X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    Poniosło mnie i właśnie kupiłam laktator:

http://philipsavent.strefamarek.allegro.pl/philips-avent-laktator-330-20-prezenty.html

widziałam ostatnio w tesko identyczny zestaw też z tą kosmetyczką za 160zł i z ciekawości wlazłam właśnie pogrzebać na allegro no i bach! 40zł zaoszczędzone i jeszcze gratisy do tego ;) a w zasadzie z opinii znajomych, którzy używali byłam od dłuższego czasu na tenże zdecydowana :D

Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)
    to najwyżej małża będę zaprzęgała do machania łapką :D

RewolucjaSięDzieje, Lavendula lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - superowo!!!! Gratuluję!!!

Ja też już po wizycie. Byłam u innego lekarza niż zwykle. Pan doktor nie stwierdził krwi w pochwie, podejrzewa, że ta krew była z moczu, muszę znowu zrobić badanie.
    No i u mnie też UWAGA!!! USG lepsze, więc poprosiłam o sprawdzenie płci no i... będzie DZIEWCZYNKA!!! Natusia! :)Jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to wrzucę, bo też mam 3d. Bardzo się cieszę, choć chłopca też bardzo chciałam, najważniejsze, że już wiem jak się zwracać do dzidzi :)
    Dzięki dziewczyny za kciuki!

Madlen - teraz też miałam mierzoną długość szyjki i wyszło 3mm różnicy w porównaniu z poprzednim pomiarem - był robiony na różnych USG, więc chyba faktycznie rozbieżność kilku mm jest możliwa! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

KocieOczy, xpatiiix3, Goplana, sylvi, RewolucjaSięDzieje, Dotty84, Reverie, Viviana, paula1234, monia0084, mada_lena, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co znacie skrót nbl ?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Kochana, chyba pora zmienić imię w suwaczku :D :D
    heheh wiem właśnie tylko Marceluniek biega po domu a ja za Nim jak znajdę chwilkę :D

Dotty84, Nata lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra passa na dziewczynki,ooo to dobrze:) Gratuluję i zazdroszczę takich wieści:)

Isia14 lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isla cudownie no to mamy księżniczki :D Nela i Natka :) Pięknie :)

Isia14 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Dobra passa na dziewczynki,ooo to dobrze:) Gratuluję i zazdroszczę takich wieści:)
    oby ta tendencja utrzymała się do 2go lipca ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!!! ;) Ja na dobry humor poszpitalny dostałam tak mocne kopniaki od Kluska/Kluski, że aż uchwyciłam jeden bardzo mocny na filmie :D

xpatiiix3, sylvi, Reverie, paula1234, Isia14, Nata, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość

• Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii - Gratulacje :) a jednak serce matki wie najlepiej :) USG może się schować przy prawdziwej matczynej intuicji hehe, ja też wiedziałam, że z moim pierwszym USG coś nie tak.

xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:

A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn :):):)

Zaczynam nerwowo podgryzać końcówki włosów na myśl o piątku. Ciekawość mnie zżera,że o mamo!:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:36

Fidelissa lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:-)
    Dlugo mnie tu nie bylo,czekaliśmy na wynikitestu NIFTY,wiec o niczym nie moglam normalnie i trzezwo myslec,ale juz są i oczekujemy teraz na zdrową córeczkę. Jestem bardzo szczęśliwa.

Pati,super,ze Twoja intuicja się sprawdzila. Wszystkie Wasze brzuszki sa cudne.
    Madlen,Desou- wszystko będzie dobrze,bo nie ma innej opcji.

Co do szyjki,to przyznam szczerze,ze nigdy moj lekarz nic o niej nie wspominal,wiec mam nadzieję,ze to oznacza,ze wszystko z nia ok.
    Jestem juz na L4,wiec zajme sie teraz na calego zakupami:-)

Usg polowkowe mam dopiero 1 lipca,wiec jeszcze strasznie duzo czasu.

Pozdrawiam:-)

xpatiiix3, Reverie, sylvi, mada_lena, Nata, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość

w57v9n730utmu24b.png
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja jeszcze nie czuję ruchów Małej i juz nie moge sie ich doczekac:-)

w57v9n730utmu24b.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn :):):)
    Dobrze Patii przewidziała, że zacznie się wkrótce okres znikających siusiaków, chyba się właśnie zaczął - serią badań połówkowych :)

xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha a widzicie ,bo ja jasnowidz jestem :P Moja rodzinka cała wniebowzięta ,że w końcu dziewczynka będzie , bo sami chłopcy mama to już zapowiedziała szał zakupowy hihi A i ja zaszaleje ale juz jutro jednak dzisiaj nie dam rady a oblece pepco od góry do dołu :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chcę chłopaka :(

Lavendula lubi tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez bym chciala chlopaka i ta tendencja moze sie zmienic po 13 lipca jak dla mnie:)))

Lavendula lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAti po pierwsze gratulacje!!! no co za niespodzianka!!!! cudownie!!! I w dodatku śliczne imię wybrałaś!!! a co na to Tatuś? zadowolony?

Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy!!! naprawdę od razu lżej na duszy jak Was czytam...wiecie że ja już z tymi szyjkami nie czaję...dzisiaj moja teściowa zadzwoniła do swojej koleżanki, która jest ginekologiem i ona powiedziała, że chciałaby mieć każdą pacjentkę w ciąży bliźniaczej z szyjką 2,9cm czyli taka jak ja mam. No i ona jeszcze dodała, że w ogóle nie ma powodu do zmartwień..z kolei moja przyjaciólka z Polski jest teraz w pojedynczej ciązy w 16tygodniu i ma szyjkę 2cm i w poprzedniej miała na początku 2,5 a potem 2 i tez nikt jej nic nie powiedział, ze to cos nie tak. Dziewczyny ja chce do POLSKI!!!! ale niestety jestem w Holandii i Ci lekarze tutaj chyba panikują w tym momencie i w dodatku wpedzaja mnie w taki stres ze ja w pakiecie psychologa mieć powinnam. Już drugi raz mam taka sytuacje tutaj, ze mi mowia ze jest tragedia...

Sory dziewczyny, ze tak WSas mecze z ta szyjka ale nie potrafie dziś myslec o niczym innym. I jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje za te mile słowa!!! :*
    Ciesze się ze jestem na tym forum,,,,

xpatiiix3, KUNIAK, Nata, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Ninusia lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę a ja już mam pomieszane przeczucia co do płci :D sama nie wiem, choć widziałam serio tą pipcię, to jednak to majtanie hehe nie wiem czego daje do myślenia i nadal nie wiem kto siedzi w brzuszku, może to była pępowina.

Ja mam wizytę 27.06, a połówkowe dopiero wtedy mi gin wyznaczy, a może mi już wtedy powie płeć :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wow wiesz że ja stwierdziłam że jak tobie się zmieni na dziewczynkę to i ja zacznę mieć nadzieję że się zmieni a jak zostanie chłopak to nie będe mieć złudzeń już - gratuluje córeczki :) i pozostaje mi czekać 2 tygodnie jeszcze i zobaczymy czy moja gin mogła się pomylić..

Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ