Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen222 wrote:mi tez się wydaję, że to normalne jest ale oczywiście nie omieszkam nie zapytać lekarza
Daj znać Madlen co na to gin:) chociaż mysle, ze teraz bedzie nas ciagnąć z kazdej strony.
Pati a kopie cię czasem do środka? Czasem az w ok dupki czuje:) nie wspomnę o pęcherzu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:45
-
Gratuluję Córeczke Dziewczyny:) Najważniejsze, że wszystkie są zdrowe:)
Ja malo piszę bo mam ostry koniec w pracy, od 1 lipca wreszcie ruszam na zwolnienie, bo po co Młody ma śmigać do przedszkola w wakacje:)
Nie moge doczekać się środy, wtedy mam usg połówkowe i może wreszcie dowiem się kto mieszka w moim brzuszku:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
mada_lena no pewnie pisałam wcześniej że jakby w szyjke kopie czasem a odczuwam to jakby mi szyjka drżała w środku albo mnie że tak powiem nogą smyrała w pochwie xd takie dziwne uczucie
A pęcherz mój to biedny czkawko zgrozo moja...
hehe biegam wtedy co 10-15min siku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:52
Eve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
heheh Marcelo śpi całe nocki bez pobudek ok.10-12h hehe zależy ile w dzień pośpi
także grzeczne dziecko no i sam zasypia kładzie się i śpi hehe czasem jeszcze pogada coś albo przytuli się da buzi i zasypia kochane dziecko
mada_lena, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
i tu My z dziś
czyli rozpoczęcie 21 tyg
Połówkowe mamy dopiero jakoś na początku lipca ;/
Już się nie mogę doczekać co się tam kryje !
a wagę mamy nadal na minusie.. ale od zeszłego tygodnia przybrał nam się kilogram..xpatiiix3, Eve, sylvi, lkc, Reverie, Viviana, Madlen222, KUNIAK, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Ojj mam mam skarb
kochany jest i sam je, tylko płynnym trzeba karmić, sam zasypia, mówi jak chce spać albo sam idzie sobie się położy (a jak chce żebym posiedziała z Nim w łóżku t przyjdzie za ręke weźmie i mówi mamo oć), mówi jak ma kupe bee albo fuj ,posprzątać potrafi zabawki po sobie, choc nie zawsze, zależy od humoru, sama jestem w szoku ,że taki mały a tak rozumie już dużo, no ale się go uczy tego wszystkiego więc sporo umie
tylko urwis straszny jest lezie wszędzie hehe a jak coś chce to ostatnio wszystko na juz musi mieć, chyba ,że ma w zasięgu rąk to sam sobie pójdzie i weźmie, czasem picie w drugim pokoju leży np na łóżku u mnie to on do mnie mamo, pić, ja do niego żeby sobie poszedł i przyniósł ,że w naszym pokoju picie w lóżku u mamy, to grzeczny dzieciak pójdzie i sobie się napije tak samo ze smokiem czasem się zapytam gdzie smoczek Twój pójdzie i przyniesie albo szuka tam gdzie zgubił i mówi mamo ni ma tak fajnie ramionkami wzrusza, ale mógłby jeszcze na nocnik siadać hehe chociaż nie powiem dzisiaj zrobił postępy pierwszy raz usiadł sam z własnej woli na nocnik oczywiście w ubraniu a wcześniej nie chciał wcale
sorki za off topic, ale jakoś wylewna ostatnio jestem
Tyle, że to wszystko co robi to raczej jest adekwatne do wieku bo większość dzieci w jego wieku juz takie rzeczy robi i nie uważam tego za coś wyjątkowego, chociaż nie powiem świetny egzeplarz mi się trafił ,bo i nei płaczący, oby Neluś taka była jak starsz brat
O wstał i poszedł sobie przez sen przed chwilą mój lunatyk xD udał mi się synek, nie powiem, no ale wiadomo dla każdej matki jej dziecko jest idealne
Paju świetny brzuszek :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 23:52
Eve, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mój bardzo długo miał problemy z zasypianiem samodzielnym i przesypianiem nocy, ale też długo był na cycu, więc o niego się awanturował. Reszty szybko się uczył i chciał robić sam.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Czyli mój normalny jest, ale czasem takie myśli mam ,że jak którejś koleżanki w tym samym wieku dziecko umie coś tam a mój nie to że coś nie tak jest ale w sumie każde dziecko w swoim czasie coś zaczyna robić ten i tak mądry chłopak jest, więc nie narzekam, bo i szybko się uczy
Mój cyckał tylko 8 miesięcy potem zero mleka ani mm ani cyc z dnia na dzień rzucił od tamtej pory wcina serki jogurty itd
No dobra spadam ja spać chociaż koleżance czkawka przeszła to chwil spokoju i dalej po pęcherzu chyba sobie poduchę ugniata koleżanka
Kolorowych :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 00:35
Eve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No i kopiemy sobie znowu moja kochana jak to mnie uspokaja jak ona tak słodkie kopie
tylko szkoda, że tak nisko, bo aż pod gumką od majtek samo nad kością łonową...
Pati, mnie tez, ale lekarka mowila, ze nie ma czym sie przejmowac. czasem dostane kiksa pod pepkiem, zalezy jak przeplynie, ale glownie pod linia majtek i lekko nad. Poki szyjka jest OK - moze kopac i w kolanie;) -
Witamy sie z Wami z ocp...po wpisie ze mialyscie bole w.szyjce i ze to zagraza porodem czy cos, postanowilam skonsultowac moje napieranie na szyjke i klucia. Wpadlam "na chwile" i zostalam. Szyjak zamknieta itd, tetba mlodego jest, ale te lekkie pobokewania to jakies zagrozenie i kazali mi zadecydowac czy zostaje czy nie. Wolalam zostac. Dostajemy nospe, luteinke i pigule dowciapna bi mialam kucia i to infekcja. Dzisiaj komplet badan i usg. Ordynator mnie wymacal i mowi tak " cos jest nie tak, jak dla mnie to jest 16 tydz a nie 20" no ja pierdykam i jak ja mam teraz w spokoju czekac na to usg?????? Pozdrawiam Was moje kochane. Trzymajcie kciuki za.mojego babelka.
-
hej kobietki cały czas was podczytuje i ciesczę się, że u was i waszych maluchów wszystko dobrze. My też mamy się dobrze ja tylko walczę z wysoki ciśnieniem z mojego Miłoszka też zrobiła się córunia
szaaał
Dzisiaj jadę na różowe zakupy:)
Ale tak z innej beczki, nie chcę abyście odebrały to jako jakąś reklamę czy narzucanię się. Poniżej wklejam link do stronki siepomaga.pl 3 letni Synek mojej znajomej dostał ostatnią szansę na walkę z rakiem, bo w Polsce już dawno go przekreślili:( Kwota do operacji jest kolosalna ale, jak wiemy marzenia się spełniają. My jako przyszłe matki wiemy jak ważne i cenne jest dla nas życie i zdrowie naszego dziecka. Monika (którą osobiście znam) mama Wiktorka robi wszystko aby ratować życie swojego synka
Kochane każda złotóweczka jest tutaj cenna ! Jeżeli któraś z was miałaby ochotę wesprzeć Wiktorka,będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam:)
Oto link:
http://www.siepomaga.pl/f/fundacja-siepomaga/c/1508KocieOczy, xpatiiix3, Isia14, KUNIAK lubią tę wiadomość