X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    Poniosło mnie i właśnie kupiłam laktator:

http://philipsavent.strefamarek.allegro.pl/philips-avent-laktator-330-20-prezenty.html

widziałam ostatnio w tesko identyczny zestaw też z tą kosmetyczką za 160zł i z ciekawości wlazłam właśnie pogrzebać na allegro no i bach! 40zł zaoszczędzone i jeszcze gratisy do tego ;) a w zasadzie z opinii znajomych, którzy używali byłam od dłuższego czasu na tenże zdecydowana :D

Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)
    to najwyżej małża będę zaprzęgała do machania łapką :D

RewolucjaSięDzieje, Lavendula lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - superowo!!!! Gratuluję!!!

Ja też już po wizycie. Byłam u innego lekarza niż zwykle. Pan doktor nie stwierdził krwi w pochwie, podejrzewa, że ta krew była z moczu, muszę znowu zrobić badanie.
    No i u mnie też UWAGA!!! USG lepsze, więc poprosiłam o sprawdzenie płci no i... będzie DZIEWCZYNKA!!! Natusia! :)Jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to wrzucę, bo też mam 3d. Bardzo się cieszę, choć chłopca też bardzo chciałam, najważniejsze, że już wiem jak się zwracać do dzidzi :)
    Dzięki dziewczyny za kciuki!

Madlen - teraz też miałam mierzoną długość szyjki i wyszło 3mm różnicy w porównaniu z poprzednim pomiarem - był robiony na różnych USG, więc chyba faktycznie rozbieżność kilku mm jest możliwa! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

KocieOczy, xpatiiix3, Goplana, sylvi, RewolucjaSięDzieje, Dotty84, Reverie, Viviana, paula1234, monia0084, mada_lena, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co znacie skrót nbl ?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Kochana, chyba pora zmienić imię w suwaczku :D :D
    heheh wiem właśnie tylko Marceluniek biega po domu a ja za Nim jak znajdę chwilkę :D

Dotty84, Nata lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra passa na dziewczynki,ooo to dobrze:) Gratuluję i zazdroszczę takich wieści:)

Isia14 lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isla cudownie no to mamy księżniczki :D Nela i Natka :) Pięknie :)

Isia14 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Dobra passa na dziewczynki,ooo to dobrze:) Gratuluję i zazdroszczę takich wieści:)
    oby ta tendencja utrzymała się do 2go lipca ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!!! ;) Ja na dobry humor poszpitalny dostałam tak mocne kopniaki od Kluska/Kluski, że aż uchwyciłam jeden bardzo mocny na filmie :D

xpatiiix3, sylvi, Reverie, paula1234, Isia14, Nata, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość

• Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii - Gratulacje :) a jednak serce matki wie najlepiej :) USG może się schować przy prawdziwej matczynej intuicji hehe, ja też wiedziałam, że z moim pierwszym USG coś nie tak.

xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:

A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn :):):)

Zaczynam nerwowo podgryzać końcówki włosów na myśl o piątku. Ciekawość mnie zżera,że o mamo!:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:36

Fidelissa lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:-)
    Dlugo mnie tu nie bylo,czekaliśmy na wynikitestu NIFTY,wiec o niczym nie moglam normalnie i trzezwo myslec,ale juz są i oczekujemy teraz na zdrową córeczkę. Jestem bardzo szczęśliwa.

Pati,super,ze Twoja intuicja się sprawdzila. Wszystkie Wasze brzuszki sa cudne.
    Madlen,Desou- wszystko będzie dobrze,bo nie ma innej opcji.

Co do szyjki,to przyznam szczerze,ze nigdy moj lekarz nic o niej nie wspominal,wiec mam nadzieję,ze to oznacza,ze wszystko z nia ok.
    Jestem juz na L4,wiec zajme sie teraz na calego zakupami:-)

Usg polowkowe mam dopiero 1 lipca,wiec jeszcze strasznie duzo czasu.

Pozdrawiam:-)

xpatiiix3, Reverie, sylvi, mada_lena, Nata, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość

w57v9n730utmu24b.png
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja jeszcze nie czuję ruchów Małej i juz nie moge sie ich doczekac:-)

w57v9n730utmu24b.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn :):):)
    Dobrze Patii przewidziała, że zacznie się wkrótce okres znikających siusiaków, chyba się właśnie zaczął - serią badań połówkowych :)

xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha a widzicie ,bo ja jasnowidz jestem :P Moja rodzinka cała wniebowzięta ,że w końcu dziewczynka będzie , bo sami chłopcy mama to już zapowiedziała szał zakupowy hihi A i ja zaszaleje ale juz jutro jednak dzisiaj nie dam rady a oblece pepco od góry do dołu :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chcę chłopaka :(

Lavendula lubi tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez bym chciala chlopaka i ta tendencja moze sie zmienic po 13 lipca jak dla mnie:)))

Lavendula lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAti po pierwsze gratulacje!!! no co za niespodzianka!!!! cudownie!!! I w dodatku śliczne imię wybrałaś!!! a co na to Tatuś? zadowolony?

Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy!!! naprawdę od razu lżej na duszy jak Was czytam...wiecie że ja już z tymi szyjkami nie czaję...dzisiaj moja teściowa zadzwoniła do swojej koleżanki, która jest ginekologiem i ona powiedziała, że chciałaby mieć każdą pacjentkę w ciąży bliźniaczej z szyjką 2,9cm czyli taka jak ja mam. No i ona jeszcze dodała, że w ogóle nie ma powodu do zmartwień..z kolei moja przyjaciólka z Polski jest teraz w pojedynczej ciązy w 16tygodniu i ma szyjkę 2cm i w poprzedniej miała na początku 2,5 a potem 2 i tez nikt jej nic nie powiedział, ze to cos nie tak. Dziewczyny ja chce do POLSKI!!!! ale niestety jestem w Holandii i Ci lekarze tutaj chyba panikują w tym momencie i w dodatku wpedzaja mnie w taki stres ze ja w pakiecie psychologa mieć powinnam. Już drugi raz mam taka sytuacje tutaj, ze mi mowia ze jest tragedia...

Sory dziewczyny, ze tak WSas mecze z ta szyjka ale nie potrafie dziś myslec o niczym innym. I jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje za te mile słowa!!! :*
    Ciesze się ze jestem na tym forum,,,,

xpatiiix3, KUNIAK, Nata, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Ninusia lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę a ja już mam pomieszane przeczucia co do płci :D sama nie wiem, choć widziałam serio tą pipcię, to jednak to majtanie hehe nie wiem czego daje do myślenia i nadal nie wiem kto siedzi w brzuszku, może to była pępowina.

Ja mam wizytę 27.06, a połówkowe dopiero wtedy mi gin wyznaczy, a może mi już wtedy powie płeć :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wow wiesz że ja stwierdziłam że jak tobie się zmieni na dziewczynkę to i ja zacznę mieć nadzieję że się zmieni a jak zostanie chłopak to nie będe mieć złudzeń już - gratuluje córeczki :) i pozostaje mi czekać 2 tygodnie jeszcze i zobaczymy czy moja gin mogła się pomylić..

Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ