Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://natiko.pl/home/102-sukienka-w-granatowe-paski-z-paseczkiem.html

<3

Nie mogę się oderwać od oglądania dziewczęcych rzeczy dla potencjalnej Różo_Michalino_Poli :D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:31

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to ja zawsze słysze znowu dla dzieci a czemu sobie nic nie kupisz. Mój odkąd jestem w ciąży (pierwsza córcia jest z innego związku chociaz malo kto wie o tym) to zmienił się bardzo taki troskliwy i opiekunczy jest az czasami za bardzo. Sam nawet ciągnie mnei do sklepu żebym coś sobie kupiła bo przeciez takie wyprzedaże sa i szkoda nie skorzystać.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata Ty się nie denerwuj, ja wczoraj rozmawiałam z moim lekarzem bo ja też mam takie bóle uciskowe w dole a czasami po obu stronach. Czasami też tak czuję jakby mnie ciągnęło coś w macicy... też się trochę denerwowałam i nieprzyjemnie to było ale lekarz powiedział, że to nic złego i jak nie ma skurczy i jak brzuch nie twardnieje to jest ok, nie ma się czym marwtić...mówi że to normalne...uroki ciązy....
    natomiast jeśli chodzi o ruchy, to ja tak jak Ty mam łożysko na przedniej ścniaie brzucha i też jednego dnia czuje ruchy, innego nie, fakt że teraz coraz częściej ale one nie są regularne... lekarz powiedział, że to jeszcze za wcześnie na regularne ruchy i dopiero około 22 tygodnia zaczne czuc prawdziwe ruchy dzieci...ja się martwiłam bo przecież mam dwojke i myslalam, ze bardziej to odczuje, ale to tak nie działa...i w ogole dopiero po 28tygodniu ciąży ruchy musza być przez nas monitorowane i musza być regularne:) ale nie wolno popadać w paranoje bo wiadomo ze dzidziaki tez spia u nas w macicy:)

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje wszystkim wyczuwalnych ruchow maluszkow :) ja czekam na ruchy z utesknieniem

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my korzystamy z sezonu owocowego, wczoraj mój małż, przywiózł jagody (oczywiście dziś będą pierogi z jagodami) i truskawki (już konfitury zrobione jeszcze jakieś ciasto wymyślę) aż te uroki siedzenia na L4 ;--)

Madlen222 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ja bym oddała z pierogi z jagodami!!! mniam....

Agusia ;) lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż jest fanem pierogów z jagodami, więc jak zaczyna się sezon co roku tylko lepię i lepię te pierogi, ale warto postać przy garach....

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój niestety nie lubi takich obiadków na słodko, w ogóle by mnie chyba zabił jakbym mu podała pierogi z jagodami, hehe... Ja z kolei uwielbiam i pewnie też bym polepiła gdyby nie to że teraz muszę się bardzo mocno oszczędzać...

relgh3714vlmssyj.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak lepiej się oszczędzać, ja jak robiłam ostatnim razem z truskawkami to czułam, że się naciągam... lepiej uważać na siebie ;--)

Dokładnie większość facetów lubi typowy obiad mięso itp., mój na szczęście lubi też na słodko.

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój lubi słodkie ale to dla niego nei obiad tylko jakby przekaska bo powie ze on sie tym nie naje... musi byc mięcho :D

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie klasyka gatunku mięcho, ziemniaki z koperkiem i surówka i kropka inne wariacje oczywiście zje i jest zadowolony ale pełnię szczęścia osiąga przy schabowym z ziemniakami

f2w343r88uf9xtcb.png

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    mój lubi słodkie ale to dla niego nei obiad tylko jakby przekaska bo powie ze on sie tym nie naje... musi byc mięcho :D

hihi ostatnio zrobiłam 45 pierogów, jadł mąż i szwagier, dla mnie zostało max 5 sztuk, myślę, ze taką porcją można się najeść :--)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też króluje mięcho...ale ja nie płaczę bo też je kocham:)

relgh3714vlmssyj.png
  • scindapsus Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, u mnie chyba zapalenie pęcherza, co prawda nie boli i nie piecze, ale zauważyłam od kilku dni mniejsze ciśnienie moczu, nie goni mnie też co chwila, ale dziś pobolewa prawa nerka, macie jakieś sprawdzone sposoby? Popijam herbatkę żurawinową i po niej jest lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 13:42

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scindapsus jak Cię bardzo będzie bolała to jedź do lekarza, bo z nerkami nei ma żartów. Ja miałam już raz chore i wiem, że łatwo jest je przeziębić. A ból jak się rozkręci jest nie do wytrzymania, pamiętam że do szpitala to tata mnie na rękach niósł bo ja nie mogłam chodzić...doszło do takiej infeckji że otarłąm się o usunięcie nerki. Ale kurcze nie pisze tego żeby Cie straszyć, bo to nie zawsze się tak konczy, tylko ostrzegam żeby żadna z Was nie lekceważyła nerek!!!! Kochana nagrzewaj, termofor przyłóż czy coś ciepłego...nerki lubią ciepełko... a może kamień Ci się zrobił? często się zdarza w ciązy...

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Madlen,ciesze sie ze jest ok;) Powiedz z tym pessarem to mozesz normalnie chodzic i robic wszystko.? Czy raczej trzeba lezec?

A co do obiadow to u mnie glownie wege obiady ktore maz chetnie zjada,przyztwyczail sie i tyle,zazwyczaj pozniej dopcha jakas kanapka z szynka albo rybka z puszki.

Jak sie wyjatkowo zasluzy, albo widze ze jakis przemeczony to mu robie schaboszczaka ale to powazna operacja u nas, bo ja sie wrecz organicznie brzydze miesa.
    Apaszka na twarz,rekawiczki gumowe, folia na wierzch i tak moge bic kotlety :-P
    Radosc na twarzy malzonka bezcenna :-)

Dotty84, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scindapsus wrote:
    Witajcie, u mnie chyba zapalenie pęcherza, co prawda nie boli i nie piecze, ale zauważyłam od kilku dni mniejsze ciśnienie moczu, nie goni mnie też co chwila, ale dziś pobolewa prawa nerka, macie jakieś sprawdzone sposoby? Popijam herbatkę żurawinową i po niej jest lepiej.

Wg mnie żuravit, można w ciązy i pić więcej wody niegazowanej, by przepłukać nerki.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scindapsus wrote:
    oby nie kamien! duzo pilas ostatnimi czasy?
    Choc kamien na pewno bys poczula.Zurawinka i duzo wody zeby wyplukiwac bakcyle :-)

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak mogę z tym chodzić natomiast już do końca nie mogę się przemęczać i muszę unikać stresu. Zadnych prac fiz, sprzątania, najlepiej odpoczywać caly czas. No i mogę krótko spacerować...czyli relaks, relaks i jeszcze raz relaks...

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    http://natiko.pl/home/102-sukienka-w-granatowe-paski-z-paseczkiem.html

<3

Nie mogę się oderwać od oglądania dziewczęcych rzeczy dla potencjalnej Różo_Michalino_Poli :D:D:D
    o ja Cieee.....boskie! :-)
    Zapisuje do ulubionych

gg64l6d8uplrbvce.png
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ