Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulka112 wrote:Pycha
Ale czy Wy wiecie, że co kilka postów któraś pisze o żarciu...
Co ta ciąża z nami wyprawiaJa siebie nie poznaje. Jedzenie to teraz dla mnie jedna z największych przyjemności życia
-
Madlen222 wrote:hej dziewczyny, ale się przestraszyłam, myślałam, że do szpitala będziemy musieli jechać...PO 17 złapał mnie ból po prawej stronie na dole, koło pachwiny, tak jakby jajnik, nie wiem...słuchajcie bolało tak, że chodzić nie mogłam...jak leżałam to spoko, ale jak tylko chciałam wstać albo ruszyć prawą nogą to ból masakra...trwało to wszystko półtorej godziny. Poszłam do toalety zrobić co trzeba i ból jak ręką odjął...pierwszy raz miałam coś takiego...naprawdę się bałam, że coś jest nie tak...ale z drugiej strony rano widziałam dzidzie i było ok, także chyba tak z chwili na chwilę się to nie zmienia...masakra...strach jak nie wiem co...miałyście coś takiego?
-
Goplana wrote:Ja toleruję botwinkę tylko w chłodniku, na ciepło przypomina mi słodkawą zupę misoshiru
Ja właśnie piekę tartę z gruszkami i... truskawkami (bo zostały), improwizacja, ciekawe co z tego wyjdzie...
Poważnie?jadłam tą zupkę, ale w życiu bym nie porównała smaku do botwinki:)
co do chłodników...to...na samą myśl robię się zielona, nie lubię, oj nie brrrr
A co z tą tartą?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dzięki Pati kochana:* troszke poczytałam o tym w necie i jednak każą konsultować się z lekarzem, wyczytałam jeszcze o jakichś czopkach evaqu podobno działają po 15 min bez dyskomfortu jak po tabletkach przeczyszczających, ja potrzebuję cos juz!
wysłałam męża do apteki żeby podpytał
-
Wózek piękny, troszkę podobny do mojego upatrzonego:)
Cieszę się, że wszystko ok po wizytach:)
A ja właśnie skończyłam się pakować jutro rano wjeżdżam na wesele do Głogowa:) do mojej kuzynki:), w niedziele rano wyruszamy do wujka męża koło Piły, a w poniedziałek powrót do domku:)
Więc dziewczynki życzę miłego i spokojnego weekendu:)Trzymajcie się cieplutko.xpatiiix3, Fidelissa, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
a ja właśnie wróciłam ze spacerku z mężem i psiakiem, niestety piesek postanowił wykąpać się w śmierdzącej i brudnej sadzawce:( a więc maż musiał jeszcze kąpać naszego psiaka a dodam że mały nie jest (bokser). Przy okazji kupiliśmy kg czereśni, które właśnie pożarłam i jest mi ciężko....
No a na BBC lifestyle właśnie zaczął się nowy program "moja ciążą i ja" także lecę oglądaćxpatiiix3, Evik, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiaa90, dzięki za cynka, skorzystam ze stronki:)
madziulka112- egzamin praktyczny też mnie przeraża, ale przełam się, poedejdź do niego, szkoda zaprzepaścić szansę, anuż się uda:).
Fidelissa- wewnętrzny egzamin za mną, teraz w czwartek teoria,podejście nr 1;).
Po wewnętrznym mam dość rozwiązywania testów, wyłażą mi bokami, robię od nich chwilę przerwy, ale zaraz znów do galopu muszę się wziąść, coby siary nie było;). Z praktyką gorsza sprawa, niby jadę , jadę , a tu nagle panikuję i robię taką głupotę, ze nawet mój intruktor, oaza spokoju, parę razy wariatką mnie nazwał, albo krzyknął : uważaj na Nel;)- takie imię nadał mojemu brzusznemu lokatorowi. Hehe przy następnym spotkaniu muszę go uświadomić , że Nel ma siusiaka, a przynajmniej na to wyglądało ostatnio;).Jak zdam teorię, biorę parę jazd doszkalających i przystępuje do praktyki. Trza się zabrać. jak nie teraz , to kiedy? Ze ssaczkami będzie trudniej;).Goplana, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:hehe nieeee! po czopku nie wytrzymałam i poleciałam po chwili do kibelka i efekt niezadowalający:D jutro jeszcze spróbuje ale juz mi jakos lepiej i dobra koncze już temat i oszczędze swoich szczegółów:D
Evik wszystko zależy od przyczyny zaparć. Czopek pomoze na tzw korek;)
Spróbuj jutro jeszcze raz, moze jednak puści. Teraz mamy jelitka ściśnięte, hormonu zwolniły pasaż i zator gotowy;) wez cos cos podrażni rozleniwione flaki np. Siemie lniane do tego cos na poślizg jak oliwa -popij rano łyżkę ciepła woda i dodaj czopek do mieszanki i powinno puścić. Pospaceruj popij wiecej cieplej wody, herbatki itp
Powodzenia kochana;) mnie pomogło
Evik lubi tę wiadomość
-
Witam z rana wszystkie piękne i zaokrąglone ciężaróweczki ! Ja już nie śpię od godziny, nie mogę. Jakieś głupie sny miałam i nie chcę do nich wracać. Życzę wszystkim pięknego,miłego dnia bez dolegliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 06:05
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ja też już nie śpię. Ale poszłam spać o godz. 20, padnięta, bo wczoraj trochę zakupów.
Dziś planujemy grilla, ale trochę mi sie nie chce, bo jestem zmęczona, za mało przebiegów robię a jak zrobię to zadyszka.
U mnie już 3 dzień rano Dzidzia wyprawia jakieś akrobacje, jak leżę to brzusio skacze i czuje, jak się tam przesuwa, świetna sprawa -
RewolucjaSięDzieje wrote:Poważnie?
jadłam tą zupkę, ale w życiu bym nie porównała smaku do botwinki:)
co do chłodników...to...na samą myśl robię się zielona, nie lubię, oj nie brrrr
A co z tą tartą?
Ano, gruszki były bardzo dojrzałe, więc jest strasznie słodkaNawet kwaskowate truskawki jej nie orzeźwiły. Chłop jednak słodkości lubi, to mu pasuje
Evik, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witajcie, miałam zamiar odpuścić sobie leki antyalergiczne na rzecz wapna z kwezertyną, ale nic nie działa, już mi siadają struny głosowe, oczy wypływają, a wiem, że może być jeszcze gorzej, zawsze u mnie kończyło się to zapaleniem oskrzeli, więc dzidziak będzie musiał przecierpieć szprycowanko. Spróbuję po 0,5 tabletki, może da radę...
Małż lekko zawiedziony chłopakiem, ale u niego w rodzinie 3 braci, brat ma syna i dopiero teraz urodziła mu się córcia po 9 latach, więc wielkiego wyboru nie ma
a oto sisiak:
a tak sobie siedzę w ciepełku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 09:45
xpatiiix3, Evik, anusiaa90, desou, KasiaKa, KUNIAK, blue00, santoocha, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, sisiiii, Agata92, Nata, maaartinka, Goplana, Eve, Fidelissa, Maga31, Strupka lubią tę wiadomość