Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry z rana:)
Ja ruchy czuje ale takie delikatne mój już ucho przystawia do brzucha ale nic nie czuje ani nie słyszy. Ja już z ciuszków mam wyprawkę zrobioną już mi się w szafie nie mieszczą.Ogólnie powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepów dziecięcych:P:P:PLavendula, Eve lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Bardzo
Wstałam z ogromnym apetytem na ... jagodzianki i minestrone, także zabieram się do roboty, coby jak najszybciej zacząć minimalizować zachcianki;)
Chłopów nie ma, rozpalają palenisko w ogrodzie...no jakżeby inaczej...wielkie steki też mają swoich adoratorów
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Co do ruchów to czułam ok 1-1,5 wcześniej - ale to było lekkie butgotki, łaskotania, przelewania - więc nie chciałam się nakręcać, że to TO, wczoraj nie miałam wątpliwości.....
Cudowne uczucie.... A szafa [ tzn. na razie torba ] Małej już pęka w szwach, więc i mnie z dala od sklepów dziecięcych
-
Witam brzuszki :*
Księżniczka dała zasnąc chwilkę po północyi tak sobie spaliśmy do 8.30
hihi od rana daje czadu królewna
Wczoraj złapałam na filmie jednego kopniaka hehe a jak tylko telefon odkładałam znowu zaczynała kopać wstydnisia xD Marcelo to dawał się filmowac do tej pory uśmiecha się do aparatu czy telefonu uwielbia to
hihi
Kuniak a i owszem pepco to przeładowane ciuszkami dzieięcymi i nie tylko i to w świetnych cenach hehea jeszcze jak się trafi na wyprzedaże to dopiero hehe
ja to już szał zakupowy wpadłam już bym chciała wszystko mieć dla dzidziuni
i tak siedziałam patrzyłam na te ciuszki i aż mi się zachciało ,żeby już była by móc w to wszystko ją ubrać
Radek wczoraj chciał już smoczki i butelki różowe kupować hihi ojj będzie księżniczka tatusia coś patrzęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:41
Livia
Nela
Marcel
-
Viviana wrote:Ja znowu wymęczona. Wczoraj znowu bolało okropnie, Dzidzia wybuliła mi się bardzo nisko, uciskała, jak tak będzie dziś, to jutro dzwonię do gina, jeśli go nie ma dalej, to niestety idę jutro do szpitala, mój mąż już oczy otwiera, że szpital, ale to jest za mocny ucisk, ciągle jadę na no-spie. Dawno nie miałam takich nieprzyjemnych chwil, Dzidzia kopała tak nisko koło kości wręcz, a ja nie wiem jak szyjka itp.
Ja dzis tez wstałam z pobolewaniem brzucha, i klucie w pochwie znow sie pojawiło. Jutro posiew...zobaczymy czy mam lokatorów na dziko:)
A niunia kopie w najlepsze:) -
A z chęcią tylko troszkę za daleko pewnie
mi dupka i cycki jeszcze
u mnie ok.1kg to niunia z łożyskiem i tymi wodami itd 1kg w cycki poszedł i 1kg w dupsko hehe a reszta nie wiem gdzie chyba w biodra
u mnie całe szczście jakoś rónomiernie sie rozkłada zawsze ta waga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:47
Livia
Nela
Marcel
-
Musiałabys do centrum zawitać
ale tak szybciochem bo moj apetyt dzis jest porażający
no tak jeszcze piersi podrosły:) jak mogłam zapomnieć
Pewnie bede spora kulka na chudych nogach:) obysmy do 20 nie dobiły, wystarczy mi 12 kg na plus:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 13:01
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
witam kochane:) u mnie pogoda smętna i też taki dzień, jak zwykle mąż w pracy, pies śpi obok a ja Was czytam...dzisiaj zamierzam zrobić listę niezbędnych rzeczy dla dzieci:) Pessara na szczęście nie czuje, w poniedziałek połówkowe i mam nadzieje, że ten cudowny krążek działą cuda i zahamował moją szyjkę
a poza tym to dzisiaj o 1 w nocy wstałam i jadłam banana, tak mnie naszło...hehe... miłego dnia kochane:)
-
sylvi wrote:hej dziołszki. ja wczoraj byłam z małżem na grillu u znajomych, wróciliśmy o 3ciej a pizgało nieziemsko, siedziałam w dwóch polarach i owinieta kocem ale fajnie było
No to CIę podziwiam że do 3 wytrzymałaś...ja odkąd w ciązy jestem to 23 i padam!!!hehe...a gdzie tu do 3...
-
i mnie cycuchy rozsadza i swędzą
brzuchol i boczki ciągną i swędzą tylko smarować niestety nic więcej nie poradzimy to dopiero początek później będzie gorzej
Oooo mała szaleje na całego hihi kochanie mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 16:27
Livia
Nela
Marcel