X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za pipeczke :-) moj maly skarb wlasnie sie ovudzil i mi kuksance daje.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja panikuje może jeśli chodzi o te wodniste upławy, ale wiecie...ja raz już miałam wyciek płynu owodniowego (tzn.podobno bo lekarze nie byli pewni) więc teraz każda większa ilość śluzu przyprawia mnie o zawał serca.

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen kup sobie paski ja dostałam od koleżanki takie domowe by sprawdzać czy to wody, będziesz spokojniejsza. Też mam taki wodnisty śluz.

Rewolucja kciukam za dziewuszkę.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Annabela Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was. Mi dziś mój mężuś sprawił prezent urodzinowy - kupił wózeczek dla dzidziusia. Jest cudny, wcześniej myślałam o x-landerze, ale ten bije na głowę wózki, które widziałam. Wstawiam link do zdjęcia, może którejś z Was też przypadnie do gustu.
    http://wszystkodladziecka.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/motostyle%2002.jpg

mada_lena, Madlen222, misiaczk25, Agata92, caśka lubią tę wiadomość

w57vpc0znlhdkbim.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/test-vision-wyciek-plyn-owodniowy-wody-plodowe-i4329400273.html
    Madlen zerknij

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annabela piękna karoca :D

Moja konkretne wali kopniaki teraz w połowie między pępkiem a kością łonową :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:21

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabela wrote:
    Witam Was. Mi dziś mój mężuś sprawił prezent urodzinowy - kupił wózeczek dla dzidziusia. Jest cudny, wcześniej myślałam o x-landerze, ale ten bije na głowę wózki, które widziałam. Wstawiam link do zdjęcia, może którejś z Was też przypadnie do gustu.
    http://wszystkodladziecka.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/motostyle%2002.jpg
    nooo podoba mi sie :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam kochane ;)
    stresior jest heheh :) i Mikołaj razem ze mną niecierpliwy, aktwność taka jak nigdy ;)

Rewolucja trzymam kciuki! ;)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Dziękuję wam kochane ;)
    stresior jest heheh :) i Mikołaj razem ze mną niecierpliwy, aktwność taka jak nigdy ;)

Jula, z własnego doświadczenia wiem, że dzień przed jest stres, ale jutro nawet nie będzie na to czasu ;--), fryzjer, ostatnie pierdółki do załatwienia, goście, aż nagle przyjdzie pora ubierania i oczekiwania na młodego.... super sprawa ;--) z chęcią mogłabym jeszcze raz to przeżyć ;--)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:05

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O moja mamusia wróciła z prezentem dla królewny kupiła cudowny kombinezon akurat na wypis będzie, bo rozm.56 hihi z resztą tyle co z pod drzwi szpitala do samochodu i z samochodu do domu to wiecie ale cudowny normalnie ajjj jak ja tak dzięki tym wszystkim rzeczom czuje że to co raz bliżej :D <3 tylko ,że kombinezonik ma w realu ładniejszy kolorek takie słabe światło ogólnie ciemniejszy i taki fioletowy ten róż jest :)

2i108l0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 20:27

karmelek, mada_lena, sylvi, caśka, misiaczk25, Nata lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was,

bardzo dawno mnie tu nie bylo, bo nadszedl wreszcie czas na wakacje i ostatni tydzień spedzilismy nad Bałtykiem - o dziwo tylko raz padało ;)

Niestety caly ostatni tydzień brałam antybiotyk :( Ten posiew moczu wykazał obecność paciorkowca :( no i nie było wyjścia... Mam tylko nadzieje, że wyleczył mnie z tego cholerstwa...

e43bfde7db.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    Dziękuję wam kochane ;)
    będzie super zobaczysz :) przechodziłam to samo 31 maja :) ale wszystko się udało i nie było stresu w ogóle :)

suknie masz z trenem?

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a wracając do tego wodnistego śluzu...to macie tak cały czas? czy raz na jakiś czas Wam poleci? czy jak? Bo ja dzisiaj tak miałam, że mi tak dwa razy wyciekło i koniec...czasami mi poleci ale już tak normalnie...sory, że znów o tym ale muszę wiedzieć:)

mada lena ja wiem, ze sa te paski...teraz rodzice do mnie przyjezdzaja to mi przywiozą:) mam nadzieje, ze będę wtedy spokojnieszja...choć watpie...za każdym razem jak przyloze ten pasek to umre chyba...haha

relgh3714vlmssyj.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj koleżanka wkurzyła. Wyobraźcie sobie że zaproponowała mi ubranka dla małej paczke za 200zł (po jej córci) i tak siedze u niej i przeglądam te rzeczy i okazało się że większość z nich jest po mojej córce:/ JAk zaszła w ciąże to oddawałam jej ubranka po swojej małej a teraz ona odemnie chce za nie pieniądze. Grzecznie jej powiedziałam tylko że moje dzieci dostają nowe ciuszki. Normalnie aż oczom nie wierzyłam że można być takim...

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA mam od tygodnia taki wodnisty śluz i raz leci więcej raz mniej . Czasami zdarza się że pół paczki wkładek idzie na dzień. Byłam u lekarza i pytałam sprawdziła i niby wszystko ok powiedziała że latem często w ciąży to się zdarza bo jest ciepło.

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula wszystkiego naj na nowej drodze życia!!! jedno z najpiękniejszych chwil w moim życiu to właśnie ślub:) mogłabym to przeżyć jeszcze raz...ale z tym samym mężem oczywiście:)
    Powodzenia!!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka niektórzy to mają tupet;/
    dlatego ja troche sceptycznie podchodze do "pożyczania" ciuszków

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    A mnie dzisiaj koleżanka wkurzyła. Wyobraźcie sobie że zaproponowała mi ubranka dla małej paczke za 200zł (po jej córci) i tak siedze u niej i przeglądam te rzeczy i okazało się że większość z nich jest po mojej córce:/ JAk zaszła w ciąże to oddawałam jej ubranka po swojej małej a teraz ona odemnie chce za nie pieniądze. Grzecznie jej powiedziałam tylko że moje dzieci dostają nowe ciuszki. Normalnie aż oczom nie wierzyłam że można być takim...

No co Ty??!!! SZOK!!!! ale ludzie są bezczelni!!! mąż mój aż się uśmiał z tego... MASAKRA

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    dziewczyny a wracając do tego wodnistego śluzu...to macie tak cały czas? czy raz na jakiś czas Wam poleci? czy jak? Bo ja dzisiaj tak miałam, że mi tak dwa razy wyciekło i koniec...czasami mi poleci ale już tak normalnie...sory, że znów o tym ale muszę wiedzieć:)

Wiesz co to rożnie. Tak jak piszesz czasem poleci raz na jakis czas wiecej, a czasem cały dzien po prostu czuje mokro. A czasem tylko rano niewielka ilosc.
    wody maja słodkawy zapach, po tym je odróżnić mozna od moczu czy innej wydzieliny i sączą sie cały czas.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA jej nawet ich nie "pożyczyłam" poprostu dałam skoro się znamy tyle lat i często spędzałyśmy czas na kawkach spacerach itd... Ale dzisiaj to wymiękłam tak mnie zaskoczyła...

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ