Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:UWAGA, UWAGA.!!!
Jednak moje przeczucia/ zwątpienie z ostatnich dni i teraz przed wizytą sprawdziły się ptaszka nie ma jest pipciaBęęęęęęęęęędzie córunia mamusi Nelunia.!
Popłakałam się ze szczęścia na kozetce
ajj cudownie ;*** Jest chuuuuuudziutka i długaśna
Póki co Nelcia 355g waży
Nawet sobie nie wyobrażacie jak sie ogromnbie cieszę ;*** Muahh
A tu buziunia mojej córuni zakryta pępowinąhihi czyli jednak ten pseudo siusiak to była pępowina między nóżkami
Jak możesz Rewolucja to zmień płeć na liście
Córeczka!!! ale niespodzianka! GRATULACJE Pati!
coś niesamowitego
już zmieniam
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ale cudna Nela buziaki wysyłała mi a najpierw schowała buźkę
nie chciała pokazać hihi i siędzi na tronie (czyt.pęcherzu) łożysko podniosło się huuuuuuura
hmm szyjka 3,5cm a miała prawie 5 cm ale jest git mówił, że nawet do 2,5 może się skrócić ,bo taka jej natura ,że mam krótką a część jej to dolna część macicy która ją tylko wydłuża o jakiś cm coś takiego, parcie norma, właśnie przez to ,że położenie miednicowe jest
No i tak to leciało ależ jednak dzisiejsze przeczucie mnie nie myliło
Jestem cholerka zajebiście szczęśliwa
Dotty84, Eve, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati gratuluje:))) fajnie, ze juz wiesz na 100%
Wszystkim lezacym z przymusu wspolczuje, ja dzis pol dnia leze z wyboru. naczytalam sie o Waszych krotkich szyjkach i innych przebojach tak, ze sie wystraszylam i odpoczywam:) ugotowalam tylko rano zupe szczawiowa... prawie szczawiowa bo wszystko gotowe tylko szczawiu nie ma.w piwnicy w sloiku.. a nie ma kto po niego pojsc.. szczyt lenistwa
skonczylam ogladac chirurgow, teraz chyba pora na gotowe na wszystkoFK lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyMadlen, Dessou, Isia trzymajcie się dzieczyny i dbajcie o siebie szczególnie. Przesyłam uściski :-*
Generalnie wszystkie powinnyśmy uważać na siebie, bo nigdy nic nie wiadomo.
Pati, co za wieści! A Ty ją już Miłoszem ochrzciłaś!Dobrze, że tego nie słyszała, bo by się pewnie obraziła, że ją za chłopaka biorą
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pati wow ale suprise. Fajnie będziesz miała parę w domku. To mówisz że to parcie w dole to normalne jest? Ciekawa jestem czy u nas nie będzie niespodzianki w poniedziałek hehehe. Jutro robimy grilla i już mam naszykowane dwie bawarie dla siebie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczynki, jestem szczęśliwa na maksa.!
i zakochana w mojej córuni jest taka cudowna i idealna w każdym calu, łzy do oczu się same cisnęły ze szczęścia gdy lekarz powiedział, że jednak córusia
I zaczynam zakupowe szaleństwo
hihi pół garderoby ochrzczę na różowo xD nie lubię ale to prawda ,że jak się ma miec córę to odpierdziela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 18:55
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Dziękuję dziewczynki, jestem szczęśliwa na maksa.!
i zakochana w mojej córuni jest taka cudowna i idealna w każdym calu, łzy do oczu się same cisnęły ze szczęścia gdy lekarz powiedział, że jednak córusia
I zaczynam zakupowe szaleństwo
hihi pół garderoby ochrzczę na różowo xD nie lubię ale to prawda ,że jak się ma miec córę to odpierdziela
-
Poniosło mnie i właśnie kupiłam laktator:
http://philipsavent.strefamarek.allegro.pl/philips-avent-laktator-330-20-prezenty.html
widziałam ostatnio w tesko identyczny zestaw też z tą kosmetyczką za 160zł i z ciekawości wlazłam właśnie pogrzebać na allegro no i bach! 40zł zaoszczędzone i jeszcze gratisy do tegoa w zasadzie z opinii znajomych, którzy używali byłam od dłuższego czasu na tenże zdecydowana
Fidelissa lubi tę wiadomość