X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam pecha do h&m ostatnio, faktycznie same worki bez kształtu. No ale ostatnio zamówiłam sobie sukienkę z allegro. http://allegro.pl/56-sukienka-swing-trapezowa-tunika-blog-asos-i4257682162.html

Zastanawiam się jak bedzie wyglądać na żywo ale za takie pieniądze stwierdziłam, że zaryzykuje. :)

Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;-)

Ja to dzisiaj upragnioną fasolke po bretońsku opyli+łam caaaaaaaaluśki
    garnuszek na raz, ale będzie odgazowanie hehe ;D

Kłade się chyba spać z Marcelkiem :D hehe bo już prosi ,żebym go przytuliła pod pache mi się pcha, ale jeszcze trzeba sprzątnąć kolege ,bo mówi : 'mamo, kupa' i tyłek wystawia do wąchania hehe :P

Ogólnie to dzisiaj spory spacer po deszczu sobie zrobiliśmy ,a że parasola ni mogłam trzymać pchając wózek to zmokłam sobie a co tam mały prysznic :D hehe

Miłego dnia :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Byłam kochanie, ale w każdym H&M jest co innego i akurat mam pecha na ciążowe rzeczy. Albo za małe, albo za wielkie.
    C&A wyglądały fajnie na stronie, a na tyłku nie bardzo.

z h@m kupiłam 3 pary spodni- niestety na stronie www ich nie ma: jedne beż z bawelny, drugie denim cieniutkie, trzecie jeansy. jestem z nich bardzo zadowolona:))
    z tego wniosek Ze na stronie co innego w sklepach i to kazdym co innego.

w c@a kupilam bawelniane spodnie biale i tez sa super:))

qq87j44jhto0od0f.png

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy od Pana doktora ;) Klusek ma 14cm i póki co obstawia Pan doktor chłopaka :D Prosiłam żeby poszukał co tam między nogami jest albo nie ma, ale klusek nie bardzo chciał współpracować. Po którymś tam razie doktor wypatrzył coś co stwierdził, że może być moszną :) no nic, sprawdzimy za miesiąc może klusek będzie bardziej kompatybilny do współpracy :) :) :)
    Zaraz znowu się zbieram do zębologa bo mi wieczorem odpadł kawałek tego co trutka jest założona bo wczoraj jednak tego kanału mi nie zrobił bo strasznie słabo się czułam i w autobusie po drodze prawie zemdlałam.. no nic trzeba to zabezpieczyć żeby te kilka dni wytrzymało jeszcze.

Fidelissa, Viviana, xpatiiix3, Lavendula, Maga31, karmelek, Nata, Agata92, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    Ja też mam pecha do h&m ostatnio, faktycznie same worki bez kształtu. No ale ostatnio zamówiłam sobie sukienkę z allegro. http://allegro.pl/56-sukienka-swing-trapezowa-tunika-blog-asos-i4257682162.html

Zastanawiam się jak bedzie wyglądać na żywo ale za takie pieniądze stwierdziłam, że zaryzykuje. :)

bardzo fajna tylko na moje 180 to pewnie bylaby do pepka:))

qq87j44jhto0od0f.png

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bylam poogladac te ciazowe ciuszki, ale nie wiem czy ja tylko tak trafilam czy one są jakies ogrooomne...

Przymierzylam w h&m krotkie spodenki z tym pasem na brzuch niby rozmiar 36, wygladalam jak w wielkim worku.
    Nie mowiac juz o sukienkach na lato. Niestety chyba nie bedzie mi dane korzystac z mody ciazowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:58

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff przyszedł dzisiaj wynik zmiana jest łagodna w tarczycy ...

izia, Maga31, karmelek, Goplana, talia22, Dotty84, Nata, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odpoczywam, ostatnio sporo łażenia było i więzadła pobolewają.

U mnie w mieście nie ma H&M-a a nie chce mi się jechać 50km do Lublina, kupuję na necie no a tuniki, bluzki to w lumpikach. Teraz po wypłacie czeka mnie sporo kupowania, bo i biustonosze i bielizna cisną, a to jakieś spodenki, sukienki trzeba by kupić.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;)
    Wczoraj przeżyłam piekło...:(((
    Bolała mnie od rana głowa, wzięłam pierwszy raz w ciąży tabletkę - 2 apapy na raz i powoli przestawało mnie boleć. Mądrala wyszłam na dwór a wiało (mój ból głowy to ból zatok) i się zaczęło, głowa bolała coraz bardziej i bardziej, o 18 miałam kryzys, po 19 miałam odę do muszli i stwierdziłam, że idę spać. Dziewczyny, ja położyłam się ok 19:40 a zasnęłam o 3 nad ranem :((( non stop siku, czoło na rozerwaniu, za ciepło w sypialni a okna nie można było otworzyć bo akurat non stop lał deszcz na szybę, ciągle niedobrze i wymioty... nie zdrzemnęłam się nawet na 10 minut :( dopiero po 3 zasnęłam i spałam do 8...

normalnie myślałam, że umieram - dreszcze a gorączki brak, przyspieszony mocno puls, słaby oddech, bałam sie zasnąć, bo nie wiedziałam, czy się obudzę :(

hehe, do tego cały dzień prosiłam dzidziusia by na dzień matki mnie pierwszy raz mocno kopnął, i wziął sobie to do serduszka, kopał mnie mocno, ale w nocy jak miałam już już już zasypiać ;)

dziś już lepiej, ale jestem na pograniczu, stąd moje pytanie: jeśli wzięłam 1000 mg paracetamolu wczoraj ok 13:00 to czy w ostateczności mogę dziś po 13:00 wziąść 500 mg lub znowu 1000 mg jak będzie mocny ból? to będzie pełna doba od tamtej dawki...

do tego robi mi się jęczmień na lewej górnej powiece i boli jak hu* :(

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam myśle, że może nic nie zaszkodzi, a po co masz sie tak strasznie męczyć... ;/

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak głowa pęka od niedzieli.. Chyba na zmianę pogody..
    Nie chciałam za bardzo brać tabletek ale dzisiaj raczej już nie wytrzymam :\

201411191762.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:

No ja mam tylko 163 cm więc mysle że będzie ok. Zobaczymy. A wzrosty zazdroszczę zawsze chciałam byc wyższa ale niestety nie urosło mi się ale ratuje się wysokimi obcasami :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Evik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz powiedział że mozna brać do 4 - 6 paracetamoli na dobe. Jak mnie mocno głowa boli to biore tabletke i juz. Może nie takie ilości, jak byłam chora to brałam więcej paracetamolu

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane czy tu któraś z Was pisała o cieście z rabarbarem i serem czy cos poplątałam?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    Cześć ;)
    Wczoraj przeżyłam piekło...:(((
    Bolała mnie od rana głowa, wzięłam pierwszy raz w ciąży tabletkę - 2 apapy na raz i powoli przestawało mnie boleć. Mądrala wyszłam na dwór a wiało (mój ból głowy to ból zatok) i się zaczęło, głowa bolała coraz bardziej i bardziej, o 18 miałam kryzys, po 19 miałam odę do muszli i stwierdziłam, że idę spać. Dziewczyny, ja położyłam się ok 19:40 a zasnęłam o 3 nad ranem :((( non stop siku, czoło na rozerwaniu, za ciepło w sypialni a okna nie można było otworzyć bo akurat non stop lał deszcz na szybę, ciągle niedobrze i wymioty... nie zdrzemnęłam się nawet na 10 minut :( dopiero po 3 zasnęłam i spałam do 8...

normalnie myślałam, że umieram - dreszcze a gorączki brak, przyspieszony mocno puls, słaby oddech, bałam sie zasnąć, bo nie wiedziałam, czy się obudzę :(

hehe, do tego cały dzień prosiłam dzidziusia by na dzień matki mnie pierwszy raz mocno kopnął, i wziął sobie to do serduszka, kopał mnie mocno, ale w nocy jak miałam już już już zasypiać ;)

dziś już lepiej, ale jestem na pograniczu, stąd moje pytanie: jeśli wzięłam 1000 mg paracetamolu wczoraj ok 13:00 to czy w ostateczności mogę dziś po 13:00 wziąść 500 mg lub znowu 1000 mg jak będzie mocny ból? to będzie pełna doba od tamtej dawki...

do tego robi mi się jęczmień na lewej górnej powiece i boli jak hu* :(

Kochana, na zatoki polecam tradycyjną parówkę: gorąca woda do garnka, majeranek i trochę soli, ręcznik i oddychamy przez 10 minut - 3 razy dziennie i powinno pomóc - sama walczę z takimi bólami, polecam.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    No ja mam tylko 163 cm więc mysle że będzie ok. Zobaczymy. A wzrosty zazdroszczę zawsze chciałam byc wyższa ale niestety nie urosło mi się ale ratuje się wysokimi obcasami :)

Niestety, jak Bóg rozdawał ludziom wzrost, ktoś umieścił mnie w kolejce po cycki :(

karmelek, Lavendula, Cześka, Goplana, Fidelissa, ewelina_d lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:-) Kocie oczy, fajnie że klusek już tak pięknie urósł :-) ja byłam w h&m mierzyłam spodnie, zarąbiste były i mega wygodne, ale sorry 150 zł za spodnie na chwilę to chyba jednak przegięcie, opamiętałam się i nie kupiłam, poluje po lumpach, albo kupie u mnie na placu handlowym bo kobitka ma, chociaż nie wiem czy będą wygodne, muszę iść i zmierzyć :-) okropnie mi się nic nie chce dzisiaj...najchętniej poszłabym do domu :-) zdjęcie miałam wrzucić ale coś mi nie działa bluetooth w kompie i nie wiem co się dzieje cholera :(

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:

Znam ten ból :) Mam 182 cm. Zastanawiam się,czy nie zaryzykować bo jest świetna. I zawsze można spróbować z legginsami albo oddać siostrze :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,nosicie spodnie z pasem na brzuch? Przymierzyłam kilka par ale mnie wszystkie gryzą :/

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będzie ok sukienka to mam w planach ubrać ją na wesele bo idę 7 czerwca do przyjaciółki a jak się całe życie ukrywało brzuch i boczki to ciężko się przestawić żeby go pokazywać :)

f2w343r88uf9xtcb.png

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ