Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Strój fajny, choć ja niestety nie mogę pozwolić sobie na strój bez sztywnych miseczek
Inaczej wyglądam jak niewydojona krowa, a cycki kończą mi się pod pachami....
Tak lepiej na mniejszy biust ten kostium albo taki średniej wielkości, no bo te miski jak przy bikini - niczym nie usztywniane.
-
karmelek wrote:czesc dziewczyny
dzis pogoda u nas troche lepszabo chlodniej
wczoraj spedzialm pol dnai na zakupach, ale zaopatrzylam sie w trzy sukienki ( w ktorejs ide na wesele na poczatku czerwca) takie juz z miejscem na brzuszeki wygladam w nich tak ze juz sie nic nie ukryje
i bardzo mnie to cieszy
zakupilam tez nowe staniki i to mie zalamalo bo z rozmiaru D wskoczylam do F!! ale to chyba jakas zla rozmiarowka! przynajmniej tak sobie wmawiam bo inaczej bym sie zalamala do mojej postury wyglada to kosmicznie
poza tym to dalej jestem slaba, przejde kawalek po kieszkaniu i juz jestem zmachanamoze to od niskiego cisnienia?!
-
Dotty84 wrote:Kochana,
Kupowałam to w Silesia City Center w Katowicach w sklepie Obssesion.
A wygląda tak:
http://www.freyalingerie.pl/stroje_kapielowe/tootsie/ss14/bandeau_tankini.aspx?colour=azure
Firma FreyaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:06
-
e_v_e wrote:Dziewczyny czy tez tak macie,ze po wyproznieniu macie krew na papierze? Czytalam, ze to hemoroidy;/ Podobno maja minac po urodzeniu. Mial ktos z tym cos do czynienia?
ee krwi chyba nie powinno być - mnie się zdarzyło może dwa razy ale do była dosłownie kropka i jak miałam duże zaparcia - teraz pije syrop lactolussum czy jakoś tak i niemam z tym problemów - hemoroidy chyba same w sobie nie krwawią tylko bolą, krwawią jak pękną... -
Fidelissa wrote:ale fajne zerkne do nich i moze cos przymierze:))
Z tym, że ja nie prosiłam specjalnie o tankini ciążowe -tylko poprostu o tankini, ale wydaje mi się, że potencjał na rozciagnięcie ma
Bywam czasem w Zagłebiu i na Śląsku, mój małż jest z BędzinaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Moje Drogie:))
szczególnie zwracam się do tych które spodziewają się pierwszego dzidziusia,
czy macie świadomość,że dzisiaj jest nasz pierwszy DZIEŃ MATKI:))))))))))))
Wszystkiego najlepszego:)))))))))))))))00Viviana, xpatiiix3, sisiiii, Goplana, anusiaa90, Lavendula, Dotty84, Agata92, Marzena27, Maga31, scindapsus, Nata, Cześka lubią tę wiadomość
-
Witam
Idia świetynie ,że już wypuścili
KocieOczy u mnie teraz też codziennie młdoe ziemniaczki mniaaam a małosolne babula dzisiaj narobiła
A mój syn właśnie powiedział do mnie kocha i dał buzihihi no padne akurat na dzień matki pierwszy raz powiedział, że mnie kocha
no i zasnął królewicz :**
O zaczęło padać, a właściwie to lunęło... a 5 min temu czyste niebo byłoW końcu ludzie ile można tego upału, no i się pocieszyłam niecałę 5 minutek..
Lavendula ale śliczny i zgrabny brzusio
Co do ciśnienia ja dzisiaj miałam 90/64 a w głowie taki helikopter że hoho
anusiaaa nie pocisze Ciebie, bo też mam zostały z pierwszej ciąży oi nie zniknęły wyglądaja jak duże piegi na piersiach właśnie od strony pach..
e_v_e ja tam pod koniec ciąży miałam i mam do tej pory nie mogę się niczym pozbyć tgo cholerstwa i chyba po tym porodzie przejde się do proktologa ,może jakiś zabieg by to usunąć, bo po porodzie ja płakałam przez miesiąc jak musiałam iść do toalety... ;/ strasznie sie tego boje ,że i po tym porodzie będę takie męki ;((
I Wam kochane mamusie listopadowe życzę szczęśliwego dnia matki, mam nadzieję, że miło spędzicie ten czas i zrobicie coś dla siebie :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 15:33
Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Fidelissa wrote:Moje Drogie:))
szczególnie zwracam się do tych które spodziewają się pierwszego dzidziusia,
czy macie świadomość,że dzisiaj jest nasz pierwszy DZIEŃ MATKI:))))))))))))
Wszystkiego najlepszego:)))))))))))))))00
no niby racja...... SERDECZNOŚCI MAMUSIE
Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
co do tankini ja zamówilam z bonprixa
bo jakos straszną mam niechęć do galerii handlowych w ciąży,no nie mogę się zmusić do zakupów
ten:
http://www.bonprix.pl/style/tankini-ciazowe-1661472/?catalogueNumber=973351&category=377&type=image&return=ref&source=2
Dzisiaj przyszło i powiem wam że bardzo ładne:) jestem zadowolona:)mada_lena, Monique, RewolucjaSięDzieje, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kuniak bardzo ladne:)
Fajnie, ze mi przypomniałas o istnieniu bon prixu:)
Ja dzis walczę z wzdetym brzuchem...od zaparć. Kurczę jem duzo owoców, warzyw pije sporo wody, chleb samo ziarno a to cholerstwo i tak sie co rusz przyplacze. Chyba w ruch pójdzie Lactulosa!!!
Niech żyje sezon truskawek:)
-
Apropos truskawek, to jecie je do woli teraz ? Ja kiedyś podczytywałam jakiś artykuł, że niby nie wolno przeginać z nimi, bo mogą uczulać dziecko. Teraz z kolei znalazłam taki art. i jeśli to prawda to mnie pociesza, bo ja to minimum 0,5 kg dzienne muszę wszamać
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/truskawki-sezonowy-przysmak_35174.html -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny po weekendzie,w koncu mam mozliwosc sprawdzenia co sie przez ten czas dzialo,mysmy swietnie bawili sie na weselu,nie szalalam ale i tak jestem zadowolona,wczoraj poprawiny a dzis czuje,ze moj organizm silnie domaga sie odpoczynku,dzis rowniez bylam oddac krew i mocz ze zbiorki calodobowej,jutro wizyta u nefrologa z czesciowymi wynikami,bo na reszte musze czekac ze dwa trzy tygodnie,brzuch strasznie mi urosl co zauwazyl maz
,wygladam teraz w jak zaawansowanej daleko ciazy heheheeh,co to bedzie za kilka miesiecy to nie wiem,bede chyba sie turlac
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie jak pisze blue.
Wiec na zdrowie mamusie:) ja juz pochlonelam 0,5kg, ale mam jeszcze kilogram i zrobie z nich koktail
Nie moge doczekać sie czeresni. Chodzą za mna od poczatku ciazy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 16:39
Monique, Agata92 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:zakupilam tez nowe staniki i to mie zalamalo bo z rozmiaru D wskoczylam do F!! ale to chyba jakas zla rozmiarowka! przynajmniej tak sobie wmawiam bo inaczej bym sie zalamala do mojej postury wyglada to kosmicznie
no pewnie wlasnie w dobra rozmiarowke wskoczylas! staniki nie koncza sie na D! i 75 C to nie to samo co 70 D!
jak poszlam kiedys do brafiterki (dawno temu) to nagle okazalo sie ze zamienilam 85D na 65H! i nagle odzyskalam figure i kregoslup...Goplana, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, Dotty84, Maga31 lubią tę wiadomość