Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny gratuluje dziewuszek a reszcie zycze wymarzonych siusiakow:) ważne zeby zdrowe nasze dzieciaczki:)
My wróciliśmy buuuu;(
Piszecie o bólach
Tez mam od kilku dni bole po bokach i w ok spojenia, kłuje w szyjce. Jutro sie wybieram do gin. Malutka kopie i kopie:) czasem boli mnie podbrzusze, jakby skurcz albo mała zmienia pozycje...sama nie wiem...nie umiem odróżnić twardnienia..eh
Poza tym brzuch urósłmama sie nie mogła nadziwić
raptem nie widziałyśmy sie 12dni:)
Jutro wrzuce foto:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ejjj w ogóle to chodziło mi monitor oddechu
jak dla mnie warto, koleżanki córce uratowało to życie więc ja jestem przewrażliwiona teraz, nawet dzisiaj dzwoniłam do laski bo na aukcji widziałam za 100, ale niestety już sprzedała. Wolę wydać 300 zł i mieć spokój w nocy:-) moi znajomi bardzo polecają.
-
nick nieaktualny
-
FK wrote:http://www.youtube.com/watch?v=q1V0RcI1idI
Ogladam wlasnie, siostra podrzucila linka,tez w ciazy:).
Pati, ale supeeeeeeeeeeerrrrrrr!Gratki!
Cherry Healey ma dość fajne te dokumenty, lubię ją
Odcinek o ciąży oglądałam w swojej pierwszej ciąży i beczałam na nim strasznie (ten poród w wodzie mnie rozwalił)FK lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Tyle dobrych , wspaniałych wiadomości tu się dzisiaj pojawiło, to i ja dołączę!! Właśnie poczułam kilka po kolei kopnięć,ufff, wreszcie. A tyle czekałam, Wy wszystkie już czułyście a ja trzecia ciąża i w 20 tyg. Ale ulga. Już wiem że jest dobrze. Wszystko jakby "książkowo" he,he.
sylvi, xpatiiix3, mada_lena, Nata, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny