X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w tej paskudnej sobocie, blle ale brzydka pogoda, nic tylko pod kocykiem leżeć. Byłam dziś na becie i mój wynik to 2826, dodam, że dziś mam 17dpt. Jest ktoś tutaj na forum po in vitro czy tylko ja? Cieszę się bardzo z tego wyniku, ale troszkę mnie niepokoję delikatne karmelowe plamienia które u mnie od rana występują, dlatego teraz leżę i się martwię. A u Was jak plamienia nadal są?

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tylko ciut wczoraj było po południu dzisiaj nic :) nie martw się i odpoczywaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Mam termin na 17 listopada :)) właśnie zauważyłam ten wątek:)) zgłaszam się:))

mada_lena, Cześka lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa witamy gratulacje :)

Mamuśki zajrzeć na pierwszą stronę i mówić mi której jeszcze nie ma na liście :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :-)
    ale nas przybywa :-)

gratulacje dobrym wiescią, nawet bliźniaki sie pojawily :-)

ja dalej leze i wypoczywam, mdlosci męczą okropnie, do tego bol glowy, cisnienie mam 85/59 katastrofa! zrobilam sobie mala kawe choc wcale nie mam na nia ochoty..

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie, mam umówioną wizytę 25.03, a na wyjściu w szpitalu powiedzieli żeby pójść sprawdzić za 2tyg, myślicie że trzy dni zrobi różnicę? Powinnam się z wtorku na piątek przepisać czy wlaściwie nie ma potrzeby?

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 ja jestem dziękuję za wpisanie:)
    Dziękuję za miłe słowa, właśnie odpoczywam:).
    Fidelissa Witam Cię:) Widzę że mamy ten sam termin:). Tylko, że u mnie może się jeszcze coś zmienić, bo tak naprawdę termin mam wyliczony wg OM w piątek idę do lekarza, więc będę widzieć już na 100%.
    karmelek ja też leżę:), głowa też mnie pobolewa, a i z mdłościami też walczę. Najbardziej to przerażają mnie moje piersi są ogromne:(, mam miseczkę F:( i boję się, że urosną jeszcze bardziej:(.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wydaje mi sie ze lepiej przepisac teraz masz rowny 4 tydz. to za dwa tyg. bedzie 6 i wtedy jest szansa uslyszec serduszko, a tu kazdy dzien ma znaczenie, a jesli te trzy dni wczesniej nic nie zobaczysz znowu to niepotrzebnie bedziesz sie stresowac..

RybkaNemo ja mam miseczke D i dobrze ze gdzies dokopalam jeden stary troche wyciagniety stanik bo w nowe sie nie mieszcze:/ hmm.. musze na jakies zakupy sie chyba wybrac bo jeden dobry stanik to troche licho ;)

ja tez znow odliczam czas do wizyty, a to dopiero 27..

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn ja sobie suwak zmieniłam, żeby liczył od owulacji bo tak to we wtorek zaczynałby się 8tydzień ale jak byłam u lekarza 11.03 jak zaczęłam plamić i mi tam sprawdzał i w teorii był 7tydzień to powiedział po usg że dla niego nie dalej niż 4tc no i czekamy co nam życie dalej przyniesie..

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
    Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
    Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?

z racji długiego cyklu - [owulacja w 26 dniu] liczę od owulacji - czyli "nowy termin ostatniej @" to 4 lutego a nie 24 stycznia jak powinno być, a czy mam rację i jak to faktycznie jest mam nadzieję dowiedzieć się w poniedziałek :)

• Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mialam pozna owulacje (25 dc) i licze od dnia owulacji :-)

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja liczę z om bo z owu mi to samo wychodzi, więc co za różnica :)

Rybka z piersiami Ciebie nie pocieszę, bo jeszcze urosną na pewno Nam hehe

A ja z D do G doszłam a w momenctach kiedy miałam straszny nawał to i H wchodziło w grę, bo cyce moje ogromne wylewały mi się ze staników... hehe i nie podobało mi się to wcale :P teraz startuje z dużym D ale już luźniejsze są więc i teraz mi się wylewają ze stanika... :)

Czarna jak podczytasz Nas to napisz jak podróż minęła i jak się czujesz.? Pewnie jeszcze odsypiasz hehe :P

Czarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi cyckami to my się umęczymy ja też mam ogromniaste szok:D Damy radę:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w ciągu tygodnia 2cm przybyło w piersiach,na razie fajnie, bo do jabłuszek się zaliczam, za to ciężkie się wydają jak diabli :/

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piersi, jak piersi, ale jaki ja mam brzuch! juz duzy, taki wydęty, spodnie mnie cisna pasek musialam o oczko zluzować i najlepiej guzik od spodni juz odpinac!!

w poorzedniej ciazy brzuch mi zaczal rosnac dooiero po 5 miesiacu!!

• Viviana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam małe piersi, także teraz dopiero coś je widać hehe i mnie nie bolą, tylko są tkliwe przy dotyku.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek ja miałam to samo biodra nic ale taki wydęty mam brzuch ,że momentami to na 6 miesiąc bite wyglądam...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o piersi to dzis ledwo sie w koszuli dopielam, guziki mi sie rozchodza :-D co do brzucha to tez mam wrazenie ze jakis taki wydety jest a w dotyku strasznie twardy. Nie wiem jak u Was ale u mnie dzis pasukudna pogoda i przez to mam jakis podly nastroj. Ponpierwsze caly dzien przelezalam bo nic mi sie nie chce, do tego dzis caly dzien ciagnie mnie ten brzuch i jakos smutno mi ze az siepoplakalam w sumie bez konkretnego powodu

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisss wrote:
    Super wiesci. A gin byl w stanie stwierdzic od czego te plamienia??? Jak dlugo je masz?
    Plamienia miałam od niedzieli, czyli przez 6 dni,żadnych bóli, ale już dziś zniknęły po tym duphastonie, który wzięłam wczoraj i dziś.
    Tak się cieszę, że wstąpiłam w to Wasze zacne grono, bo właśnie takich pokrzepiających słów potrzebuję jednak. A zawsze grałam twardzielkę i nie chciałam pocieszenia od bliskich. Nadal tak jest, a takie słowa otuchy od osób anonimowych- dają wsparcie. Dziękuję.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ