Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty u mnie niby gin powiedział płec, ale bardzo wcześnie, a teraz nie potwierdza nam tego, także nadal nie wiem kto siedzi w brzuszku. Połówkowe mam jakoś w lipcu.
Dziś głowa nadal lekko boli, już kawa zaparzona, oby pomogła, poza tym gardło mniej boli, ale kupię sobie coś w aptece coby szybciej rozgonić i się nie pogorszyło.
Talia zdrówka życzę.
-
Dotty84 wrote:CZY NA TYM FORUM KTOŚ JESZCZE NIE ZNA WOGÓLE PŁCI SWOJEGO MALEŃSTWA? (CZYLI SZANSE MA NA POZIOMIE 50:50)?
Potrzebuję grupy wsparcia, bo oszaleję z tej niewiedzy!
witam w klubie, u mnie niby moze dziewczynka ale sie okaze 14 lipcaAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
U mnie na prenatalnym gin powiedziała ze na 98% chłopak a ostatnio to był 16tydz mój gin tez powiedziała ze chłopok
na 100%
wiec myślę ze skoro obie to powiedzialy to jest to raczej pewne
w każdym razie kocyk i ubrania w samochodziki kupione
synek na USG zawsze nóżki ładnie rozkłada bezwstydnik mały
chyba nie chce żebyśmy do niego Lilka mowili
Mój M się cieszy ze spełni teraz swoje marzenia zabawkowe i będzie miał się z kim bawić, ciężko go wyciągnąć ze sklepu z zabawkami.. Oj ciężki będzie mój los)
Hmm..mi po zmywarce nic nie skrzypi..
A robilyscie juz może posiew z pochwy? Jak to wygląda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 09:20
-
Dotty84 wrote:CZY NA TYM FORUM KTOŚ JESZCZE NIE ZNA WOGÓLE PŁCI SWOJEGO MALEŃSTWA? (CZYLI SZANSE MA NA POZIOMIE 50:50)?
tez nei wiem na 100%
i mnei to wkurza wszyscy sie pytaja...a ja nic nie wiem
malo tego moj powiedzial, ze jak sie dowiemy to nie powiemy..i co ja mam zrobic??? -
ja wczoraj do konca odrobilam prace domowa, tylko moj maz na mnie patrzy z pobłażaniem, i mowi, zebym sie nie przywiazywala do opcji mebli i reszty, bo jeszcze 10 razy sie zmieni...
w kazdym razie!
na scianach poki co mamy soczysta czerwien i zamalowac to byloby masakra, wiec bedzie tapeta:
http://www.miden.com.pl/sklepinternetowy/detail/56-as-creation-life-2/flypage.pbv.aranz/2259-tapety-cienne-as-creation-tapeta-life-2-208552.html?sef=hcfp
w polaczeniu z:
http://www.miden.com.pl/sklepinternetowy/detail/56-as-creation-life-2/flypage.pbv.aranz/2218-tapety-na-cian-as-creation-tapeta-life-2-230911.html?sef=hcfp
niezaleznie od plci bedzie dobrze:)
szafe mam wbudowana, w zasadzie teraz tylko polki, trzeba bedzie tylko drzwi dorobic, jest gigantyczna, wiec wszystkie ubranka plus mbajery sie zmieszcza.
ale komode z przwijakiem wybralam taka:
http://dino.sklep.pl/nowy/bellamy-komoda-z-przewijakiem-fino-p-10429.html
i jeszcze fotel dokupie do karmienia, ale typu tego:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99860717/#/S69901738
mamy drugi tego typu, wiec pozniej bedzie do pary.
i co ja mam dzisiaj robic?chyba porzadek w dokumentach....
-
Dotty84 wrote:ojej, no to trzymam kciuki Dziewczynki, żebyście jak najszybciej się dowiedziały (no oprócz KasiKa, która dobrowolnie sama wyrzekła się tej wiedzy
)
Mnie męczy głównie to, że nie wiem jak się do "niego/niej" i o "nim/niej" zwracać
jak wczesniej wspominalam, klocic sie z mezem o imie bedziemy dopiero jak poznamy plec, ale na razie przydaloby sie wiedziec, zeby mowic inaczej niz "dzieciaczek" albo "maluszek" -
Dotty84 wrote:"Ja kudłaty durnowaty, reperuję stare graty"
Ehhh... pewnie połowa nas tutaj na tym forum nie wie co to za cytatEhhh..starowinka ze mnnie już
Boże jak ja się go bałam, tego widelca i tego głosu brrrrrrrrrrr:DDotty84 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
JA!Dotty84 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam
Pobudka o 5 ja wyspana jak nigdy dziwne, energia mnie rozpiera
Ja w domu po upuście 4 wielkie fiolki krwii.. aa ale nie zemdlałam ,nawet słabo mi się nie zrobiło chyba pierwszy raza teraz siedze i myśle co tu by porobić, żeby czas do wizyty szybciej mi mijał, bo mam dopiero na 16 to połówkowe nawet pendrive'a zapakowałam do torby co by nie zapomnieć już hahaha... ale jestem nakręcona już
oby tylko z dobrymi wieściami wyjść, no i do przodu
zobaczymy dzisiaj czy się potwierdzi co tam mamy między nóżkami ,czy jest alej siusiak czy jednak zapodział się i mamy pipcie
Trzymajcie kciukasy :*
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jestem przekonana, że w środku sobie pływa stylem dowolnym mała kobietka, ale wszystko się okaże w piątek mam nadzieję
chyba na tej wizycie najszybciej i najbardziej chętnie wlezę na tronisko ponaglając gienka batem:D:D
xpatiiix3, Goplana, Reverie lubią tę wiadomość
Fidelissa wrote:ja, ja ja
tez nei wiem na 100%
i mnei to wkurza wszyscy sie pytaja...a ja nic nie wiem
malo tego moj powiedzial, ze jak sie dowiemy to nie powiemy..i co ja mam zrobic???
Mam dokładnie to samo, wszyscy się pytają co tam siedzi, a ja się wkurzam, że każdy o to pyta. Jak będę wiedziała to powiem i już ;p
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Mnie męczy głównie to, że nie wiem jak się do "niego/niej" i o "nim/niej" zwracać
Hej, mam to samo! Imiona wybrane i wypadałoby używać odpowiedniego do płcia mój lekarz dopiero od 20tyg. mówi o ile dziecko jest dobrze ułożone i wszystko widać. A do wizyty jeszcze miesiąc. Chyba, że uda mi się załapać na bezpłatne 4d, to może się czegoś wcześniej dowiem
Wczoraj wieczorem poczułam rytmiczne stuk-puk na wysokości dna macicy. Chyba to kopniaczki a może czkawka? W każdym razie mega radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 10:47