Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana wrote:No bo dziewczynce też się może majtać
Wczesne diagnozy cechują się wysokim odsetkiem przemalowanych pokoi, może jednak warto czekać
Goplana, przez Ciebie mam monitor opluty koktajlem z truskawek:D:D
Goplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Madlen222 wrote:dziewczyny a tak w ogóle kojarzycie ten film "życie przed życiem"? czytałam gdzieś o nim i chciałabym bardzo obejrzeć, ale nie mogę go znaleźć w necie... może wiecie coś na ten temat?
Czytałam książkę o tym tytule, czy ja wiem, czy mnie tak zachwyciła, w sumie nihil novi. Nie wiem, czy o tym samym jest film, czy to tylko zbieżność
KUNIAK wrote:Cześć dziewczynki proszę o trzymanie kciukow,mam za godzinke wizytę , to podejrze kropka nie widziałam go juz ponad 4 tyg
w sumie nie planowałam wcześniej ale tak mnie "wszystko" swędzi ze nie wysiedze tygodnia do planowej wizyty.Moze sie uda podejrzec płeć
Niebiesko będzie
A wiesz co Ci powiem zobaczy się jak pójdę ile zapłacę
hehe bo z cennika różne rzeczy można wyczytać
albo wezmę z sobą pendrivea
o tak będzie najlepiej hahah
wtedy nie zapłacę więcej za płytkę ewentualnie ,bo w niektórych tych się dopłaca a tu wiem ,że można i na usb wgrać
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Goplana, przez Ciebie mam monitor opluty koktajlem z truskawek
:D:D
U mnie dzisiaj zmiana, truskawki tylko na śniadanie i pewnie kolację, a na obiad nie... jest spaghetti.
xpatiiix3, Fidelissa, Strupka, scindapsus lubią tę wiadomość
-
No dokładnie ehe nie ma sensu przepłacać
hehe i ja mam spaghetti babcia robi
Marcelino niedługo wstanie, chociaż ja tam wiem..?? 2 h juz śpi, może jeszcze pośpi sobie póki co się nie zapowiada na pobudkę
ale jak poczuje zapach obiadu zaraz to momencik i usłyszę słodkie tup tup tup po korytarzu
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyHej Kuleczki:)!
Ja mam dzis wrrr taki humor , że bez kija nie podchodź. Najlepsze ,że bez powodu. Gdyby nie ciąża, to bym myślała, że napięcie przedmiesiączkowe, jak wół.. Na obiad pyry z kefirem, bo ja poznańska pyra jestem;). I masa czarnych winogron, wchodziły jak nie wiem;).
Miłego popołudnia!
Kalendarz ciąży BellyBestFriendFidelissa lubi tę wiadomość
-
i znowu weekend.
ale bez rodzinki
spedzamy go jutro sami w niedziele na kawe do znajomych i w plenener.
juz sie na to ciesze.
Kuniak daj znac czy juz znasz plec.
Pati dobry ruch z tym ginkiem.
ja nadal szukam szpitala...mysle i mysle, moze cos wymysle:)))
nikt nadal nie kopie i nie puka albo puka tylko ja nie czuje:))
jutro ogladamy wozki, dam znac co wyglada fajni ew realu.
milego dzionka Mamuski:))
chyba kupie żurawinke po wczorajszym pieczeniu i bede wcinac:))
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa, jak tam jazdy Tobie poszły?
Też robię prawko, w przyszłym tygodniu mam egzamin z teorii, na praktyczny umówię się jak zdam, o ile zdam;p.
Kalendarz ciąży BellyBestFriendFidelissa lubi tę wiadomość
-
Witajcie, dzidziak ma 13,36cm, serduszko bije 140/min, waży 186g i coś mu się majta między nogami
ja już podjarana, bo ginka powiedziała, że chłopak i nagle zgasiła mnie koleżanka w 8 miesiącu, którą spotkałam na ulicy, że ona też miała chłopaka, któremu się majtało i dopiero w 26 tygodniu okazało się, że to dziewuszka... czyli dalej czekamy... na potwierdzenie za 4 tygodnie.
Na moją alergię mogę brać Claritinę, ale doraźnie, a nie codziennie...będzie ciężko, bo topole męczą... o potas z wrażenia zapomniałam zapytać, ale kupiłam sobie aspargin zamiast magnezu, który zażywam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 17:18
xpatiiix3, Viviana, Goplana, KUNIAK, anusiaa90, Rybka Nemo, Nata, Fidelissa, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
oooo scindapsus witaj w klubie z alergia, topola mnie wykańcza co rok, tylko claritine mozna brac w ciazy niestety. ja tez cierpie, katar i swedzace podniebienie to u mnie codzienność, szlag mnie trafia ale jakos nie chce brac tabletek, wzielam pokico tylko jedna w sobote na potrzeby slubu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 17:12
-
Jestem po
) Maluch wypasiony 200 gr:) I wbrew przewidywaniom wszystkich naokoło a zgodnie z moimi przeczuciami wszystko wskazuje ze to Emilia
xpatiiix3, Goplana, talia22, Agata92, Rybka Nemo, Nata, Madlen222, Lavendula, Isia14, karmelek, Fidelissa, sylvi, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość