Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na chwilkę zniknęłam a tu tyle pozytywnych wieści. Pati Isia super wieści:) Bardzo się cieszę z udanych wizyt:).
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Madlen proszę Cię nie denerwuj się to tylko pogarsza wszystko. Ja będę trzymała całą noc kciuki:) Później tylko myślała o Tobie bo będę prowadzić samochód.
Madlen222 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Rewolucja no my nie mamy takiego parcia ,bo mamy po siusiaku już
hihi
No i trzymam klciukasy za pipcie i siusiaki wymarzone wiadomo hihi u mnie parka będzie, więc nie narzekam, z resztą dla mnie wsio ryba była, ale z córeczki to ja będę meega dumna mamuśka a i już jestem i tak, że mam cudowne dzieciątka heheoby do przodu hihi niech ten czas zapierdziela ku końcowi wakacji ,bo zwariuje jeszze egzaminy chciałabym wyjechać i odpocząć, ale nici w tym roku raczej ze względów finansowych, ojca też nei odwiedzę, bo już im się odwidziało i mnie nie chcą, nie to nie ja w życiu swoich dzieci nie odrzucę tak jak to zrobił mój ojciec i niech spada pijak.. pff.. jest chory chce to niech umiera w samotności i dobrze wiedział, że ma już tylko mnie i swoją matkę, wszyscy się odwrócili... =]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:13
Livia
Nela
Marcel
-
santoocha ale ja siusiaka na fotce nie miałam ujętego hehe jeszcze inna mamusia pokazywała, ale poważka wyglądało jak prawdziwy siusiak wcześniej, a to kawałek pępowiny na usg tylko złapało tak śmiesznie temu tak wyglądało wyraźnie jak u marcela a tu psikus, ale będzie jak mi 26.06 znowu powiedzą że chłopak to już zwariuję i im nie uwierzę w Nic i się dowiem na 100% po porodzie
ahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:22
Livia
Nela
Marcel
-
Hehhee a ja oddaje po Marcelku chłopięce, o właśnie przebiorę to moge którejś mamusi oddać typowo chłopięcych ciuszków sporo nowych nie zakładanych nawet jest, a dostanę dziewczęce od koleżanki (całe szczęście ,że ona zaznaczyła mi ,że oddaje i mogę podac dalej w świat, bo ona nie potrzebuje a i w razie czego mam po siostrze aż do 8 lat ciuszki )
hihi plus dokupię sporo
Także jak poprzsebieram to się odezwę tu i może ktoś chętny będzie
A kurde czy ja jasnowidzem nie jestem przypadkiem, a ja dostałam sporo dziewczęcych z metkami i mam kombinezon różowy na zimę i szlafroczek z myszką minnie nowe i body jakieś śpiochy itd
jakbym sobie czytała w myślach ,że będzie córeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:37
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:dziewczyny wyłączam się, trzymajcie kciuki jutro za mnie...mam tylko nadzieję, że szyjka się nie skróci znowu i że będę mogła wrócić do domu...jestem przerażona...
, a moim zdaniem nawet na to ma szansę, bo skrajnie niekonsekwentne były poprzednie pomiary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:41
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dostanę od koleżanki i od szwagierki, ale zawsze perspektywa że coś innego jest dla mnie atrakcyjna
chociaż zaczynam się obawiać że mi miejsca braknie w moich "salonach" :p my jutro robimy grilla urodzinowego, mięcho się marynuje, ziemniaki nafaszerowane masłem czosnkowym, dwie kraty browara są i wódka też(oczywiście nie dwie kraty)...ehhh no ja nie skorzystam ale to za moje zdrowie po części więc spoko
FK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny