Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen nieskazitelna figura? Ja to tam nigdy do chudych nie nalezalam ale w sumie zawsze dobrze się czulam w swoim ciele
Najważniejsze ze sie w rozmiarowce mieszcze haha
Ale fakt brzuszek w ciąży niezbyt rośnie.. Może dlatego ze mam bioderka nie należące do małych i jakoś tam się mieści dzidzia..
Oj kobietki zazdroszcze wam coreczek -
xpatiiix3 wrote:ja mam 26 czerwca następne w szpitalu połówkowe tylko już samo 2d na NFZ
i to juz u lekarza który nigdy się nie pomylił co do płci ma 100% sprawdzalność od początku swojej kariery mam nadzieje, że potwierdzi panienkę ,bo juz się przyzwyczaiłam do mojej Nelki
Nawet nie mów, dziś rozmawiałam z kuzynką i mówię jej, że na pewno będzie dziewczynka, a ona na to ze stoickim spokojem "Uhm, też tak myślałam ostatnim razem" (KOLEJNY chłopak) i zaczęłam wtedy MYŚLEĆ...że może być nie po mojej myśli ... hmmm ...
xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Madlen222 wrote:dziewczyny od tego odpoczywania bolą mnie plecy i dupa, już nie wiem jak siedzieć czy leżeć...a chodzić za dużo nie mogę
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Nawet nie mów, dziś rozmawiałam z kuzynką i mówię jej, że na pewno będzie dziewczynka, a ona na to ze stoickim spokojem "Uhm, też tak myślałam ostatnim razem" (KOLEJNY chłopak
) i zaczęłam wtedy MYŚLEĆ...że może być nie po mojej myśli ... hmmm ...
Bedzie cipucha mowię Ci;)RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Rewolucja ja zawsze myslalam ze z chłopaka dziewczynka się nie zrobi bo siusiak musiałby zniknąć ale z dziewczynki chłopak? Czemu nie
Ale sama potem liczylam ze siusiak jeszcze zniknie
Ale oczywiście życzę córyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:01
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Mnie tez boli dupa i plecy i chyba więzadła bo tak po bokach w pasie ciagnie, kłuje. Na troche dzis sie zaktywowalam... Posiedzialam przy grillu ale znow leżę i tyje:D
mnie tez tak w pasie ciagnie, w boku i w wiezadlach ale glownie po prawej stronie, czasami zanim się rozchodzę to to boli wręcz... i już zaczęłam się znowu martwić czy to normalne... -
Hej dziewczyny! Ja tylko na chwilę. Powodzenia na jutrzejszych wizytach, trzymam kciuki!
Wstawiam fotki mojej małej kosmitki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:17
maaartinka, lkc, xpatiiix3, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, sylvi, Eve, Lavendula, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:mnie tez tak w pasie ciagnie, w boku i w wiezadlach ale glownie po prawej stronie, czasami zanim się rozchodzę to to boli wręcz... i już zaczęłam się znowu martwić czy to normalne...
Tez mnie ciagnie głownie z prawej, czyli jestesmy juz dwie. Obstawiam, ze to normalne;)
Rewolucja kciukam! Powodzenia!RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Rewolucja Hahaha nie gadaj musi być pannica następna hihi nic się nie zmieni i nie może nawet, z resztą na zdjęciu widać, że pipcia jest u Nas i u Ciebie też będzie
hehe Ja trzymam kciuki codziennie za każdą po kolei i już mam takie sine ,że drętwieją, ale jeszcze potrzymam póki każda z Nas nie pozna płci
Isia ale śliczna niunia ,gratuluje córeczki
Ja chyba nigdy kciukasów nie rozprostuje chodź na chwilęKuźwa mój kurczaczek nie śpi
hahah spał do 18.30 i teraz dopiero zasypia mi
Livia
Nela
Marcel
-
A co do ciągnięcia mnie z rana z lewej ciągnęło boleśnie tak a popołudniu z prawej teraz oki jest
zależy jak mi maluśka się ułoży
No i kopiemy sobie znowu moja kochana jak to mnie uspokaja jak ona tak słodkie kopietylko szkoda, że tak nisko, bo aż pod gumką od majtek samo nad kością łonową...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:35
Livia
Nela
Marcel
-
A i obalam mity ,że w ovu to chłopiec ahahah bo my się wstrzeliliśmy akurat w samo ovu potwierdzone monitoringiem
i cmyk pyk panieneczka moja kochana jest
desou również i za Ciebie kochanieńka będziemy trzymać kciuki aby wyniki były w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 22:42
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel