Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata wrote:Hej kochane moje!! Z dzieckiem wsio orajt. Ma juz 310gramow, rozmiarowo zgadza sie wszystko z tyg coazy. Debil ten lekarz. Mam ochote mu zajebac ze tak powiem. Czuje sie bezpieczniej bo widzialam sie z moim prowadzacym i widzial opis usg itd wiec jest spoko. Ogolnie naly ma jakis zator w nerce, ale malutki i nie przejmowac sie tym. Nie chcialam tu zostawac no ale teraz nie licze sie ja tylko moje kochane malenstwo. Ogolnie to w szpitallu nie ma przychodni dlatego od razu przyjmuja na oddzial. Na serio walczylam ze soba i nie wiedzialam na co sie zdecydowac ale moj naz uznal zebym lepiej zostala. Przynajmniej zrobia mi kompleksowe badania, bo nawet tf 3 i 4 mi zbadaja a nie mialam tego wczesniej robionego. Ogolnie jest lepiej. Jest moja kolezanka tez na oddziale wiec.nie jest zle. Pogadac z kim mam:-) Fidellissa sto lat kochana!! No i mlodej,przyszlej zonie pogody na jutro.
Super, że wszystko, ok ;--), z tego co czytam Wasze posty nie można sugerować się pierwszą opinią lekarza, wprowadzają w błąd, denerwują a później okazuje się być ok ;--) -
Nata wrote:Hej kochane moje!! Z dzieckiem wsio orajt. Ma juz 310gramow, rozmiarowo zgadza sie wszystko z tyg coazy. Debil ten lekarz. Mam ochote mu zajebac ze tak powiem. Czuje sie bezpieczniej bo widzialam sie z moim prowadzacym i widzial opis usg itd wiec jest spoko. Ogolnie naly ma jakis zator w nerce, ale malutki i nie przejmowac sie tym. Nie chcialam tu zostawac no ale teraz nie licze sie ja tylko moje kochane malenstwo. Ogolnie to w szpitallu nie ma przychodni dlatego od razu przyjmuja na oddzial. Na serio walczylam ze soba i nie wiedzialam na co sie zdecydowac ale moj naz uznal zebym lepiej zostala. Przynajmniej zrobia mi kompleksowe badania, bo nawet tf 3 i 4 mi zbadaja a nie mialam tego wczesniej robionego. Ogolnie jest lepiej. Jest moja kolezanka tez na oddziale wiec.nie jest zle. Pogadac z kim mam:-) Fidellissa sto lat kochana!! No i mlodej,przyszlej zonie pogody na jutro.
No i super:)
Idiota. Przydałoby sie mu tak porządnie kopa w dupsko zasadzić
Czyli wychodzi na to, ze bole klucia rozpieranie to infekcja tak??
Zdrowie malucha najważniejsze, lezcie i odpoczywajcie:) -
Szkoda ze mi sie str na telu nie otwiera ale zerkne w domku te meble. Jeja dopiero 15...ogolnie ten lekarz co takie bzdury wygaduje to prof.dr.hab.n.med czaucie baze?? Kurwa 500 tytulow a takie glupoty gada. Jakos sie nie wystraszylam jak to powiedzial bo zdrowy rozsadek maam no i u lekarza bylam w 17 tyg wiec musialoby sie cofnac. Aaaa i ten pan habilitowany jest tutaj ordynatorem. Ogolnie dsiecko ulozone jest dobrze, wiec.nie wiem od czego ten nacisk. Lozysko nadal z przodu mam.
-
Nata, faktycznie dziwny gość ten gin.
I zaczynam się cieszyć ze na połówkowe idę do kogoś innego,bo choć ufam i lubię moją ginke, to zawsze ktoś spojrzy na mojego malucha i szyjkę świeżym okiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 15:34
-
Nata a czy ten pan prof to przypadkiem nie Malinowski, czy jakos tak? Babcia mojego meza mieszka w tym samym mieście co ty- w tabelce mi sie rzuciło:) i zdiagnozował u niej nowotwór. Depresja, leczenie itp, a okazało sie, ze był to ropien ok intymnych. No ale to po konsult z innym lek. A babcia żegnała sie juz ze wszystkimi.
Ropien wycięli, antybiotyk itd ale babcia odchorowala stres....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 15:37
-
wiedziałam Nata, że wszystko jest ok.
A do kiedy zostajesz w tym szpitalu?
Ja zrobiłam tę sałatkę z krewetkami ale powiem Wam, że tak mi te krewetki śmierdziały przy robieniu że już mi się odechciało tej sałatki, teraz stoi w lodówce i jak mąż nie zje to ją wyrzucę, bo jakoś mi te krwetki obrzydły...fuujjj....na samą myśl mi niedobrze... jakaś dziwna jestem...mada_lena lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:wiedziałam Nata, że wszystko jest ok.
A do kiedy zostajesz w tym szpitalu?
Ja zrobiłam tę sałatkę z krewetkami ale powiem Wam, że tak mi te krewetki śmierdziały przy robieniu że już mi się odechciało tej sałatki, teraz stoi w lodówce i jak mąż nie zje to ją wyrzucę, bo jakoś mi te krwetki obrzydły...fuujjj....na samą myśl mi niedobrze... jakaś dziwna jestem...
Haha nie dziwna tylko w ciazy
Mam tak nie raz:)Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Kucie to infekcja. Ogolnie to ja mialam tak jakby mi macica opor stawiala troche ale nie bylo to nagminne i dlatego mam luteine 3x2 i nospe 3x1 jest lepiej duzo. Pewnie nie jedna osoba by sobie darowala.zawracanie tym glowy, ale takiego ucisku to nie mialam wczesniej bo wiezadla to.wiem jak bola a to bylo dziwne a po stracie pierwszej wole dmuchac na zimne. Trudno weekend w.plecy ale 30 urlop wiec luz. Jeeeeeezu ta laska co ze mna lezy chrapie jak chlop:-( chyba maz mi na noc stopery przyniesie hehhe. Madalena dokladnie to tenn. On lubi strassyc pacjentki niestety.
-
Chrzakalam w nocy. Jak spi na prawym boku to zaciaga troche hehheh. Moze i lubi ogolnie jest ordynatorem do konca czerwca pozniej.odchodzi i chce zajsc sie praca naukowa i szkoleniem mlodych lekarzy. A Twoj maz tez z Kutna jest?? Aaaaha nie wiem kiedy wyjde. Byl lekarz to mowie ze.czuje sie dobrze i moge isc do domu. Usmiechnal sie i poszedl sobie.
-
Madlen222 wrote:super te meble i wyobrażam sobie też ich ceny.... ;(
Łożeczko kosztuje chyba ok 800 zł,ale da się je przerobić na tapczanik dla kilkulatka więc posłuży na pewno dłużej niż tradycyjne,reszty cen jeszcze nie sprawdzałam ,mam nadzieję że z wrażenia nie wypadnę z łóżkaRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Nie. Jestesmy z Łodzi.Jego babcia mieszka w Kutnie a w zasadzie pod Kutnem kawałeczek w Golebiewie.
Ale moj maz kojarzy go tez z opowieści kolegi, ktory przez jakis czas miał dyżury u niego na oddziale. Szybko zrezygnował, bo ponoć jesli ktos sie z nim nie zgadzał miał ciezkie życie. A on wlasnie sie nie zgadzał
I dobrze, ze odchodzi. Czas na młodych.
To chyba pozostaje Ci kupic stopery:)
http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli-baby-vox-boo
Podobały mi sie jakis czas temu,cena juz mniej:)
Teraz skłaniam sie ku białym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 16:27
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Na chrapanie polecam rzucanie w delikwenta płatkami do mleka "Kangusy"
rzucałam w starą babę w szpitalu kiedyś a ona się rano dziwiła, dlaczego leży w kangusach
następną noc spędziłam na korytarzu na łóżku na kółkach - ku uciesze pielęgniarek
teraz miałam szczęście te dwa razy bo nikt nie chrapał ale za to rodziły w bólach na mojej sali nocami...RewolucjaSięDzieje, caśka lubią tę wiadomość
-
Ja pospałam trochę, bo trzeba odespać zarwane nocki.
Nata ciesze się, że u Ciebie w porządkuDobrze, że się mocno nie przejęłaś, bo jak widać wszystko dobrze.
Ja biorę no-spe i żuravit i jest ulga, zdrzemnęłam się na lewym boku, a Dzidzia jest nisko z prawej strony więc trochę to pomaga by się przekręciła. I chciałam jeszcze pospać, ale się obudziło Małe i trzeba było coś przekąsić. Oby ten ucisk nie wracał. -
dziewczyny ja się znowu zestresowałam, bo mam takie wodniste upławy...niby lekarz mówił, że przy tym pessarze to będę miała większe upławy a w internecie właśnie piszą, że są one bardzo wodniste, ale ja już mam stracha że to wody...masakra. oszaleje
-
Fidelisso - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i czego sobie tylko zapragniesz!:*
Jula - cudowności na nowej drodze życia! miłości, miłości i zrozumienia!:*
Nata - dobrze, że jest dobrze
Kuniak - mebelki śliczności, a ja się właśnie wybieram do gienka, nogi mi się trzęsą uwierzycie??
cały dzień zajęłam pracą i ... zakupami, żeby czas szybciej minąłteraz zaczynam się bać, sama nie wiem czemu, trzymać kciuki raz jeszcze! spinać pośladki i trzymać, póki nie wrócę!!!!
Madlen - nie panikuj, wszystko jest dobrze, ja mam wodniste upławy caaaały czas, taka moja uroda
aaa i napewno to nie wody!Jula222, Fidelissa lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Madlen nie szalej ja w pierwszej ciąży miałam takie upławy ,że w podpaskach aż musiałam chodzić pod koniec i nie były to wody tylko tyle śluzu się produkowało
Rewolucja będziemy czekac na wieści jak na szpilkachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 17:09
Livia
Nela
Marcel
-
I ja dołączam do grona wodnistego sluzu
jednego dnia mniej, innego całkiem sporo.
Rewolucja no co ty? Kobieto bedzie wszystko dobrze i za chwile przyfruniesz na skrzydłach pokazać nam zdjęcie swojej cipulki. Zycze Ci tego! Kciukamy mocno!RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość