Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już jestem na L4, bo mam pracę stresująca, właśnie do mnie dzwonili, Boże tak sie zdenerwowałam, szkoda dzidzi, już mi lepiej, nie d rady chodzić do pracy, przez nią mam już stan nerwicowy. Poza tym mam bóle brzucha i gin mi już dał L4.
Fidelissa, HANA lubią tę wiadomość
-
Aliss i taki z tego morał, że każda ciąża jest inna, nie ważne czy druga czy trzecia hehe a moja mama niestety przeszła horror... dlatego ja tak panicznie boje się CC... ;/ ale nie mam przeciwwskazań, więc drugie też urodzę sn mam nadzieję, o ile tym razem pączus mi nie urośnie chociaż syn 3250 ważył ,więc akurat do wypchnięcia byłLivia
Nela
Marcel
-
mnie też brzuch pobolewa, ale też znośnie
Sylvi mi moja gin też już chciała dać zwolnienie, ale zdecydowałam do końca tego miesiąca popracować. Chce dać czas w pracy na znalezienie kogoś na moje miejsce, nie chce postąpić nie fair ponieważ po urlopie mam zamiar tam wrócić w miłej atmosferze
Alka spokojnie może owu było później plus zagnieżdżenie późno nastąpiło i dlatego
Aliass ja też miałam cc w znieczuleniu, mam nadzieję że tym razem też tak będzie zresztą moja gin powiedziała, że jeśli będę chciała to ni ewidzi problemu
Dziewczyny te które nie nie mają objawów z chęcią oddam trochę swoich mdłości -
Ja pracę mam biurową, chociaż pracuję w kontakcie z klientem, a jak wiadomo klienci bywają różni i czasem naprawdę się zdenerwuję. Jednak na chwilę obecną bardziej martwi mnie coś innego, mianowicie w najbliższym czasie będziemy mieli dużo dodatkowej pracy, praca po godzinach itd... Wstępnie się zgodziłam, jednak zastanawiam się jak ja dam radę pracować po godzinach, skoro ja już w pracy jestem zmęczona i śpiąca... Nie chciałabym od razu mówić o ciąży, ale nie chcę też powiedzieć, że mam w nosie dodatkowe zlecenia, bo wszyscy będą brali robotę do domu, to przecież nie wyłamię się...
-
U mnie też właściwie bez objawów, co tym bardziej mnie niepokoi bo z 2 pęcherzyków objawy powinny się nasilić...
Ja też jestem na L4 - telefon do przełożonego, aby mu o tym powiedzieć nieźle mnie zestresował. W ogóle jestem strasznie rozdrażniona, i ciągle się zamartwiam - spadek nastroju totalny. Wszystko się zaczęło od USG właściwie... Tak bym chciała aby oba kropki się dobrze rozwijały...
Mąż mnie dzisiaj zabrał do groty solnej na odstresowanie i kupił aromatyzer ultradźwiękowy - chyba już mu się daję we znaki.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:mnie też brzuch pobolewa, ale też znośnie
Sylvi mi moja gin też już chciała dać zwolnienie, ale zdecydowałam do końca tego miesiąca popracować. Chce dać czas w pracy na znalezienie kogoś na moje miejsce, nie chce postąpić nie fair ponieważ po urlopie mam zamiar tam wrócić w miłej atmosferze
Alka spokojnie może owu było później plus zagnieżdżenie późno nastąpiło i dlatego
Aliass ja też miałam cc w znieczuleniu, mam nadzieję że tym razem też tak będzie zresztą moja gin powiedziała, że jeśli będę chciała to ni ewidzi problemu
Dziewczyny te które nie nie mają objawów z chęcią oddam trochę swoich mdłości
Ostatnia @ mialam, 07.02,na usg bylam 19.02 i byl pecherzyk 18mm,gin wyznaczyl starania od 23 do 25.02. Potem bylam na usg 27,pecherzyka nie bylo,wiec pewnie pekl i od tego dnia biore luteine. Bete robilam 09.03 ,w dzien spodziewanej miesiaczki bo nie wiedzialam czy odstawic luteine,wynik 248,8 4-5 tydz
Dotty84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
fajnie że nie macie objawów - ja w pierwszej ciąży też nie miałam - rozwinęły sie dopiero koło 7-8 tc więc wszystko przed wami.. a teraz ból rozciągający mam już od 6 dni przed terminem @, biust powiększony, silnie odczuwam zapachy, brzuch wzdęty - niemogę sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania baa do siedzenia czekam tylko na mdłości, mdlenia i odrzucenia od wszystkiego co zdrowe .. w pierwszej ciąży jadłam namiętnie frytki z vegetą przez 2 tyg bo z wszystkiego innego mnie mdliło..
alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:alka a z tą betą się nie przejmuj, ile dpo była robiona, może później się fasolek zagnieździł.? zerio stresów
Ostatnia @ mialam, 07.02,na usg bylam 19.02 i byl pecherzyk 18mm,gin wyznaczyl starania od 23 do 25.02. Potem bylam na usg 27,pecherzyka nie bylo,wiec pewnie pekl i od tego dnia biore luteine. Bete robilam 09.03 ,w dzien spodziewanej miesiaczki bo nie wiedzialam czy odstawic luteine,wynik 248,8 4-5 tydzTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Bete robilam 09.03 ,w dzien spodziewanej miesiaczki bo nie wiedzialam czy odstawic luteine,wynik 248,8 4-5 tydz
nie wiem co masz do swojej bety - dla mnie jest jak najbardziej poprawna - w pierwszej ciązy miałam 202 w dniu @ a teraz mam ledwo 42 - jutro zrobię drugą (dziś mam termin @) ale i tak mi nie ma szans wyjść taka jak twoja.. -
izia wrote:nie wiem co masz do swojej bety - dla mnie jest jak najbardziej poprawna - w pierwszej ciązy miałam 202 w dniu @ a teraz mam ledwo 42 - jutro zrobię drugą (dziś mam termin @) ale i tak mi nie ma szans wyjść taka jak twoja..
Dzieki,cos mi dziewczyny pisaly,ze za niska jak na ten tydzien.Nie wiem czy przyrasta bo nie robilam pozniej,szkoda mi kasy,te 50 zl wole przeznaczyc na inne badanie bo gin mi peklo zlecil,ale nie dal skierowanTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Dzieki,cos mi dziewczyny pisaly,ze za niska jak na ten tydzien.Nie wiem czy przyrasta bo nie robilam pozniej,szkoda mi kasy,te 50 zl wole przeznaczyc na inne badanie bo gin mi peklo zlecil,ale nie dal skierowan
wow nieźle się cenią tam u was - u mnie beta 17zł a beta ekspres 24zł.. no ale też pamiętam pierwszy plik z badań to było koło 150-170zł - ale to było 4 lata temu ciekawe ile będzie teraz ...
ja też pewnie jutro nic nie zobaczę i się będę stresować - wolałabym iść później no ale wole sprawdzić czy to jak boli to nic poważnego.. o ile uda mi się jutro dopchać ewentualnie umówię na środę - dziś jest jakby lepiej - może to ten magnez który zażywam albo niedziela i mogę trochę więcej po odpoczywać..