Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ąaaaa od tygodnia nie moge przestac jesc slodyczy. Kreci mnie wszystko co ma czekolade. Jak tak dalej pojdzie bede sie toczyc. Kocham ptasie mleczko ciastka z czeko w srodku i ba wierzch u rurki z kremem lody ratunku............a przed ciążą tylko zdrowe jedzenie
-
Mamadomina hehe nie szalej tak
ja się boję ,że znowu z 30kg przytyje.. ;/ już 6,5kg na plusie samo przez ostatnie 7 dni 1,5kg ;/
Goplana wcale nie bolija tam nawet nie czułam, żebym sobie coś wbijała
Mamadomina lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mamadomina ja tez mam ochote na słodkie, dlatego dzisiaj zrobilam sobie zdrowe słodkości i upichcilam budyn. Mleko, duzo kakao, troche cukru, skrobia ziemn. I żółtko. Bez masła sie obeszło. Czesto robie go zima
Starlam troche gorzkiej na wierzch. Musze sie opanować bo tylko snickersy bym jadla;) lody i czekoladę
-
no ja myślałam że przytyłam w szpitalu, bo 7daysy wcinałam, ciasteczka maślane i ogólnie leżenie prawie non stop a tutaj niespodzianka. Madlenn w szpitalu były dwie laski w ciąży bliźniaczej, z jedną rozmawiałam i będzie najprawdopodobniej rodziła naturalnie...też ma krążek założony.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Mamadomina ja tez mam ochote na słodkie, dlatego dzisiaj zrobilam sobie zdrowe słodkości i upichcilam budyn. Mleko, duzo kakao, troche cukru, skrobia ziemn. I żółtko. Bez masła sie obeszło. Czesto robie go zima
Starlam troche gorzkiej na wierzch. Musze sie opanować bo tylko snickersy bym jadla;) lody i czekoladę
http://www.justmydelicious.com/2013/04/snickers-krem.htmlRewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:nie chce namawiac do zlego ale to cudo moze i zajmie troche czasu ale napewno jest pyszne... i zdrowsze od sklepowych snickersow:) ktore kiedys kochalam:)
http://www.justmydelicious.com/2013/04/snickers-krem.html
O jejku mniam mniam
Kupie jutro ziemnych i działam:)
Dzieki:*
-
niecierpliwa21 wrote:Czesc wszystkim
Ale tu dzisiaj ruch, my za tydzien polowkowe mamy w piatek, wczoraj taka kontrolna wizyta zeby sprawdzic czy spokojnie na wakacje mozna leciec
A dzis wybralismy wycieczke !!!juz sie doczekac nie moge...
Zazdroszczam:)
Gdzie lecicie ?? -
Witajcie, mnie też dziś leń zmaga. Zauważyłam, że żyję teraz według zegara posiłkowego, odliczam do następnego jedzonka
Co do facetów, to rzeczywiście inna planeta. Mówię mojemu wyraźnie "Kochanie nie kupuj mi na urodziny kwiatów (doniczkowych, bo ostatnio uracza mnie storczykami, których średnia kwitnięcia raz na 1,5 roku, a tak to tylko liście i powykręcane pędy). No wiec na 3 dni przed urodzinami wyciągnął mnie do OBI, aby wybrać kwiaty do ozdobienia balkonu, bo on już nie może patrzeć jak wszyscy na osiedlu mają, a my nie. Wybraliśmy kwiatki do rabatek, ładnego cyprysa, pakujemy do auta, a on z bananem na twarzy, czy mi się podoba prezent urodzinowy..." hmmmmPowiedziałam mu, że załatwił dwa na raz, swoje zachciewajki i mój prezent. A on na to "nie rozumiem o co Ci chodzi, przecież teraz możesz posiedzieć na balkonie, wypić kawkę w ładnym otoczeniu..." taa prędzej na jesień, kiedy kwiaty będę musiała zabrać do środka, bo aktualnie męczy mnie alergia i dworu unikam jak mogę... ehhh
U mnie młody/a się rozkopał/a. Wczoraj rano siedziałam i się zastanawiałam, bo mało czułam ruchy, jak wieczorem się zaczęło bugotanko, pukanko, przelewanko, to na dobre. Za to męczy mnie zgagulec i zanim zdążyłam strawić zjedzone parówki, przywitałam się z kibelkiem...
a już zapomniałam jak to było...
Sorki, ze się tak rozpisałamGoplana lubi tę wiadomość
-
Dzidziol zdrowy:) Będziemy mieli drugiego synka-Aleksandra:)
Agusia ;), Evik, xpatiiix3, mada_lena, lkc, anusiaa90, KUNIAK, Isia14, Goplana, Jula222, ewelina_d, talia22, Mamadomina, Viviana, Maga31, Nata, e_v_e, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
my bylismy z mężem w podróży poślubnej w Turcji w Okurcalar hotel holiday garden również bardzo polecam, poprostu bajka! Oj niecierpliwa aż obudziłaś we mnie wspomnienia:D Udanych wspaniałych wakacji zycze:)
My w tym roku niestety wakacje u siebie w mieście. Kupujemy większe mieszknako i finanse na to idą. Straaaasznie mi szkoda choc z drugiej strony tak szybko sie męczę i jestem jęcząca, czasem spanikowana ze moze to i lepiej:D -
Super wieści dziewczęta
Eve Olo boskie imię uniwersalne chyba
Ja zjadłam kolacje i myślę co by tu jeszcze przekąsić na późną kolacje ale mi się nic nie chce robić a owoców brak akuratnio w domu i bieda ,bo nie mam pomysłów nawet jajka nie ma a tak bym szybko jakiegoś naleśniczka usmażyła, a nie chce mi się iść do matuli na góręEve lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Evik wrote:my bylismy z mężem w podróży poślubnej w Turcji w Okurcalar hotel holiday garden również bardzo polecam, poprostu bajka! Oj niecierpliwa aż obudziłaś we mnie wspomnienia:D Udanych wspaniałych wakacji zycze:)
My w tym roku niestety wakacje u siebie w mieście. Kupujemy większe mieszknako i finanse na to idą. Straaaasznie mi szkoda choc z drugiej strony tak szybko sie męczę i jestem jęcząca, czasem spanikowana ze moze to i lepiej:D
Ja to zawsze sprawdzam hotele na tripadvisor jak ma mniej niz 90% to odpada.
W Belek kazdy jeden godny polecenia ale ceny tez odpowiednie...
Ja wymagajacy klient jestem. -
Niecierpliwa ja też zazdraszczam!!!
Ogólnie to ja dla wakacji żyje chyba cały rok
Jedyne pocieszenie że tamten rok mieliśmy naprawdę szalony jeśli chodzi o wyjazdy bo zaliczyliśmy Malediwy,Sri Lankę i Barcelonę ,bo zaplanowaliśmy że bede w ciąży to... i nici z wakacji( myślałam że opowiadam to tylko po to żeby mężowi było łatwiej się z gotówką rozstać,a jednak się sprawdziło) , a z maluchem też pewnie nigdzie daleko nie wyjedziemy
Także mi pozostaje leżeć przed kompem i zdjęcia oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:22