Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
okti89 wrote:Aliss widZisałaś już zarodek czy sam pęcherzyk?
Zazdroszce wam dzieczyny wy widziałyście już zarodki bijące serduszka a ja tylko mały pecherzyk to i tak nie daje nadzieji wielkiej bo przecież jajko może się okazać puste..
Ech łapie doła jak czytam te wasze wspaniałe wieści..
Znikam z forum na kilka dni jak u mnie będzie dobrze to wrócę
Przepraszam że tak się rozkleiłam ale za mało czasu minęło od poprzedniej straty maleństwa i te przykre wspomnienia caly czas dają o sobie znać..
Ja widzialam niestety tylko pecherzyk, ale i tak jestem szczesliwa, bo balam sie ze sie nie utrzymalo, poza tym jezeli na usg wedlug wymiarow wyglada na starsze niz jest w rzeczywistosci, to chyba dobrze swiadczy co?
teraz przynajmniej wiem, ze sobie nie uroilam
Rozumiem co czujesz, ja tez strasznie sie balam, staralismy sie o te ciaze ponad 3 lata, i tez wtedy nie bardzo mialam ochote pisac...
Bedzie dobrze, zobaczysz. Uszy do gory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:26
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sylvi wrote:ja się zorientowałam, że jest coś na rzeczy bo zaczęłam mieć wyższą niż zazwyczaj tempke, jednego dnia to było nawet 37,2 a teraz jest ok 36,5, gdzie moja normalna temperatura to 35,6 stopnia
Sylvi ja też normalną temperaturę miałam w granicach 35,8-36,3 a teraz 36,5-36,8
-
asia009 już wpisuje tylko termin podaj heh super, upominajcie się nie spamiętam sama wszystkich
Aliss świetna wiadomość ,oby teraz wszystko szło po Waszej myśli już jesteś wpisana
Chyba, że ktoś ma propozycję innej listy, np jak lista ciężarówek na tamtym wątku, chyba, że Wam odpowiada.? ..to się podporządkuję
A my czekamy na obiadek, bo babcia robi, no i jest moja siostra , bawi się z Marcysiem, a ja dalej wyleguje się w łóżeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:40
Alisss lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
okti89 wrote:Aliss widZisałaś już zarodek czy sam pęcherzyk?
Zazdroszce wam dzieczyny wy widziałyście już zarodki bijące serduszka a ja tylko mały pecherzyk to i tak nie daje nadzieji wielkiej bo przecież jajko może się okazać puste..
Ech łapie doła jak czytam te wasze wspaniałe wieści..
Znikam z forum na kilka dni jak u mnie będzie dobrze to wrócę
Przepraszam że tak się rozkleiłam ale za mało czasu minęło od poprzedniej straty maleństwa i te przykre wspomnienia caly czas dają o sobie znać..
Okti ja tez póki co widziałam pecherzyk:)
Nie ma wkręcania sobie niczego złego!! Bedzie wszystko ok! -
karmelek ok jesteś wpisana
... i ja siebie zmieniłam bo i doszłam do wniosku, przecież to 1cs po poronieniu był i szczęśliwy, no i przede wszystkim zupełnie na luzie i spontanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:53
Livia
Nela
Marcel
-
asia099 wrote:xpatiiix3
Hej, chciałabym się dopisać na pierwszą stronę
Asia099 Asia, lat 26 (jeszcze do sierpnia), 9cs
I ja!
scindapsus - Patrycja,35, 1cs, termin póki co 9.11(ale mam 3 więc trudno wybrać )
okti89, u mnie w 5,2 dniu też był tylko pęcherzyk i z wielkości młodszy o 6dni, czyli 4,3... lekarka nic nie mówiła, tylko, ze w tak wczesnej ciąży może być, by się nie przejmować jakimiś tabelami, bo każde ciało działa inaczej... u mnie wizyta 2. IV, oby już coś było widać i słyszeć... póki co, staram się nie panikować, hormony ciągle buzuja, więc nie jest źle głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 14:07
-
Ojj zobaczycie, że dotrwamy, chociaż zapewne część z Nas może się posypać w październiku nawet, albo i w grudniu Ja liczę na październik, bo termin na święto zmarłych mi się nie podoba, a jestem bardzo niecierpliwa... hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 15:01
Livia
Nela
Marcel
-
Uff w końcu nadrobiłam i wróciłam do świata żywych. Pati miło, że pamiętasz o mnie Wczoraj po podróży czułam się fatalnie jak na przeogromnym kacu. Podróż minęła w miarę dobrze, wyjechaliśmy o 22 i wróciliśmy przed 11. Tylko sarenki mi pod samochód wskakiwały, aż 5 mnie zaatakowało Jedną prawie przejechałam kilka cm brakowało ale zdążyłam się zatrzymać i była taka malusieńka i słodziutka Od wczoraj zabierają nam ciągle prąd i internet dlatego jestem dopiero teraz...
Gratuluję nowym mamusiom i widziałam że pojawiły się bliźniaki, super!
Ja swojego maleństwa też jeszcze nie widziałam, nawet bety nie robiłam a właśnie zaczyna się 8 tydzień Co do brzusia to w piątek mnie wydęło i w sumie to już został taki większy. A jeśli chodzi o jedzonko to ciągle jestem głodna ale nie wiem coś jeść. Dzisiaj zrobiłam kapuśniaczek mniammmm i żałuję że nie kupiłam więcej kapusty bo bym sobie pojadłaFidelissa lubi tę wiadomość