Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam pecha do h&m ostatnio, faktycznie same worki bez kształtu. No ale ostatnio zamówiłam sobie sukienkę z allegro. http://allegro.pl/56-sukienka-swing-trapezowa-tunika-blog-asos-i4257682162.html
Zastanawiam się jak bedzie wyglądać na żywo ale za takie pieniądze stwierdziłam, że zaryzykuje.Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja to dzisiaj upragnioną fasolke po bretońsku opyli+łam caaaaaaaaluśki
garnuszek na raz, ale będzie odgazowanie hehe
Kłade się chyba spać z Marcelkiemhehe bo już prosi ,żebym go przytuliła pod pache mi się pcha, ale jeszcze trzeba sprzątnąć kolege ,bo mówi : 'mamo, kupa' i tyłek wystawia do wąchania hehe
Ogólnie to dzisiaj spory spacer po deszczu sobie zrobiliśmy ,a że parasola ni mogłam trzymać pchając wózek to zmokłam sobie a co tam mały prysznichehe
Miłego dniaLivia
Nela
Marcel
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Byłam kochanie, ale w każdym H&M jest co innego i akurat mam pecha na ciążowe rzeczy. Albo za małe, albo za wielkie.
C&A wyglądały fajnie na stronie, a na tyłku nie bardzo.
z h@m kupiłam 3 pary spodni- niestety na stronie www ich nie ma: jedne beż z bawelny, drugie denim cieniutkie, trzecie jeansy. jestem z nich bardzo zadowolona:))
z tego wniosek Ze na stronie co innego w sklepach i to kazdym co innego.
w c@a kupilam bawelniane spodnie biale i tez sa super:))
-
My wróciliśmy od Pana doktora
Klusek ma 14cm i póki co obstawia Pan doktor chłopaka
Prosiłam żeby poszukał co tam między nogami jest albo nie ma, ale klusek nie bardzo chciał współpracować. Po którymś tam razie doktor wypatrzył coś co stwierdził, że może być moszną
no nic, sprawdzimy za miesiąc może klusek będzie bardziej kompatybilny do współpracy
Zaraz znowu się zbieram do zębologa bo mi wieczorem odpadł kawałek tego co trutka jest założona bo wczoraj jednak tego kanału mi nie zrobił bo strasznie słabo się czułam i w autobusie po drodze prawie zemdlałam.. no nic trzeba to zabezpieczyć żeby te kilka dni wytrzymało jeszcze.Fidelissa, Viviana, xpatiiix3, Lavendula, Maga31, karmelek, Nata, Agata92, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
talia22 wrote:Ja też mam pecha do h&m ostatnio, faktycznie same worki bez kształtu. No ale ostatnio zamówiłam sobie sukienkę z allegro. http://allegro.pl/56-sukienka-swing-trapezowa-tunika-blog-asos-i4257682162.html
Zastanawiam się jak bedzie wyglądać na żywo ale za takie pieniądze stwierdziłam, że zaryzykuje.
bardzo fajna tylko na moje 180 to pewnie bylaby do pepka:)) -
Ja tez bylam poogladac te ciazowe ciuszki, ale nie wiem czy ja tylko tak trafilam czy one są jakies ogrooomne...
Przymierzylam w h&m krotkie spodenki z tym pasem na brzuch niby rozmiar 36, wygladalam jak w wielkim worku.
Nie mowiac juz o sukienkach na lato. Niestety chyba nie bedzie mi dane korzystac z mody ciazowejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:58
-
Ja dziś odpoczywam, ostatnio sporo łażenia było i więzadła pobolewają.
U mnie w mieście nie ma H&M-a a nie chce mi się jechać 50km do Lublina, kupuję na necie no a tuniki, bluzki to w lumpikach. Teraz po wypłacie czeka mnie sporo kupowania, bo i biustonosze i bielizna cisną, a to jakieś spodenki, sukienki trzeba by kupić. -
Cześć
Wczoraj przeżyłam piekło...((
Bolała mnie od rana głowa, wzięłam pierwszy raz w ciąży tabletkę - 2 apapy na raz i powoli przestawało mnie boleć. Mądrala wyszłam na dwór a wiało (mój ból głowy to ból zatok) i się zaczęło, głowa bolała coraz bardziej i bardziej, o 18 miałam kryzys, po 19 miałam odę do muszli i stwierdziłam, że idę spać. Dziewczyny, ja położyłam się ok 19:40 a zasnęłam o 3 nad ranem(( non stop siku, czoło na rozerwaniu, za ciepło w sypialni a okna nie można było otworzyć bo akurat non stop lał deszcz na szybę, ciągle niedobrze i wymioty... nie zdrzemnęłam się nawet na 10 minut
dopiero po 3 zasnęłam i spałam do 8...
normalnie myślałam, że umieram - dreszcze a gorączki brak, przyspieszony mocno puls, słaby oddech, bałam sie zasnąć, bo nie wiedziałam, czy się obudzę
hehe, do tego cały dzień prosiłam dzidziusia by na dzień matki mnie pierwszy raz mocno kopnął, i wziął sobie to do serduszka, kopał mnie mocno, ale w nocy jak miałam już już już zasypiać
dziś już lepiej, ale jestem na pograniczu, stąd moje pytanie: jeśli wzięłam 1000 mg paracetamolu wczoraj ok 13:00 to czy w ostateczności mogę dziś po 13:00 wziąść 500 mg lub znowu 1000 mg jak będzie mocny ból? to będzie pełna doba od tamtej dawki...
do tego robi mi się jęczmień na lewej górnej powiece i boli jak hu*
-
Fidelissa wrote:bardzo fajna tylko na moje 180 to pewnie bylaby do pepka:))
No ja mam tylko 163 cm więc mysle że będzie ok. Zobaczymy. A wzrosty zazdroszczę zawsze chciałam byc wyższa ale niestety nie urosło mi się ale ratuje się wysokimi obcasamiFidelissa lubi tę wiadomość
-
desou wrote:Cześć
Wczoraj przeżyłam piekło...((
Bolała mnie od rana głowa, wzięłam pierwszy raz w ciąży tabletkę - 2 apapy na raz i powoli przestawało mnie boleć. Mądrala wyszłam na dwór a wiało (mój ból głowy to ból zatok) i się zaczęło, głowa bolała coraz bardziej i bardziej, o 18 miałam kryzys, po 19 miałam odę do muszli i stwierdziłam, że idę spać. Dziewczyny, ja położyłam się ok 19:40 a zasnęłam o 3 nad ranem(( non stop siku, czoło na rozerwaniu, za ciepło w sypialni a okna nie można było otworzyć bo akurat non stop lał deszcz na szybę, ciągle niedobrze i wymioty... nie zdrzemnęłam się nawet na 10 minut
dopiero po 3 zasnęłam i spałam do 8...
normalnie myślałam, że umieram - dreszcze a gorączki brak, przyspieszony mocno puls, słaby oddech, bałam sie zasnąć, bo nie wiedziałam, czy się obudzę
hehe, do tego cały dzień prosiłam dzidziusia by na dzień matki mnie pierwszy raz mocno kopnął, i wziął sobie to do serduszka, kopał mnie mocno, ale w nocy jak miałam już już już zasypiać
dziś już lepiej, ale jestem na pograniczu, stąd moje pytanie: jeśli wzięłam 1000 mg paracetamolu wczoraj ok 13:00 to czy w ostateczności mogę dziś po 13:00 wziąść 500 mg lub znowu 1000 mg jak będzie mocny ból? to będzie pełna doba od tamtej dawki...
do tego robi mi się jęczmień na lewej górnej powiece i boli jak hu*
Kochana, na zatoki polecam tradycyjną parówkę: gorąca woda do garnka, majeranek i trochę soli, ręcznik i oddychamy przez 10 minut - 3 razy dziennie i powinno pomóc - sama walczę z takimi bólami, polecam. -
talia22 wrote:No ja mam tylko 163 cm więc mysle że będzie ok. Zobaczymy. A wzrosty zazdroszczę zawsze chciałam byc wyższa ale niestety nie urosło mi się ale ratuje się wysokimi obcasami
Niestety, jak Bóg rozdawał ludziom wzrost, ktoś umieścił mnie w kolejce po cyckikarmelek, Lavendula, Cześka, Goplana, Fidelissa, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:-) Kocie oczy, fajnie że klusek już tak pięknie urósł
ja byłam w h&m mierzyłam spodnie, zarąbiste były i mega wygodne, ale sorry 150 zł za spodnie na chwilę to chyba jednak przegięcie, opamiętałam się i nie kupiłam, poluje po lumpach, albo kupie u mnie na placu handlowym bo kobitka ma, chociaż nie wiem czy będą wygodne, muszę iść i zmierzyć
okropnie mi się nic nie chce dzisiaj...najchętniej poszłabym do domu
zdjęcie miałam wrzucić ale coś mi nie działa bluetooth w kompie i nie wiem co się dzieje cholera