X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w tej paskudnej sobocie, blle ale brzydka pogoda, nic tylko pod kocykiem leżeć. Byłam dziś na becie i mój wynik to 2826, dodam, że dziś mam 17dpt. Jest ktoś tutaj na forum po in vitro czy tylko ja? Cieszę się bardzo z tego wyniku, ale troszkę mnie niepokoję delikatne karmelowe plamienia które u mnie od rana występują, dlatego teraz leżę i się martwię. A u Was jak plamienia nadal są?

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tylko ciut wczoraj było po południu dzisiaj nic :) nie martw się i odpoczywaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Mam termin na 17 listopada :)) właśnie zauważyłam ten wątek:)) zgłaszam się:))

mada_lena, Cześka lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa witamy gratulacje :)

Mamuśki zajrzeć na pierwszą stronę i mówić mi której jeszcze nie ma na liście :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :-)
    ale nas przybywa :-)

gratulacje dobrym wiescią, nawet bliźniaki sie pojawily :-)

ja dalej leze i wypoczywam, mdlosci męczą okropnie, do tego bol glowy, cisnienie mam 85/59 katastrofa! zrobilam sobie mala kawe choc wcale nie mam na nia ochoty..

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie, mam umówioną wizytę 25.03, a na wyjściu w szpitalu powiedzieli żeby pójść sprawdzić za 2tyg, myślicie że trzy dni zrobi różnicę? Powinnam się z wtorku na piątek przepisać czy wlaściwie nie ma potrzeby?

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 ja jestem dziękuję za wpisanie:)
    Dziękuję za miłe słowa, właśnie odpoczywam:).
    Fidelissa Witam Cię:) Widzę że mamy ten sam termin:). Tylko, że u mnie może się jeszcze coś zmienić, bo tak naprawdę termin mam wyliczony wg OM w piątek idę do lekarza, więc będę widzieć już na 100%.
    karmelek ja też leżę:), głowa też mnie pobolewa, a i z mdłościami też walczę. Najbardziej to przerażają mnie moje piersi są ogromne:(, mam miseczkę F:( i boję się, że urosną jeszcze bardziej:(.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wydaje mi sie ze lepiej przepisac teraz masz rowny 4 tydz. to za dwa tyg. bedzie 6 i wtedy jest szansa uslyszec serduszko, a tu kazdy dzien ma znaczenie, a jesli te trzy dni wczesniej nic nie zobaczysz znowu to niepotrzebnie bedziesz sie stresowac..

RybkaNemo ja mam miseczke D i dobrze ze gdzies dokopalam jeden stary troche wyciagniety stanik bo w nowe sie nie mieszcze:/ hmm.. musze na jakies zakupy sie chyba wybrac bo jeden dobry stanik to troche licho ;)

ja tez znow odliczam czas do wizyty, a to dopiero 27..

• KocieOczy Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn ja sobie suwak zmieniłam, żeby liczył od owulacji bo tak to we wtorek zaczynałby się 8tydzień ale jak byłam u lekarza 11.03 jak zaczęłam plamić i mi tam sprawdzał i w teorii był 7tydzień to powiedział po usg że dla niego nie dalej niż 4tc no i czekamy co nam życie dalej przyniesie..

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
    Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
    Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?

z racji długiego cyklu - [owulacja w 26 dniu] liczę od owulacji - czyli "nowy termin ostatniej @" to 4 lutego a nie 24 stycznia jak powinno być, a czy mam rację i jak to faktycznie jest mam nadzieję dowiedzieć się w poniedziałek :)

• Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mialam pozna owulacje (25 dc) i licze od dnia owulacji :-)

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja liczę z om bo z owu mi to samo wychodzi, więc co za różnica :)

Rybka z piersiami Ciebie nie pocieszę, bo jeszcze urosną na pewno Nam hehe

A ja z D do G doszłam a w momenctach kiedy miałam straszny nawał to i H wchodziło w grę, bo cyce moje ogromne wylewały mi się ze staników... hehe i nie podobało mi się to wcale :P teraz startuje z dużym D ale już luźniejsze są więc i teraz mi się wylewają ze stanika... :)

Czarna jak podczytasz Nas to napisz jak podróż minęła i jak się czujesz.? Pewnie jeszcze odsypiasz hehe :P

Czarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi cyckami to my się umęczymy ja też mam ogromniaste szok:D Damy radę:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w ciągu tygodnia 2cm przybyło w piersiach,na razie fajnie, bo do jabłuszek się zaliczam, za to ciężkie się wydają jak diabli :/

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piersi, jak piersi, ale jaki ja mam brzuch! juz duzy, taki wydęty, spodnie mnie cisna pasek musialam o oczko zluzować i najlepiej guzik od spodni juz odpinac!!

w poorzedniej ciazy brzuch mi zaczal rosnac dooiero po 5 miesiacu!!

• Viviana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam małe piersi, także teraz dopiero coś je widać hehe i mnie nie bolą, tylko są tkliwe przy dotyku.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek ja miałam to samo biodra nic ale taki wydęty mam brzuch ,że momentami to na 6 miesiąc bite wyglądam...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o piersi to dzis ledwo sie w koszuli dopielam, guziki mi sie rozchodza :-D co do brzucha to tez mam wrazenie ze jakis taki wydety jest a w dotyku strasznie twardy. Nie wiem jak u Was ale u mnie dzis pasukudna pogoda i przez to mam jakis podly nastroj. Ponpierwsze caly dzien przelezalam bo nic mi sie nie chce, do tego dzis caly dzien ciagnie mnie ten brzuch i jakos smutno mi ze az siepoplakalam w sumie bez konkretnego powodu

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisss wrote:
    Super wiesci. A gin byl w stanie stwierdzic od czego te plamienia??? Jak dlugo je masz?
    Plamienia miałam od niedzieli, czyli przez 6 dni,żadnych bóli, ale już dziś zniknęły po tym duphastonie, który wzięłam wczoraj i dziś.
    Tak się cieszę, że wstąpiłam w to Wasze zacne grono, bo właśnie takich pokrzepiających słów potrzebuję jednak. A zawsze grałam twardzielkę i nie chciałam pocieszenia od bliskich. Nadal tak jest, a takie słowa otuchy od osób anonimowych- dają wsparcie. Dziękuję.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ