Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam zakupy! AAAAAAAAAAAAAAA
Kupiłam od razu cały komplet, wiem, że lepiej po jednej sztuce kompletować ale ja nie ruszam się z domu więc po jednej rzeczy na allegro to za drogo jak dochodzi przesyłka...
Wybraliśmy uniwersalny kolor, bo nie znamy płci...
http://allegro.pl/e-d-wyprawka-niemowleca-6-czesciowa-roz-56-mix-i4343348685.html
kolor 9. ECRU Kocham moją mamusię i tatusia
Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Księżniczka rośnie ,a mama razem z Nią
Tak domowo-kwieciście hehe z przed chwili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 18:13
mada_lena, Madlen222, KasiaKa, lkc, sylvi, Marzena27, RewolucjaSięDzieje, Eve, Strupka, anusiaa90, Ninusia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ejj laski a może macie takie mocne mięśnie brzucha bo ja np w pierwszej ciąży na tym etapie ciut ciut się zaokrągliłam hihi a teraz buuum niedługo pękne
a i jak uda mi się screena wyciąć zaraz z filmu to Wam pokaże dowód na pipke ,bo nie mam zdjęcia akurat z pipcią
desou moja miała 355g we wtorek kruszynka ale długaśna za to
i wiecie co no zauwazyłam, że muszę część majtek odłożyć bo w dupsku za ciasne się robią hahaha albo temu tak, że mała nisko osadzona i brzuchol od pipki samej rośnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 18:20
Livia
Nela
Marcel
-
ja mam 26 czerwca następne w szpitalu połówkowe tylko już samo 2d na NFZ
i to juz u lekarza który nigdy się nie pomylił co do płci ma 100% sprawdzalność od początku swojej kariery mam nadzieje, że potwierdzi panienkę ,bo juz się przyzwyczaiłam do mojej Nelki
Livia
Nela
Marcel
-
No nie świrujcie ,że aż na 8 no i raczej nie trojaczki ani bliźniaki bo nie widać było na usg.. ;o hehe
Madlen nie gadaj Ty Nas wszystkie niedługo przebijesz jak Ci wystrzeli to ok.30tc będziesz wyglądać jak na mecieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:22
Livia
Nela
Marcel
-
heheh krejzolki ,bo wpadne w kompleksy niedługo, ciekawe jak ja to po porodzie zrzuce i czy ta skóra się tym razem tak ładnie ściągnie... ;P No i pewnie więcej zeberki będzie na brzuchu...
A tu mój śmiechulo ahahh jakieś 3tyg temu
https://www.youtube.com/watch?v=ZoNXwaEJnyM&feature=youtu.be
No nie moje dziecko mnie zadziwia ahahah teraz torebke znalazł i śmiga w niej po domu w tą i z powrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:32
Madlen222, desou, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel