X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilkę zniknęłam a tu tyle pozytywnych wieści. Pati Isia super wieści:) Bardzo się cieszę z udanych wizyt:).

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen proszę Cię nie denerwuj się to tylko pogarsza wszystko. Ja będę trzymała całą noc kciuki:) Później tylko myślała o Tobie bo będę prowadzić samochód.

Madlen222 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    http://demotywatory.pl/4353172/Obowiazkowa-lektura

ja się uśmiałam jak norka, moja druga połowa też...
    ta czesc o kocie rozbawila mnie do lez :) chyba dlatego, ze mam dwa :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to o kocie było świetne ale padłam na podłogę na tekście " misiaczek zrobił kupę..."

mada_lena lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja no my nie mamy takiego parcia ,bo mamy po siusiaku już :P hihi

No i trzymam klciukasy za pipcie i siusiaki wymarzone wiadomo hihi u mnie parka będzie, więc nie narzekam, z resztą dla mnie wsio ryba była, ale z córeczki to ja będę meega dumna mamuśka a i już jestem i tak, że mam cudowne dzieciątka hehe :D oby do przodu hihi niech ten czas zapierdziela ku końcowi wakacji ,bo zwariuje jeszze egzaminy chciałabym wyjechać i odpocząć, ale nici w tym roku raczej ze względów finansowych, ojca też nei odwiedzę, bo już im się odwidziało i mnie nie chcą, nie to nie ja w życiu swoich dzieci nie odrzucę tak jak to zrobił mój ojciec i niech spada pijak.. pff.. jest chory chce to niech umiera w samotności i dobrze wiedział, że ma już tylko mnie i swoją matkę, wszyscy się odwrócili... =]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:13

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati, a masz jeszcze gdzieś to pierwsze zdjęcie z usg wg którego miał być chłopak? Bo wyglądało to podobnie jak u mojego dzieciątka i teraz się głowię co to się u mnie urodzi, skoro u Ciebie taka zmiana...
    Wstawisz jeszcze raz?

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Isia, Paula fantastyczne wiadomości :) gratuluję córeczek :))

Ja też chce dziewuszkę!! :) jeszcze równy tydzień i mam nadzieje, że maluch będzie chciał współpracować :)))

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha ale ja siusiaka na fotce nie miałam ujętego hehe jeszcze inna mamusia pokazywała, ale poważka wyglądało jak prawdziwy siusiak wcześniej, a to kawałek pępowiny na usg tylko złapało tak śmiesznie temu tak wyglądało wyraźnie jak u marcela a tu psikus, ale będzie jak mi 26.06 znowu powiedzą że chłopak to już zwariuję i im nie uwierzę w Nic i się dowiem na 100% po porodzie :D ahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:22

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już zaopatrzona w spory zapas ciuszków dla Synka ;)
    Ale będzie zonk jeśli Szymon nie będzie Szymonem...

xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhee a ja oddaje po Marcelku chłopięce, o właśnie przebiorę to moge którejś mamusi oddać typowo chłopięcych ciuszków sporo nowych nie zakładanych nawet jest, a dostanę dziewczęce od koleżanki (całe szczęście ,że ona zaznaczyła mi ,że oddaje i mogę podac dalej w świat, bo ona nie potrzebuje a i w razie czego mam po siostrze aż do 8 lat ciuszki ) :D hihi plus dokupię sporo :P Także jak poprzsebieram to się odezwę tu i może ktoś chętny będzie :D A kurde czy ja jasnowidzem nie jestem przypadkiem, a ja dostałam sporo dziewczęcych z metkami i mam kombinezon różowy na zimę i szlafroczek z myszką minnie nowe i body jakieś śpiochy itd :D jakbym sobie czytała w myślach ,że będzie córeczka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    dziewczyny wyłączam się, trzymajcie kciuki jutro za mnie...mam tylko nadzieję, że szyjka się nie skróci znowu i że będę mogła wrócić do domu...jestem przerażona...
    Oby się wydłużyła :), a moim zdaniem nawet na to ma szansę, bo skrajnie niekonsekwentne były poprzednie pomiary.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:41

Madlen222 lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaati jak mozna ustawiam sie w kolejke po ciuszki 56-68 dla chlopca, bo takie kurka powydawalam;(, reszte mam. No chyba, ze jednak Kryśka bedzie, bo jak widac wszystko mozliwe;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) ja dostanę od koleżanki i od szwagierki, ale zawsze perspektywa że coś innego jest dla mnie atrakcyjna ;-) chociaż zaczynam się obawiać że mi miejsca braknie w moich "salonach" :p my jutro robimy grilla urodzinowego, mięcho się marynuje, ziemniaki nafaszerowane masłem czosnkowym, dwie kraty browara są i wódka też(oczywiście nie dwie kraty)...ehhh no ja nie skorzystam ale to za moje zdrowie po części więc spoko :-)

FK lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie szyjki i za nasze dobre samopoczucie i zdrówko! no w sumie za to to się pomodlę nawet :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamuniu!!! normalnie się zakochałam w tych uszach ;-)
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4339244273&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamuniu!!! normalnie się zakochałam w tych uszach ;-)
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4339244273&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102
    hehe zarabczaste;). Widze , ze tez na allegro buszujesz;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no codziennie siedzę i wyszukuję cuda, zapisuję i będę je powoli realizowała hehehe :-)

FK lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/becik-rozek-niemowlecy-baw-100-rzep-pl-producent-i4308537359.html
    ja sie zakochalam w rozku w sowki...różowe;).Pomyslec, ze przy Stachu nie mialam rozka, a temu sie nie moge oprzec;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny i jaki tani:-) ja to na pewno kupię ten usztywniany z kokosem, żeby mąż się nie bał wziąć na ręce :-)

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) tzreba dbac o komfort męża;). Mykam spać, dobrej nocy!:)
    aec9bf5dcb0935dbf6e3fc5f95850dc9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ