X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana:)
    Ja ruchy czuje ale takie delikatne mój już ucho przystawia do brzucha ale nic nie czuje ani nie słyszy. Ja już z ciuszków mam wyprawkę zrobioną już mi się w szafie nie mieszczą.Ogólnie powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepów dziecięcych:P:P:P

Lavendula, Eve lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Bardzo :):):)

Wstałam z ogromnym apetytem na ... jagodzianki i minestrone, także zabieram się do roboty, coby jak najszybciej zacząć minimalizować zachcianki;)

Chłopów nie ma, rozpalają palenisko w ogrodzie...no jakżeby inaczej...wielkie steki też mają swoich adoratorów ;)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ruchów to czułam ok 1-1,5 wcześniej - ale to było lekkie butgotki, łaskotania, przelewania - więc nie chciałam się nakręcać, że to TO, wczoraj nie miałam wątpliwości..... <3 Cudowne uczucie.... A szafa [ tzn. na razie torba ] Małej już pęka w szwach, więc i mnie z dala od sklepów dziecięcych ;)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam brzuszki :*

Księżniczka dała zasnąc chwilkę po północy :D i tak sobie spaliśmy do 8.30 :D hihi od rana daje czadu królewna :) Wczoraj złapałam na filmie jednego kopniaka hehe a jak tylko telefon odkładałam znowu zaczynała kopać wstydnisia xD Marcelo to dawał się filmowac do tej pory uśmiecha się do aparatu czy telefonu uwielbia to :D hihi

Kuniak a i owszem pepco to przeładowane ciuszkami dzieięcymi i nie tylko i to w świetnych cenach hehe :D a jeszcze jak się trafi na wyprzedaże to dopiero hehe :P ja to już szał zakupowy wpadłam już bym chciała wszystko mieć dla dzidziuni :D i tak siedziałam patrzyłam na te ciuszki i aż mi się zachciało ,żeby już była by móc w to wszystko ją ubrać :)

Radek wczoraj chciał już smoczki i butelki różowe kupować hihi ojj będzie księżniczka tatusia coś patrzę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:41

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Ja znowu wymęczona. Wczoraj znowu bolało okropnie, Dzidzia wybuliła mi się bardzo nisko, uciskała, jak tak będzie dziś, to jutro dzwonię do gina, jeśli go nie ma dalej, to niestety idę jutro do szpitala, mój mąż już oczy otwiera, że szpital, ale to jest za mocny ucisk, ciągle jadę na no-spie. Dawno nie miałam takich nieprzyjemnych chwil, Dzidzia kopała tak nisko koło kości wręcz, a ja nie wiem jak szyjka itp.

Ja dzis tez wstałam z pobolewaniem brzucha, i klucie w pochwie znow sie pojawiło. Jutro posiew...zobaczymy czy mam lokatorów na dziko:)
    A niunia kopie w najlepsze:) :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kochanie szaleje w kuchni. Szykuje mięcho na grilla, dla mnie zrobił pyszne burgery i zjadlam 3 :D i chce wiecej:)
    Musze sie opanować bo moja waga mnie wczoraj przeraziła, ale sama kluseczka wazy niespełna 400g :) mam na kogo zrzucić ;)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi a wiesz i ja mam ochotę na burgery :D może dzisiaj machniemy na grillu :D hehe a póki co leże sobie i odpoczywam :D Ja ważę już 67 kg czyli +5 akurat 1kg na miesiąc :D hehe zobaczymy co będzie dalej oby nie więcej niż 20 do końca :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zapraszamy:) Maz zrobił jak dla pułku wojska :) u mnie tez plus 5kg :) poza brzuszkiem przytyly mi ręce, normalnie mam łapę jak hardcorowy koksu:)

xpatiiix3, KUNIAK, FK lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z chęcią tylko troszkę za daleko pewnie :D mi dupka i cycki jeszcze :P u mnie ok.1kg to niunia z łożyskiem i tymi wodami itd 1kg w cycki poszedł i 1kg w dupsko hehe a reszta nie wiem gdzie chyba w biodra :D u mnie całe szczście jakoś rónomiernie sie rozkłada zawsze ta waga :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:47

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałabys do centrum zawitać :) ale tak szybciochem bo moj apetyt dzis jest porażający :)
    no tak jeszcze piersi podrosły:) jak mogłam zapomnieć :)
    Pewnie bede spora kulka na chudych nogach:) obysmy do 20 nie dobiły, wystarczy mi 12 kg na plus:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:01

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane:) u mnie pogoda smętna i też taki dzień, jak zwykle mąż w pracy, pies śpi obok a ja Was czytam...dzisiaj zamierzam zrobić listę niezbędnych rzeczy dla dzieci:) Pessara na szczęście nie czuje, w poniedziałek połówkowe i mam nadzieje, że ten cudowny krążek działą cuda i zahamował moją szyjkę:) a poza tym to dzisiaj o 1 w nocy wstałam i jadłam banana, tak mnie naszło...hehe... miłego dnia kochane:)

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziołszki. ja wczoraj byłam z małżem na grillu u znajomych, wróciliśmy o 3ciej a pizgało nieziemsko, siedziałam w dwóch polarach i owinieta kocem ale fajnie było :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    hej dziołszki. ja wczoraj byłam z małżem na grillu u znajomych, wróciliśmy o 3ciej a pizgało nieziemsko, siedziałam w dwóch polarach i owinieta kocem ale fajnie było :)

No to CIę podziwiam że do 3 wytrzymałaś...ja odkąd w ciązy jestem to 23 i padam!!! :) hehe...a gdzie tu do 3...

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może dlatego że wstalam o 12stej;) ja jestem nocnym markiem wiec nie bylo zle ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zaczynamy 21 tydzień :)

DO Pepco mam kilometr i omijam go szerokim łukiem bo jak wejdę 'niby coś pooglądać' to zawsze muszę z czymś wyjść!!!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe tak pepco to moja zmora też staram się nie zachodzić ,ale kusi kusi i jeszcze raz kusi bo obok jest apteka najtańsza w mieście hehe :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejq dziewczyny jak mnie swędzi brzuch!!! non stop się drapie!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie cały czas swedza cycki także rozmiem :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarować, smarować i jeszcze raz smarować :)

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mnie cycuchy rozsadza i swędzą :P brzuchol i boczki ciągną i swędzą tylko smarować niestety nic więcej nie poradzimy to dopiero początek później będzie gorzej :P

Oooo mała szaleje na całego hihi kochanie moje <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 16:27

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ