Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viviana wrote:Kurdę a ja już mam pomieszane przeczucia co do płci
sama nie wiem, choć widziałam serio tą pipcię, to jednak to majtanie hehe nie wiem czego daje do myślenia i nadal nie wiem kto siedzi w brzuszku, może to była pępowina.
Ja mam wizytę 27.06, a połówkowe dopiero wtedy mi gin wyznaczy, a może mi już wtedy powie płeću mnie jeszcze 2 tygodnie temu nie było widać jajeczek więc szansa jest
-
Madlen222 bo to jest bzdura
Pati gratulacje ! Ale Ci fajnie pierwszy synus druga coreczka, sama bym tak chciala. My wciąż nie wiemy, nawet nie było sugestii żaden z 3 lekarzy sie nie odwarzył strzelać!
Ale może to dobrze ciagle moge miec nadzieje na syneczkaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
sylvi wrote:was tez tak drażnią sutki? bo mnie to cholera bierze nawet jak sie źle ułożą w staniku już nie mówiąc o dotykaniu ich, każdy dotyk jest dla mnie niemiły
Mnie tez niesamowicie draznia ale smaruje oliwka, bo mojej babci w ciazy pekaly brodawki (auuua) nie chcialabym zeby i mnie to spotkalo. -
niecierpliwa21 wrote:Mnie tez niesamowicie draznia ale smaruje oliwka, bo mojej babci w ciazy pekaly brodawki (auuua) nie chcialabym zeby i mnie to spotkalo.
-
sylvi wrote:ja słyszałam żeby nie masować bo się wtedy pobudza skurcze ale to pewnie chodzi o intensywny masaż
I dodatkowo ciążę zagrożoną...
Madlen - wiadomo - nie należy z niczym przesadzać, masowanie w ciąży zagrożonej może być niewskazane, ale głaskanie czy dotykanie nie wywoła skurczów
-
no u mnie na zdjęciu niby ewidentnie chłopoś ale się zobaczy, Amnezja ja mam wizytę dopiero na 20:20 więc się trochę nastresuje:/ już się doczekać nie mogę bo coś mnie pobolewa czasem i zaczynam świrować..zauważyłam że do 2 tyg po wizycie jest spoko, a później zaczyna mnie coś kłuć, boleć itd...ja też chciałabym laktator elektryczny, tylko nie wiem czy jest sens wydawania takiej kasy,a jak się okaże że nie będę mogła karmić?? na pewno chcę kupić monitor tętna płodu