Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie rozumiem w takim razie mojej gin.
Tez tak sadze, ze wysokość jest ok. Czuje kopniaki kolo pępka.
Postanowilam, ze będę dalej do niej chodzić po L4, skierowania itp. Natomiast zawsze skonsultuje jakiekolwiek wątpliwości z innym lek. Uważam ze spokojna glowa to podstawa w ciąży i nie tylko;)
Fidelissa wszystkiego naj naj, zdrowka dla Was:)
Madlen będzie dobrze:)nie ma innej opcji!
Ja juz nie biorę kwasu od 2tyg. Lykam co drugi dzień falvit, codziennie biorę 1xmagnez i Dha. I chyba na tez więzadła będę brała magnez 2x.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 12:10
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Madlen ja już dodatkowo kwasu nie biorę ,bo jest w witaminkach
w końcu znalazłam w aptece ostatnio moje ulubione ladeevit są swietne brałam je z Marcelkiem w ciąży i tylko jedna kapsułka a mają w sobie wsio
Fidelissa Soo lat sto lat :*** Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń zdrówka szczęśćia, jak najmniej bolesnego porodu i szybkiego dojścia do siebie poNo i jak najwięcej pociechy z bobaska i spełnienia się w roli matki
tego wszystkiego oraz wszystkiego co sobie tylko zamarzysz życzymy Ci z Marcelkiem i Nelcią :***
Livia
Nela
Marcel
-
Fidelissa 100 lat!
Ja wczoraj wymarzłam na kość. Z chórem w którym śpiewam koncertowaliśmy z okazji Bożego Ciała na świeżym powietrzu i pogoda tak nas "dopieściła", że wszyscy szczękali zębami, a my tylko w lekkich ciuszkach,bo rano było słonecznie... po ciepłej herbatce i jajecznicy Bąbel dał znać, że odtajał
Pogoda była na płaszcz jesienny, a nie koniec czerwca, dzisiaj we Wrocku jeszcze gorzejdobrze, że aktualnie mam bardzo długi weekend na L4, bo inaczej wkurzyłabym się mając taką pogodę, przy wolnym w pracy
-
hej Kochane
)
również proszę o troszkę słonkajutro ślubujemy więc niech chociaz nie padaa
Fidelissa wsiego najpelszego!spełnienia marzeń, spokojnego porodu i szybkiego spotkania się z Bobaskiem
Lavendula, RewolucjaSięDzieje, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość
-
Jula222 wrote:hej Kochane
)
również proszę o troszkę słonkajutro ślubujemy więc niech chociaz nie padaa
Fidelissa wsiego najpelszego!spełnienia marzeń, spokojnego porodu i szybkiego spotkania się z Bobaskiem
i Wam na Nowej DrodzeJula222 lubi tę wiadomość
-
ja na weekend też we Wrocku ale w szkole
mieszkam 80km od Wrocławia i dziś też mnie pogoda nie rozpieszcza, właśnie z małych zakupów wróciłam żeby na jutro kanapki bylo z czym ogarnąćbardzo pochmurno i co jakiś czas popaduje...
Fidelisa - serdeczności urodzinowe!Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wszystkiego najsłodszego, spełnienia marzeń i dużo radości z ciąży i dzidzi!
Dziewczyny trzymam kciuki żeby wszystko się wyprostowało i było Was już tylko dobrze do końca!
Ja kwasu foliowego dodatkowo też już nie biorę, tylko to co jest w witaminkach.
U mnie macica sięga tak na palec nad pępek.
Byłam w środę na wizycie, wszystko jest, potwierdziło się że będzie córeczka na 100%.Mała rośnie jak szalona, wyprzedziła prawie o dwa tygodnie wiek w stosunku do miesiączki.
Dużo słonka na weekend Wam życzę!Madlen222, Lavendula, xpatiiix3, sylvi, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
FideliSsa 100 lat!!! i łatwej ,nudnej drugiej połowy ciąży
Nata trzymam kciuki żeby to zatrzymanie w szpitalu okazało się na wyrost i żeby wszystko było ok
Mamuśkom leżącym polecam takie ustrojstwo:
Dziś do mnie przyszło i teraz leżenie nie wydaje mi się takie nieznośne ,nawet popracować mogęOd razu humor 100% lepszy.
Choć minus taki że teraz będę wydawać fortunę na allegro:) bo na tablecie niewygodnie się tam buszuje
Rewolucja o której masz wizytę? bardzom ciekawa czy masz swoją dziewczynkę upragnionąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 13:59
-
Fidelissa spełnienia marzeń!
Nata czekam na pozytywne wieści. będzie dobrze :*
ja się zastanawiam czy aby nie kupić sobie tableta jakbym miała pilnowac dzidzi w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:12
-
I ja chyba tez się zdrzemne:) o ile dam rade:)
Moja nie śpi, położyłam się na lewym boku ona była po prawej str i chyba jej sie nie spodobała pozycja mamusi bo kopala ile siły w nóżkach:) a jak leże na plecach dziecię spokojne:) ma charakterek
Ja tez dziś chodze czesciej do kibelka i na mniejsze porcje;) -
Hej kochane moje!! Z dzieckiem wsio orajt. Ma juz 310gramow, rozmiarowo zgadza sie wszystko z tyg coazy. Debil ten lekarz. Mam ochote mu zajebac ze tak powiem. Czuje sie bezpieczniej bo widzialam sie z moim prowadzacym i widzial opis usg itd wiec jest spoko. Ogolnie naly ma jakis zator w nerce, ale malutki i nie przejmowac sie tym. Nie chcialam tu zostawac no ale teraz nie licze sie ja tylko moje kochane malenstwo. Ogolnie to w szpitallu nie ma przychodni dlatego od razu przyjmuja na oddzial. Na serio walczylam ze soba i nie wiedzialam na co sie zdecydowac ale moj naz uznal zebym lepiej zostala. Przynajmniej zrobia mi kompleksowe badania, bo nawet tf 3 i 4 mi zbadaja a nie mialam tego wczesniej robionego. Ogolnie jest lepiej. Jest moja kolezanka tez na oddziale wiec.nie jest zle. Pogadac z kim mam:-) Fidellissa sto lat kochana!! No i mlodej,przyszlej zonie pogody na jutro.
Agusia ;), xpatiiix3, desou, mada_lena, Madlen222, RewolucjaSięDzieje, sylvi, Jula222, Eve, caśka lubią tę wiadomość