Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvi nawet nie pokazuj takich zdjęć to zbrodnia !!!!
To z malinami zjadłabym osiem!!
JA po pierożkach, dzidzi też smakowało chyba.
Co do mięsa, jerunie, jadłabym w każdej postaci, prócz smażonego bleee... tłuszcz... miesiąc temu zjadłam pół kg tatara... albo i więcej to było... wiem że nie wolno, ale nie mogłam się oprzeć, to takie dobre było !!!!
Nie chce mi się jeść kotletów, nawet nie mam na nie ochoty, ale taka kiełbaska z ogniska czy grilla, albo szynusia podwędzana, metka mmm... nie mogę wchodzić do mięsnego bo zaraz mam ochotę na wszystko zwłaszcza parówki z keczupem pudliszki - zjadłam na śniadanko
z kolei nie koniecznie słodkie, bardziej kwaśne i śledź. Czasem kupie sobie dwa fileciki matiasa i zjem zaraz po wyjściu ze sklepu takie słone tak mi się chce. Wyobraźcie sobie co myślą sobie ludzie w tej chwili patrzący jak jem na środku chodnika solonego matiasa - wariatka:D
no i czereśniemogłabym zjeść oczami, koleżanka przyniosła mi worek ze swego ogródka, myślicie że nie wciągnęłam całego
a jak !!
mada_lena, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allrecipes.pl/przepis/1255/czakczuka.aspx
ja na obiad zaliczylam to. wyglada dziwnie, ale pycha, leczo z jajem;).nie mialam kuminu to dopieprzylam curry i dowalilam kilka oliwek zielonych i kielbacha w plasterkach. teraz mam zgage ale dobre bylo.
Dziewczynyyyyyyy jak ja kocham kabanosy teraz, tez jem na ulicy po wyjsciu z miesnego, a co;).Goplana, mada_lena lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:
z kolei nie koniecznie słodkie, bardziej kwaśne i śledź. Czasem kupie sobie dwa fileciki matiasa i zjem zaraz po wyjściu ze sklepu takie słone tak mi się chce. Wyobraźcie sobie co myślą sobie ludzie w tej chwili patrzący jak jem na środku chodnika solonego matiasa - wariatka:D
Kobiecie w ciąży wszystko wolno
Tak sobie przynajmniej mówiłam, gdy w kawiarni kanapkę z łososiem zagryzałam sałatką owocową i popijałam sojową latte z bitą śmietaną i kruszonymi ciasteczkami
FK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
ta czakczuka czy jak jej tam wygląda apetycznie...
Amnezja bób... no to teraz mam smaka, jutro kupuje se bobu i czereśni aż się posram. Mam wolne mogę żreć
a kalafioru mi nie wolno, bobu i czereśni w sumie też, bo w lutym wycięto mi woreczek ż. a rzeczy wzdymające nie wskazane ale ... smaki mam takie że z bobu nie zrezygnuje tym bardziej z czereśniFK, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Kobiecie w ciąży wszystko wolno
Tak sobie przynajmniej mówiłam, gdy w kawiarni kanapkę z łososiem zagryzałam sałatką owocową i popijałam sojową latte z bitą śmietaną i kruszonymi ciasteczkamija ostatnio ciastko zagryzłam kapustą kiszoną i wydawało mi się że to super połączenie, natomiast inni nie mogli na to patrzeć.
-
nick nieaktualny
-
Ja tam mięsożerna jestem od zawsze... czasem aż szukam mięcha. Niby według mojej grupy krwi powinnam jeść tylko drób, a ja uwielbiam czerwone mięcho...
Podrobów nie umiem robić, ale zjeść chętnie, za to móżdżki i czernina nigdy nie przejdą.
U mnie różnie bywa, raz mam fazę na słodkie, że aż się trzęsę, a innym razem na słone, reguły nie ma... dziś u mnie było risottonażarłam się jak głupia i nie wiem, czy to po tym obżarstwie mnie nerka nie bolała, bo teraz spokój jak ręką odjął
-
nick nieaktualny
-
mi sie nic nie chce i to jest dopiero totalna porazka:( zjadlam na sniadanie bulke z serkiem smietankowym byl do tego pomidor, ale mi nie smakowal nie wiem czemu i go wyrzucilam.po 15 zjadlam jablko i nic mi sie nie chce.
moja ciaza to stan przeklety. kiedys bym zarla zarla zarla i nie mogla przestac. a teraz koszmar, jeszcze jakies kanapki, warzywa,owoce to mi wchodza a na obiad to zaden nie mam ochoty...
powinnam chyba cos lykac na apetyt,nawet nie wiem czy mozna i czy takie cuda dzialaja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 19:15
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
FK wrote:Madlen mi sie zawsze latem chce redsa i papieroska, kuzwa czemu nie ma papiersow beznikotynowych;(.
Jakieś papierosy dla ciężarnych powinni wymyślićhahaha....ja sobie cały czas obiecuje, że jak już przestanę karmić to siądę sobie na legalu z piwkiem i fajeczką
mmm... najlepsze że przed ciążą nie paliłam, tzn, rzuciłam papierosy rok przed zajściem i potem paliłam elektryka i wcale mnie do zwykłych nie ciągnęło, natomiast jak zaszłam w ciążę to od razu naszłą mnie ochota na zykłęgo papieroska:)
FK lubi tę wiadomość
-
Chwile mnie nie było, a tu pare stron
Ale słuchajcie co przez te dwie godziny przeżyłam to moje:(
Ginka dała mi skierowanie na ocp:/ bo dzidzia nisko, za nisko ułożenie miednicowe i leżeć z nogami do góry. Szyjka wysoko, twarda, zamknięta ogólnie ok. Roztrzęsiona do meza za tel. Ten do mnie mówi przyjedzi jest tu dr pogadam niech Cię zobaczy co dwie opinie to nie jedna. Wiec jadę mowię w czym rzecz. Zbadał. Szyjka wysoko, twarda, macica miękka. Na usg dzidzia juz zmieniła poze i leży sobie poprzecznie:) kazał polezec, relaksowac sie i jak zaboli więzadła no spa. I co zrobic??
Leżeć w domu czy na ocp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 19:32
-
nick nieaktualnyja bylam palaczka imprezowa, nawet sie zaciagac nie nauczylam, cala poprzednia ciaze i 1,5 roku karmienia wytrzymalam jakos, ale teraz , jak sloneczko, czasami jak ktos palacy kolo mnie przejdzie, to spogladam z tesknota..
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny