Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no póki co chodze dumna jak zawsze i wyprostowana hehe ale zaraz będę zgarbiona śmigać od ciężaru
ale w takim tempie spęka mi konkretnie ten brzuchol, chociaz na razie nic nie widać nowego tylko stara zebra i pępek na wierzchu
heheh zaraz pokaże Marcela krejzola co wyczyniał w brzuchu, Nelka już prawie to samo wyprawiać zaczyna tylko sporo lżej ,bo aż tak mocno nie widać póki mała
https://www.youtube.com/watch?v=MWeGLt-81ME&feature=youtu.be
trochę słaba jakość ale zawsze coś hhe na kompie lepiej niż przez YT się ogląda..
A tu Nelka pipką się wypięła udało mi się złapać w miarę mam nadzieję, że widać dobrze.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 20:24
sylvi, mada_lena, Amnezja, Madlen222, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
sylvi kochana na pewno już niedługo
a tu ujęcia z nagrania co obiecałam wcześniej miałam dopiero chwilkę żeby spokojnie przejrzeć i ujęłam na screenach najlepsze momenty hehe także musze przyznać ,że murzyńskie usteczka po tacie będzie miałahehe Radek się śmiał, że takie namiętne
hihi no ale powiem Wam podobna do Marcelcia hihi
tylko szkoda ,że buźkę zasłaniała ciągle to rączkami to jeszcze ta pępowiną ciągle heheh
wstydnisia
A więc przedstawiam Wam moją córeczkę - księżniczkę Nelcię
sylvi, Amnezja, Madlen222, maaartinka, Isia14, mada_lena, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDzieńdobrywieczer:)
nie nadaję sie na wieczorki filmowe, przyjaciolka zapodala Zniewolonego, ona zaczela ryczec, ja zasnelam;).
Rano czulam sie jak na kacu, po 2 brovariach hehe.
I oczywisci emalz przyjechal , awantura byla. Trzaskanie drzwiami i krzyki;(.
W koncu wywalilam go z chaty krzycza ze sama se poradze, to koniec i nie chce go widziec..Po godzinie wrocil jednak, uparty no;p.
Masakra, czlowiek sie w jedze zamienia w tej ciazy, choc on tez do najlatwiejszych nie nalezy.
Krysiek kopnal mnie pierwszy raz w dzien dziecka, matce prezent zrobil;)
Teraz juz chasa na calego, wiercipiet jeden.
NIe moge tyle zrec, 69 kilo juz waze, ała, a ze Stachem 70 wazylam w dniu porodu..ajj, wmawiam se ze to dziecko takie ciezkie;p.mada_lena lubi tę wiadomość
-
najwspanialsze, najcudowniejsze uczucie na swiecie jak moja rybka juz tak sie rusza ze nie ma watpliwosci ze to to:) Dzis poczulam to pierwszy raz tak konkretnie.My u rodzinki meza calutki dzien siedzenia i wmuszania jedzenia ale daje rade choc kregoslup juz mi wysiadl i musialam uciec sie polozyc:)
mada_lena lubi tę wiadomość