Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilkę zniknęłam a tu tyle pozytywnych wieści. Pati Isia super wieści:) Bardzo się cieszę z udanych wizyt:).

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen proszę Cię nie denerwuj się to tylko pogarsza wszystko. Ja będę trzymała całą noc kciuki:) Później tylko myślała o Tobie bo będę prowadzić samochód.

Madlen222 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    http://demotywatory.pl/4353172/Obowiazkowa-lektura

ja się uśmiałam jak norka, moja druga połowa też...
    ta czesc o kocie rozbawila mnie do lez :) chyba dlatego, ze mam dwa :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to o kocie było świetne ale padłam na podłogę na tekście " misiaczek zrobił kupę..."

mada_lena lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja no my nie mamy takiego parcia ,bo mamy po siusiaku już :P hihi

No i trzymam klciukasy za pipcie i siusiaki wymarzone wiadomo hihi u mnie parka będzie, więc nie narzekam, z resztą dla mnie wsio ryba była, ale z córeczki to ja będę meega dumna mamuśka a i już jestem i tak, że mam cudowne dzieciątka hehe :D oby do przodu hihi niech ten czas zapierdziela ku końcowi wakacji ,bo zwariuje jeszze egzaminy chciałabym wyjechać i odpocząć, ale nici w tym roku raczej ze względów finansowych, ojca też nei odwiedzę, bo już im się odwidziało i mnie nie chcą, nie to nie ja w życiu swoich dzieci nie odrzucę tak jak to zrobił mój ojciec i niech spada pijak.. pff.. jest chory chce to niech umiera w samotności i dobrze wiedział, że ma już tylko mnie i swoją matkę, wszyscy się odwrócili... =]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:13

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati, a masz jeszcze gdzieś to pierwsze zdjęcie z usg wg którego miał być chłopak? Bo wyglądało to podobnie jak u mojego dzieciątka i teraz się głowię co to się u mnie urodzi, skoro u Ciebie taka zmiana...
    Wstawisz jeszcze raz?

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Isia, Paula fantastyczne wiadomości :) gratuluję córeczek :))

Ja też chce dziewuszkę!! :) jeszcze równy tydzień i mam nadzieje, że maluch będzie chciał współpracować :)))

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha ale ja siusiaka na fotce nie miałam ujętego hehe jeszcze inna mamusia pokazywała, ale poważka wyglądało jak prawdziwy siusiak wcześniej, a to kawałek pępowiny na usg tylko złapało tak śmiesznie temu tak wyglądało wyraźnie jak u marcela a tu psikus, ale będzie jak mi 26.06 znowu powiedzą że chłopak to już zwariuję i im nie uwierzę w Nic i się dowiem na 100% po porodzie :D ahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:22

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już zaopatrzona w spory zapas ciuszków dla Synka ;)
    Ale będzie zonk jeśli Szymon nie będzie Szymonem...

xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhee a ja oddaje po Marcelku chłopięce, o właśnie przebiorę to moge którejś mamusi oddać typowo chłopięcych ciuszków sporo nowych nie zakładanych nawet jest, a dostanę dziewczęce od koleżanki (całe szczęście ,że ona zaznaczyła mi ,że oddaje i mogę podac dalej w świat, bo ona nie potrzebuje a i w razie czego mam po siostrze aż do 8 lat ciuszki ) :D hihi plus dokupię sporo :P Także jak poprzsebieram to się odezwę tu i może ktoś chętny będzie :D A kurde czy ja jasnowidzem nie jestem przypadkiem, a ja dostałam sporo dziewczęcych z metkami i mam kombinezon różowy na zimę i szlafroczek z myszką minnie nowe i body jakieś śpiochy itd :D jakbym sobie czytała w myślach ,że będzie córeczka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:37

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    dziewczyny wyłączam się, trzymajcie kciuki jutro za mnie...mam tylko nadzieję, że szyjka się nie skróci znowu i że będę mogła wrócić do domu...jestem przerażona...
    Oby się wydłużyła :), a moim zdaniem nawet na to ma szansę, bo skrajnie niekonsekwentne były poprzednie pomiary.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:41

Madlen222 lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaati jak mozna ustawiam sie w kolejke po ciuszki 56-68 dla chlopca, bo takie kurka powydawalam;(, reszte mam. No chyba, ze jednak Kryśka bedzie, bo jak widac wszystko mozliwe;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) ja dostanę od koleżanki i od szwagierki, ale zawsze perspektywa że coś innego jest dla mnie atrakcyjna ;-) chociaż zaczynam się obawiać że mi miejsca braknie w moich "salonach" :p my jutro robimy grilla urodzinowego, mięcho się marynuje, ziemniaki nafaszerowane masłem czosnkowym, dwie kraty browara są i wódka też(oczywiście nie dwie kraty)...ehhh no ja nie skorzystam ale to za moje zdrowie po części więc spoko :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie szyjki i za nasze dobre samopoczucie i zdrówko! no w sumie za to to się pomodlę nawet :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamuniu!!! normalnie się zakochałam w tych uszach ;-)
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4339244273&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamuniu!!! normalnie się zakochałam w tych uszach ;-)
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4339244273&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102
    hehe zarabczaste;). Widze , ze tez na allegro buszujesz;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no codziennie siedzę i wyszukuję cuda, zapisuję i będę je powoli realizowała hehehe :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/becik-rozek-niemowlecy-baw-100-rzep-pl-producent-i4308537359.html
    ja sie zakochalam w rozku w sowki...różowe;).Pomyslec, ze przy Stachu nie mialam rozka, a temu sie nie moge oprzec;).

• Nata Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny i jaki tani:-) ja to na pewno kupię ten usztywniany z kokosem, żeby mąż się nie bał wziąć na ręce :-)

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) tzreba dbac o komfort męża;). Mykam spać, dobrej nocy!:)
    aec9bf5dcb0935dbf6e3fc5f95850dc9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ