Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeska tez tak czasem mam, do tego pobolewai z prawej, lewej i pośrodku. Ponoć to normalne. Jak nie masz ostrego bolu i plamien, krwawienia nie zamartwiaj sie;)
Evik ja robię tak jedna duza cebulkę podsmażam na oliwie, do tego czosnek(ja lubię duzo)i po chwili daje szpinak. Jak juz sie wszystko podsmaży dodaje śmietanę i serek homo naturalny i jedno żółtko. Mozna dodać smazony boczek dodatkowo.Na koniec duzo startego sera żółtego.doprawiam solą, pieprzem oregano. Najcześciej robię zapiekankę z tym sosem. Mieszam makaron z sosem posypuje serem i do pieca.
Ten sam sos daje tez czasem na ciasto francuskie zawijam w roladę i tez dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:38
Evik lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:Kochane właśnie jak Wy liczycie tydzień ciąży ?
Ja narazie posługuję się wg tego co liczy Belly, na następnej wizycie pewnie mi gin dokładniej powie, a termin skąd znacie, gin już powiedział, czy z Belly?
Mi Belly pokazało, ale z owulacji, bo wiem, że była dokładnie tego dnia. Ale jeśli ostatnia miesiączka nie była dokładnie 2 tyg przed owulacją, to mogą być rozbieżne terminy pomiędzy tym z miesiączki, a tym z usg.
-
Santoocha, Sylvi no to jesteśmy razem, trzymam kciuki za Wasze fasolki. Już niedługo je zobaczymy.
Asia 099 ja miałam właśnie owu 14dc a wiem kiedy była owu, bo chodziłam na monitoringi, ale narazie prowadzę wg OM, wszystko zapytam gina na wizycie i będę wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:07
-
Przeczytalam Was, ale pozniej pokomentuje, bo teraz mam niewiele czasu
Pojechalam wczoraj do gin do Londka, nie wierzylam,ze bedzie dobrze..., ale jest.
Wczoraj bylam 4tyg i 6dni ciazy wg OM i 23 dpo, USG pokazalo, ze ciaza w macicy ma 5 tyg i 0.31cm, wiec jest dobrze, bo wyglada na ciutke starsza, niz jest w rzeczywistosci :)szyjka zamknieta, badanie ok, widac bylo lekkie plamienie, ale powiedziala,ze to ciagle implantacyjne, co do mojego braku objawow, kazala sie nie matrtwic tylko cieszyc. Mam zdjecie kropeczki Mamy nadzieje, ze to bedzie dziewczynka, choc synek wolalby braciszka.
Mam nadal brac duphaston, a jak mi sie skonczy to pani doktor przepisala mi jakies inne tabletki z progesteronem na kolejne 30 dni, we wtorek powinnam miec wyniki progesteronu, jak bedzie ponizej 20, to poczta dostane kolejna recepte, a jak bedzie ok to po tych mam przestac brac ...
Tak strasznie sie ciesze
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 18:32
karmelek, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Pati widzialam, ze nie ma mnie na pierwszej stronie 16 listopada, widzialam ze wpisujesz tez wiek i ilosc cykli staran. U mnie 31lat i 39cykli :)Ala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 13:31
-
Aliss widZisałaś już zarodek czy sam pęcherzyk?
Zazdroszce wam dzieczyny wy widziałyście już zarodki bijące serduszka a ja tylko mały pecherzyk to i tak nie daje nadzieji wielkiej bo przecież jajko może się okazać puste..
Ech łapie doła jak czytam te wasze wspaniałe wieści..
Znikam z forum na kilka dni jak u mnie będzie dobrze to wrócę
Przepraszam że tak się rozkleiłam ale za mało czasu minęło od poprzedniej straty maleństwa i te przykre wspomnienia caly czas dają o sobie znać..