej awanture przez telefon, rozplakalam sie, powiedzialam, ze przez nia sie stresuje i ze mi zycie zatruwa, ze od nakazow i zakazow mam lekarza i jak mamy jeszcze 6 miesiecy wytrzymac, to ma sie zmienic i koniec. i stal sie cud - naprawde sie poprawila! pisze/dzwoni raz na kilka dni, przestala zdrabniac, zadaje jedno pytanie, zamiast stu, juz mi nie mowi czy mi cos wolno albo nie wolno (jakbym ja kiedys pytala...). nie dalo sie po dobroci, to wstrzas podzialal...Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, KUNIAK, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLawendula - tak na chwilę do Was wpadłam i widzę, że byłas na warsztatach Mamo to ja
My właśnie mamy się wybrać w przyszłym tyg. Czytam, że słabo było... hehe z tym marketingiem to na pewno tak było, ja nawet jak zdjęcia oglądałam z tych warsztatów to widziałam, ze tak będzie - duużo reklamy
ale czy mogłabyś napisać jak to jest z tymi próbkami co dają? Tzn. co dostałyście i czy dają dopiero na wyjściu czy np. w trakcie? -
blue00 wrote:Wrocilam wlasnie z wizyty od nefrologa,troche mnie uswiadomila,ze przez wysoki poziom bialka moze dojsc do utraty ciazy,mam zrobic calodobowa zbiorke moczu i mnostwo badan,nastepna wizyta 1.07.
Mocno zaciskam kciuki za jak najlepsze wyniki i zero białka!Goplana, blue00 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Goplana
ja tez mam nadwagę niestety. Staram sie jesc nabiał, warzywa i max 1 rzecz słodka dziennie. Niestety wstręt do słodyczy gdzieś sobie poszedł
Ktoś wie jak zrobić zupę z kalarepki?
Planuje jeszcze w tym tyg szparagi, bardzo fajne młodziutkie sa w Lidlu.
Deprecha powoli przechodzi...
-
e_v_e wrote:Dziewczyny wiecie moze jak z ciuszkami dla dzieciaczków na zimę ? Ja nie wiem za bardzo jak sie dzieci zima ubiera i co kupić oprócz spioszkow i pajacyków. Jakieś sweterki czy to na starsze dzieci ?
Cieplejsze pajace, body + sweterek i grubiutkie kombinezony. I wsjo. I tak dziecko się przykrywa jak wychodzisz na spacer, a optymalna temperatura dla dziecka to ok. 22 stopni w domu,
u mnie rządziły pajace (śpiochów nienawidziłam) albo bodziaki z jakimiś spodenkami:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Jestem po wizycie,
wszystko gra, dzieciak to niezła kluska - 164 g
prawdopodobnie...dziewczę..także sprawdziłyby się moje przypuszczeniaetap oglądania sukienek z halkami, czarnych balerinek i wielkich opasek w kwiaty oficjalnie u siebie otwieram
;)
Fidelissa, Rybka Nemo, xpatiiix3, Goplana, KUNIAK, sylvi, scindapsus, blue00, Viviana, maaartinka, Cześka, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Cieplejsze pajace, body + sweterek i grubiutkie kombinezony. I wsjo. I tak dziecko się przykrywa jak wychodzisz na spacer, a optymalna temperatura dla dziecka to ok. 22 stopni w domu,
u mnie rządziły pajace (śpiochów nienawidziłam) albo bodziaki z jakimiś spodenkami:)Goplana lubi tę wiadomość