Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was w tej paskudnej sobocie, blle ale brzydka pogoda, nic tylko pod kocykiem leżeć. Byłam dziś na becie i mój wynik to 2826, dodam, że dziś mam 17dpt. Jest ktoś tutaj na forum po in vitro czy tylko ja? Cieszę się bardzo z tego wyniku, ale troszkę mnie niepokoję delikatne karmelowe plamienia które u mnie od rana występują, dlatego teraz leżę i się martwię. A u Was jak plamienia nadal są?Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
czesc dziewczyny
ale nas przybywa
gratulacje dobrym wiescią, nawet bliźniaki sie pojawily
ja dalej leze i wypoczywam, mdlosci męczą okropnie, do tego bol glowy, cisnienie mam 85/59 katastrofa! zrobilam sobie mala kawe choc wcale nie mam na nia ochoty.. -
xpatiiix3 ja jestem dziękuję za wpisanie:)
Dziękuję za miłe słowa, właśnie odpoczywam:).
Fidelissa Witam Cię Widzę że mamy ten sam termin:). Tylko, że u mnie może się jeszcze coś zmienić, bo tak naprawdę termin mam wyliczony wg OM w piątek idę do lekarza, więc będę widzieć już na 100%.
karmelek ja też leżę, głowa też mnie pobolewa, a i z mdłościami też walczę. Najbardziej to przerażają mnie moje piersi są ogromne:(, mam miseczkę F:( i boję się, że urosną jeszcze bardziej:(.Fidelissa lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
KocieOczy wydaje mi sie ze lepiej przepisac teraz masz rowny 4 tydz. to za dwa tyg. bedzie 6 i wtedy jest szansa uslyszec serduszko, a tu kazdy dzien ma znaczenie, a jesli te trzy dni wczesniej nic nie zobaczysz znowu to niepotrzebnie bedziesz sie stresowac..
RybkaNemo ja mam miseczke D i dobrze ze gdzies dokopalam jeden stary troche wyciagniety stanik bo w nowe sie nie mieszcze:/ hmm.. musze na jakies zakupy sie chyba wybrac bo jeden dobry stanik to troche licho
ja tez znow odliczam czas do wizyty, a to dopiero 27.. -
tzn ja sobie suwak zmieniłam, żeby liczył od owulacji bo tak to we wtorek zaczynałby się 8tydzień ale jak byłam u lekarza 11.03 jak zaczęłam plamić i mi tam sprawdzał i w teorii był 7tydzień to powiedział po usg że dla niego nie dalej niż 4tc no i czekamy co nam życie dalej przyniesie..
-
Viviana wrote:Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?
z racji długiego cyklu - [owulacja w 26 dniu] liczę od owulacji - czyli "nowy termin ostatniej @" to 4 lutego a nie 24 stycznia jak powinno być, a czy mam rację i jak to faktycznie jest mam nadzieję dowiedzieć się w poniedziałek -
ja liczę z om bo z owu mi to samo wychodzi, więc co za różnica
Rybka z piersiami Ciebie nie pocieszę, bo jeszcze urosną na pewno Nam hehe
A ja z D do G doszłam a w momenctach kiedy miałam straszny nawał to i H wchodziło w grę, bo cyce moje ogromne wylewały mi się ze staników... hehe i nie podobało mi się to wcale teraz startuje z dużym D ale już luźniejsze są więc i teraz mi się wylewają ze stanika...
Czarna jak podczytasz Nas to napisz jak podróż minęła i jak się czujesz.? Pewnie jeszcze odsypiasz heheCzarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
piersi, jak piersi, ale jaki ja mam brzuch! juz duzy, taki wydęty, spodnie mnie cisna pasek musialam o oczko zluzować i najlepiej guzik od spodni juz odpinac!!
w poorzedniej ciazy brzuch mi zaczal rosnac dooiero po 5 miesiacu!!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Jezeli chodzi o piersi to dzis ledwo sie w koszuli dopielam, guziki mi sie rozchodza co do brzucha to tez mam wrazenie ze jakis taki wydety jest a w dotyku strasznie twardy. Nie wiem jak u Was ale u mnie dzis pasukudna pogoda i przez to mam jakis podly nastroj. Ponpierwsze caly dzien przelezalam bo nic mi sie nie chce, do tego dzis caly dzien ciagnie mnie ten brzuch i jakos smutno mi ze az siepoplakalam w sumie bez konkretnego powodu
-
Alisss wrote:Super wiesci. A gin byl w stanie stwierdzic od czego te plamienia??? Jak dlugo je masz?
Tak się cieszę, że wstąpiłam w to Wasze zacne grono, bo właśnie takich pokrzepiających słów potrzebuję jednak. A zawsze grałam twardzielkę i nie chciałam pocieszenia od bliskich. Nadal tak jest, a takie słowa otuchy od osób anonimowych- dają wsparcie. Dziękuję.Fidelissa lubi tę wiadomość