Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
KocieOczy wrote:Poniosło mnie i właśnie kupiłam laktator:
http://philipsavent.strefamarek.allegro.pl/philips-avent-laktator-330-20-prezenty.html
widziałam ostatnio w tesko identyczny zestaw też z tą kosmetyczką za 160zł i z ciekawości wlazłam właśnie pogrzebać na allegro no i bach! 40zł zaoszczędzone i jeszcze gratisy do tegoa w zasadzie z opinii znajomych, którzy używali byłam od dłuższego czasu na tenże zdecydowana
Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Dobry jest to fakt, ale jak teraz będę kupować to zdecydowanie postawię na elektryczny, bo od tego machania czasami łapka wysiadała:)
RewolucjaSięDzieje, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Pati - superowo!!!! Gratuluję!!!
Ja też już po wizycie. Byłam u innego lekarza niż zwykle. Pan doktor nie stwierdził krwi w pochwie, podejrzewa, że ta krew była z moczu, muszę znowu zrobić badanie.
No i u mnie też UWAGA!!! USG lepsze, więc poprosiłam o sprawdzenie płci no i... będzie DZIEWCZYNKA!!! Natusia! :)Jak ogarnę jak się wkleja zdjęcia to wrzucę, bo też mam 3d. Bardzo się cieszę, choć chłopca też bardzo chciałam, najważniejsze, że już wiem jak się zwracać do dzidzi
Dzięki dziewczyny za kciuki!
Madlen - teraz też miałam mierzoną długość szyjki i wyszło 3mm różnicy w porównaniu z poprzednim pomiarem - był robiony na różnych USG, więc chyba faktycznie rozbieżność kilku mm jest możliwa! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!KocieOczy, xpatiiix3, Goplana, sylvi, RewolucjaSięDzieje, Dotty84, Reverie, Viviana, paula1234, monia0084, mada_lena, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość
-
KasiaKa wrote:Dobra passa na dziewczynki,ooo to dobrze:) Gratuluję i zazdroszczę takich wieści:)
A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn
Zaczynam nerwowo podgryzać końcówki włosów na myśl o piątku. Ciekawość mnie zżera,że o mamo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 19:36
Fidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Cześć Dziewczyny:-)
Dlugo mnie tu nie bylo,czekaliśmy na wynikitestu NIFTY,wiec o niczym nie moglam normalnie i trzezwo myslec,ale juz są i oczekujemy teraz na zdrową córeczkę. Jestem bardzo szczęśliwa.
Pati,super,ze Twoja intuicja się sprawdzila. Wszystkie Wasze brzuszki sa cudne.
Madlen,Desou- wszystko będzie dobrze,bo nie ma innej opcji.
Co do szyjki,to przyznam szczerze,ze nigdy moj lekarz nic o niej nie wspominal,wiec mam nadzieję,ze to oznacza,ze wszystko z nia ok.
Jestem juz na L4,wiec zajme sie teraz na calego zakupami:-)
Usg polowkowe mam dopiero 1 lipca,wiec jeszcze strasznie duzo czasu.
Pozdrawiam:-)xpatiiix3, Reverie, sylvi, mada_lena, Nata, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Amnezja lubią tę wiadomość
-
RewolucjaSięDzieje wrote:A jeszcze parę dni temu się wydawało, że w najlepsze trwa dominacja małych mężczyzn
xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hahaha a widzicie ,bo ja jasnowidz jestem
Moja rodzinka cała wniebowzięta ,że w końcu dziewczynka będzie , bo sami chłopcy mama to już zapowiedziała szał zakupowy hihi A i ja zaszaleje ale juz jutro jednak dzisiaj nie dam rady a oblece pepco od góry do dołu
Livia
Nela
Marcel
-
PAti po pierwsze gratulacje!!! no co za niespodzianka!!!! cudownie!!! I w dodatku śliczne imię wybrałaś!!! a co na to Tatuś? zadowolony?
Dziewczyny dziękuję Wam za słowa otuchy!!! naprawdę od razu lżej na duszy jak Was czytam...wiecie że ja już z tymi szyjkami nie czaję...dzisiaj moja teściowa zadzwoniła do swojej koleżanki, która jest ginekologiem i ona powiedziała, że chciałaby mieć każdą pacjentkę w ciąży bliźniaczej z szyjką 2,9cm czyli taka jak ja mam. No i ona jeszcze dodała, że w ogóle nie ma powodu do zmartwień..z kolei moja przyjaciólka z Polski jest teraz w pojedynczej ciązy w 16tygodniu i ma szyjkę 2cm i w poprzedniej miała na początku 2,5 a potem 2 i tez nikt jej nic nie powiedział, ze to cos nie tak. Dziewczyny ja chce do POLSKI!!!! ale niestety jestem w Holandii i Ci lekarze tutaj chyba panikują w tym momencie i w dodatku wpedzaja mnie w taki stres ze ja w pakiecie psychologa mieć powinnam. Już drugi raz mam taka sytuacje tutaj, ze mi mowia ze jest tragedia...
Sory dziewczyny, ze tak WSas mecze z ta szyjka ale nie potrafie dziś myslec o niczym innym. I jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje za te mile słowa!!! :*
Ciesze się ze jestem na tym forum,,,,xpatiiix3, KUNIAK, Nata, Rybka Nemo, anusiaa90, Fidelissa, Lavendula, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Kurdę a ja już mam pomieszane przeczucia co do płci
sama nie wiem, choć widziałam serio tą pipcię, to jednak to majtanie hehe nie wiem czego daje do myślenia i nadal nie wiem kto siedzi w brzuszku, może to była pępowina.
Ja mam wizytę 27.06, a połówkowe dopiero wtedy mi gin wyznaczy, a może mi już wtedy powie płeć
-
pati wow wiesz że ja stwierdziłam że jak tobie się zmieni na dziewczynkę to i ja zacznę mieć nadzieję że się zmieni a jak zostanie chłopak to nie będe mieć złudzeń już - gratuluje córeczki
i pozostaje mi czekać 2 tygodnie jeszcze i zobaczymy czy moja gin mogła się pomylić..
Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość