Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co do brzuszków to ja mam ledwo 4tc - a brzuch taki że tylko legginsy wchodzą w grę.. nie wiem skąd to - i to jest taki charakterystyczny brzuch którego nie da się wciągnąć.. już śpię z poduszką między nogami jak przy pierwszej ciąży - a co to będzie dalej..
-
To wszystko przez wzdęcia, bo przecież jeszcze dzieciaczki są tak niziutko i tak malutkie, pewnie ok.12-13 tc najwcześniej zaczną wychodzić niektórym mamusiom brzuszki ,bo maluszki będą już dość spore, ciekawa jestem kiedy mi wyjdzie bebzun skoro to druga ciąża a ja największego brzuchola mam jak się najem xDLivia
Nela
Marcel
-
izia wrote:dziewczyny co do brzuszków to ja mam ledwo 4tc - a brzuch taki że tylko legginsy wchodzą w grę.. nie wiem skąd to - i to jest taki charakterystyczny brzuch którego nie da się wciągnąć.. już śpię z poduszką między nogami jak przy pierwszej ciąży - a co to będzie dalej..
-
sylvi ja też mam weselicho 31 maja a to 20tc będzie, więc bebzuna niezłego będę miała to już wiem hehe ciocia wychodzi za mąż, a z sukienką czekam do końca maja hehe bo boje się ,że jak kupie wcześniej to już w Nią nie wejdę..
Evik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
pamiętam jak moja nauczycielka dwa lata temu w 12 tc a już ogromny brzuchal a koleżanka z klasy 13tc i już ogromny wyszedł też a pierwsza ciąża śmiałam się ostatnio, że jak nic dwójeczka będzie u niej, ale dziewczyna dość szczuplutka, więc możliwe ,że szybko brzuchalek wyszedłLivia
Nela
Marcel
-
Witam wszystkie nowe mamy i serdecznie gratuluję!
Co do mojego brzucha - TO MACIE MNIE. Ponoć kolejne ciąże wyłażą "na wierzch" wcześniej, poprzednio brzucho miałam koło 6 miesiąca, ale to było też prawie 10 kg temu.
Cycki bez zmian, więc wybieram się do sklepu
Z diety dzisiaj: miód i banany
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
karmelek wrote:czesc dziewczyny
ale nas przybywa
gratulacje dobrym wiescią, nawet bliźniaki sie pojawily
ja dalej leze i wypoczywam, mdlosci męczą okropnie, do tego bol glowy, cisnienie mam 85/59 katastrofa! zrobilam sobie mala kawe choc wcale nie mam na nia ochoty..
karmel, z tym ciśnieniem Ty żyjesz jeszcze?!
odpoczywaj!
Viviana wrote:Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?
Liczyłam od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, identyczny wyszedł u gina, co do dnia
xpatiiix3 wrote:Rewolucja u mnie dzisiaj banany i pomarańcze, no i moje ukochane gołąbeczki i kapucha kiszona hehe no i tak jakoś dzisiaj żyje na owocach w sumie o i pomidorówka ooomnomomnom na śniadanie
Mamuniu, za mną chodzi kiszona w bułeczkach z ciasta francuskiego, takich cieplusieńkich, pachnących grzybkami jeszcze ratuuunkuuu!!!!
sylvi - napij się wody, zrelaksuj i za chwilę popędzisz do kuchniFidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.